Centre d’Excursions i Viatges Culturals

El Centre Europeu de Barcelona és un Centre Cultural, fundat el 1977. Durant tot l’any organitzem una àmplia varietat d’activitats i visites culturals, sortides d’art i història, excursions de natura, senderisme i viatges de perfil cultural, sempre acompanyats de Professors i Guies experts. Al mateix temps fomentem un agradable ambient d’amistat entre tots els participants.

 

Les persones que hi participen són aficionats a les visites culturals, a fer excursions, a viatjar i a gaudir dels paisatges i la natura. És un espai ideal per a conèixer gent i fer nous amics. Tot l’equip humà del Centre Europeu creiem en els valors de la cultura, i animem a seguir un estil de vida actiu, participant en les nostres Activitats i Viatges.

 

Viatges Culturals i Actius

Amb el mateix esperit que les activitats, el Centre Europeu dissenya i organitza un programa propi de Viatges Culturals per Catalunya, Espanya i Europa. Es tracta de viatges únics dissenyats pels Professors i Guies del Centre, on s’aprofundeix sobre la divulgació del patrimoni cultural i natural, amb interessants explicacions didàctiques i educatives.

 

Els Viatges Cultuals del Centre són oberts a tothom i es realitzen en grup. Estan especialment pensats per a persones actives, que busquen compartir el seu temps de lleure i ampliar el seu cercle d’amistat.

 

Des de 1977 i afí de garantir la millor qualitat, som els responsables integrals dels viatges que organitzem, i per aquest motiu els participants gaudeixen d’un tracte personalitzat i detallista.

 

T’agrada el que has llegit? Doncs no esperis més, consulta els Propers Viatges, i apunta’t a venir! T’esperem!

Viatges Culturals i Actius - Centre Europeu de Barcelona