La Provenza Marítima – Cannes – Saint Tropez

Bajar
Resumen del Viaje
Sobre el Viaje
La Provenza Marítima – Cannes – Saint Tropez
Viaje no programado

Presentem un viatge cultural a La Côte d’Azur i La Riviera Francesa, mítica regió dominada pel blau intens del Mar Mediterrani, les platges de sorra fina, el verd intens dels boscos i jardins, i el majestuós fons dels cims dels Alps Marítims.

La Riviera Francesa i la zona de la Côte d’Azur constitueix un dels territoris geogràfics de major interès del sud d’Europa. El contrast entre el blau del mar, les costes rocoses, i les platges de sorra fina, la nitidesa del cel, el verd intens dels boscos de pins, i el majestuós fons dels cims amb neus perpètues dels Alps proporciona en tota època de l’any un bell espectacle.
Als atractius del paisatge de la regió s’afegeix l’existència de diverses ciutats i poblacions de gran interès i prestigi com CannesSaint Tropez, HyèresAix-en-Provence, … etc. De fet, ja des de finals del s. XIX nombrosos artistes representants dels grans corrents de la pintura moderna han quedat fascinats per la lluminositat i els subtils efectes de la llum sobre el paisatge mediterrani. Renoir, Matisse, Picasso, BraqueChagallKandinsky, etc. van realitzar aquí bona part de la seva obra.

 • Dijous 1 de novembre
 • La Provença

BCN - NIMES - HYÈRES

 • Sortida a les 7,00 h del matí del Centre Europeu, amb les parades habituals d'autocar. Ens dirigirem en primer lloc a Nimes, ciutat d'Occitània del sud de França que en el seu moment va ser una important colònia de l'Imperi romà. No en va, a Nimes l'anomenen la Roma francesa. A continuació, farem una visita a la ciutat.

  La ciutat històric-artística de Nimes és coneguda pel seu patrimoni antic i el seu ambient meridional particularment festiu. Destaquen a la ciutat, la Torre Magna, els Jardins de la Fontaine, la seva catedral, però en primer lloc sens dubte l'amfiteatre i el fabulós temple romà conegut com la Maison Carrée. L'amfiteatre romà, magníficament conservat, data de finals del segle I-principis del segle II, té 133 metres de longitud i 101 metres d'amplària i pot albergar fins a 24 000 espectadors. Aquest espai està obert al públic i acull regularment espectacles, entre els quals destaquen les famoses "corridas". La Maison Carrée és un esplèndid temple romà de finals del segle I amb columnes rematades per capitells corintis. Temps lliure per dinar a la població.

  A la tarda, ens dirigirem a població de Hyères, on es troba localitzat el nostre hotel. Aquesta població es troba al peu del seu antic castell medieval, en un lloc protegit per les muntanyes, i que dóna lloc a un agradable microclima que permet una vegetació subtropical. Per això l' anomenen també "la ciutat de les palmeres i jardins". El barri antic és pintoresc, ressaltant la Col·legiata de Saint Paul. Al vespre, després de deixar les maletes a l'hotel, farem una passejada pel centre de la ciutat. Temps lliure per sopar.

 • Divendres 2 de novembre

HYÈRES - CANNES - SAINT-PAUL-DE-VENCE

 • Al matí, després d' esmorzar, ens dirigirem a Cannes, una ciutat fascinant que, degut a la seva ubicació geogràfica al bell mig de la Costa Blava, i al seu beneficiós clima mediterrani, va esdevenir en un important atractiu per a la aristocràcia anglesa del s.XIX.

  Més tard, amb la construcció d'esplèndides segones residències i l'arribada del ferrocarril, va convertir-se en un important centre de turisme hivernal a partir de 1920. Va ser però, a partir de 1946, any de la celebració del primer Festival Internacional de Cine de Cannes, quan va passar a ser una de las ciutats més mediàtiques i valorades del món, a l'estar situada en un entorn de magnífics paisatges. Farem una interessant visita cultural a la ciutat, acompanyats pels nostres guies i després deixarem temps lliure per dinar.

  A la tarda, visitarem Saint-Paul-de-Vence, un petit poble provençal ple d'encant, i que ha sabut conservar perfectament la seva esplendor medieval. Destaca la Rue Gran, amb nombrosos tallers artesanals, tendes de ceràmiques, teixits provençals, pintures, librerias i anticuarios ; la celébre Fontana ; les muralles i fortificacions, etc. És un dels pobles preferits pels pintors i artistas. Al vespre, retorn a Hyères i temps lliure per sopar.

 • Dissabte 3 de novembre

HYÈRES - SAINT-TROPEZ - PORT GRIMAUD - SAINTE MAXIME

 • Després d' esmorzar a l' hotel, descobrirem el petit poble de Saint-Tropez, dominat per la seva ciutadella, el seu ports i els seus pintorescs carrerons amb tendes artesanals. Primer van arribar els artistes i pintors i després en els anys 50 del s.XX, van aparèixer els actors de cinema de la “Nouvelle Vague" que li han donat fama universal. Després ha passat a ser la residència de la “Jet Set” que busca l'autenticitat provençal. Temps lliure per dinar.

  A la tarda, farem una ruta en autocar amb vista panoramiques per la badia de Port Grimaud. La ciutat de Port-Grimaud, fundada en 1966, ens convida a passejar pels ponts que travessen els canals i pels tranquils molls, envoltats de casetes amb façanes de colors.

  També , gaudirem de les vistes de Sainte-Maxime, situada enfront de Saint-Tropez, entre el Massís dels Maures i el golf de Saint-Tropez, entre el blau del mar i el verd dels boscos, amb els seus 11 quilòmetres de litoral. Sainte-Maxime ha estat sempre una destinació triada per artistes, pintors, escriptors,… que van veure al poble un recés de pau i un lloc amb l'encant típic de la Riviera Francesa.

 • Diumenge 4 de novembre

HYÈRES - AIX-EN-PROVENCE - BCN

 • Al matí, després d'esmorzar a l'hotel, acabarem de visitar amb els nostres guies la població de Hyères. Després, anirem a Aix-en-Provence, una població de gran bellesa amb els seus carrers plens d'arbres, places, fonts i encisadors racons. És la ciutat del gran pintor Paul Cezanne. Temps lliure per dinar. Després de visitar la ciutat, a la tarda tornarem a Barcelona, amb arribada prevista cap a les 21 h aprox. Ens acomiadarem de tots els participants i amics que han assistit a aquest interessant viatge cultural.

Precio del Viaje

528 €

Preu total del viatge: 528 €   (Preu per persona compartint habitació doble)

–Suplement habitació individual: +120 €  (Places limitades).

–Primer pagament: 162 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció.

–Resta del pagament: Com a màxim fins 10 dies abans de la sortida, és a dir el dilluns 22 d’octubre .

 


EL PREU INCLOU:

– Viatge i tots els desplaçaments en autocar.

– Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.

– Assegurança de viatge. Imposts i taxes locals

– Allotjament a la ciutat de Hyères a l’ Hotel Mercure Hyeres Centre (4****) www.mercure.com. Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa i règim AD (allotjament i esmorzar-buffet).


IMPORTANT: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives. Tots els desplaçaments i sortides en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

 • Menjars: A fi de donar la màxima llibertat als participants, els dinars i sopars no hi són inclosos. Les poblacions que visitem tenen molts restaurants, bars, cafeteries, etc, pel que no serà cap inconvenient per poder menjar-hi.  Així cada persona pot escollir els seus menús favorits i provar els plats típics de la regió.
 • Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, castells, etc … i els viatges en transports públics, trens, funiculars, telefèrics, taxis, etc … corren a càrrec de cada participant. Aquestes activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Información práctica

 • Vestuari: Recomanem portar un calçat antilliscant i un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense cap dificultat.
 • Documentació: A tots els viatges i sortides per Europa cal portar sempre el DNI no caducat (o bé el Passaport).
 • Assegurances de viatge:  En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, incloem en el preu una assegurança bàsica que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències del viatge, fins uns límits determinats, i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança bàsica no inclou l’anul·lació del viatge. Si alguna persona desitja una assegurança especial d’anul·lació, cal demanar-ho a les nostres oficines. A part d’això, també recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.

reuniones preparatorias

Dijous 25 d’ octubre a les 18,00 h i 19,00h al Centre Europeu (Recomanem l’assistència).

Autocar y horarios

1ª parada: Muntaner 213 (entre Diagonal y Londres, acera Bar Velódromo) y al lado del C. Europeo.

Hora de Salida indicada en el programa

2ª parada: València 266 (Parada bus cerca de Passeig de Gràcia, Metro L3-L4 y Renfe).

5 minutos después, aprox.

3ª parada: València 460 (Parada bus entre Marina y Lepant, cerca Metro L2-L5 Sagrada Familia).

10 minutos después, aprox.

4a y última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus frente a la “colchonería” de la esquina del Paseo Fabra y Puig, cerca Metro L1 Fabra y Puig, y Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓN: No es en la estación de autobuses.

20 minutos después, aprox.