El Languedoc – El País Cátaro y el Rosellón – Paisajes de Arte e Historia

Bajar
Resumen del Viaje
Sobre el Viaje
El Languedoc – El País Cátaro y el Rosellón – Paisajes de Arte e Historia
Viaje no programado

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges

-17 i 18 d’agost 2020 (2 dies – dilluns i dimarts)

Descripció: Us proposem un atractiu recorregut dedicat a l’art, la història i la natura pels bells paisatges del Llenguadoc i el Sud de França. Una interessant sortida per donar a conèixer el patrimoni artístic de l’extraordinària ciutat medieval de Carcassona i gaudir de la descoberta dels paisatges de les terres de la regió de L’Aude i del País Càtar. Visitarem també el Rosselló, la ciutat de Perpinyà, i la Costa Vermella amb la bonica vila medieval de Cotlliure. Es una bona oportunitat per passar uns agradables i variats dies en aquest petit viatge per la Catalunya Nord i el Sud de França, en un ambient d’amistat i cultura.

 • Primer dia
 • Les Terres de L'Aude

La Cité Medieval - El País dels Càtars

 • Sortirem a les 7 h del matí de Diagonal - Muntaner, amb les parades habituals i ens dirigirem cap a la frontera de La Jonquera i el Rosselló. Farem una parada per esmorzar i després per l'autopista arribarem al principal objectiu d’aquest viatge : visitar Carcassona, una de les ciutats monumentals més impressionants i espectaculars d’Europa.

  La Cité, vila fortificada que domina des d’un un turó la vall del Riu Aude i la ruta de Toulouse, constitueix un conjunt monumental únic. La ciutat es un veritable llibre històric de pedra que ens porta segles enrera al temps feudal i al record de l’època medieval. La Cité es esplèndida, amb un doble circuit de muralles. Cal ressaltar i admirar l’entrada principal de la Porta Narbonesa amb torres de 25 m d’alçada, el carrer major amb nombroses botigues d’artesans, el Castell Comtal amb tres façanes, el camí cobert o “Grand Capponniere”, la Torre de la Justícia, la Galeria dels Inquisidors, la Porta de L’Aude, la basílica de Saint Nazaire amb els seus fantàstics vitralls i molts d’altres racons. Moltes pel·lícules s’han rodat a Carcassona per les esplèndides panoràmiques del conjunt fortificat i la perfecta restauració de tots els monuments.

  La ciutat va tenir una gran importància amb l’introducció de la misteriosa doctrina religiosa dels Càtars, plena d’incògnites, ritus i secrets, i que es basava en el dualisme oriental. El misteri dels Càtars, les llegendes, les tradicions, i el record de les terribles persecucions, perdura encara a les ciutats i als petits pobles d’aquestes terres occitanes del Llenguadoc. Després de moltes altres incidències històriques la ciutat de Carcassona estava pràcticament destruïda. Finalment al segle XIX fou restaurada per iniciativa de Pròsper Mérimée i Violet-Le-Duc i des de llavors Carcassona és un dels gran monuments d’Europa, símbol de la nostra cultura i de les llargues lluites religioses del nostre continent.

  Al capvespre ens dirigirem a la ciutat de Perpinyà, la capital dels Pirineus Orientals i de la Catalunya Nord i ens allotjarem a l'hotel.

 • Segon dia
 • El Rosselló

La Costa Vermella - Cotlliure, la vila dels pintors

 • Esmorzar a l’hotel. Desprès de donar una volta per la ciutat de Perpinyà, ens traslladarem amb l’autocar cap a la Costa Vermella. A Canet de Rosselló veurem el bonic Estany de Sant Nazari, amb els aiguamolls que connecten amb el Mediterrani i la freqüent presència de colònies d’aus aquàtiques i flamencs.

  Molt a la vora trobarem Cotlliure, una població que sempre val la pena visitar i que és un dels pobles més bonics i atractius de França, amb el seu suggestiu Castell Reial. Cotlliure, la “vila dels pintors”, fou una de les poblacions preferides per Picasso, Bracque, Matisse, Chagall, ... i molts altres artistes, per la bellesa dels paisatges de la Costa Vermella. Al cementiri hi ha la tomba d’Antonio Machado, el gran poeta espanyol mort en l’exili el 1939, al final de la Guerra Civil Espanyola.

  A Cotlliure destaquen els seus pintorescs carrers amb nombroses botigues artesanals, tallers, exposicions, venda de productes regionals catalans, espais de gastronomia i enologia, etc. Cotlliure deixa sempre un record inoblidable. A la tarda retornarem a Barcelona per l’autopista amb arribada prevista a les 21 h aprox.

Precio del Viaje

184 €
 • Preu total: 184 €  (Estada en habitació doble a compartir).
 • Suplement habitació individual: + 45 €
 • Forma de pagament: 90 € de bestreta o paga i senyal de reserva.
 • La resta del pagament com a màxim fins 20 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge en autocar i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’Hotel Ibis de Perpignan (3***).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar bufet.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els menjars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menus als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, jardins, parcs, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.  

Información práctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.