Proposta pròpia, innovadora i de qualitat

Els viatges culturals s√≥n organitzats, dissenyats i acompanyats pel nostre equip de Professors i Guies. S√≥n persones enamorades de la seva feina que t’acolliran amb els bra√ßos oberts, i et faran apassionar pel que es visita. Les explicacions durant els viatges es realitzen en Catal√†.

 

En el nostre Programa de Viatges Culturals, trobaràs:

 

  • Art: s’inclouen visites a museus, exposicions o rutes art√≠stiques per les ciutats visitades.
  • Hist√≤ria: amb did√†ctiques i interessants explicacions hist√≤riques.
  • Naturalesa: en agradables passejades i caminades per la natura, juntament amb explicacions mediambientals.
  • Jardins i Paisatges: s√≥n viatges especialment enfocats a la visita de Jardins p√ļblics i privats, i la contemplaci√≥ de bells Paisatges.

 

En els nostres viatges es combinen les visites, oferint al participant una visió completa i variada. En tots ells, la dinàmica del viatge és activa però no aclaparadora, es realitzen passejades, rutes, i els participants disposen de suficient temps lliure.

A més donem molta importància al confort, per això seleccionem hotels cèntrics i de qualitat superior, així com transports en autocars de luxe, tren AVE, i vols en horaris convenients.

 

Viatges Culturals i Actius per Europa

Viatges Culturals Centre Europeu √©s una entitat de viatges independent fundada el 1977. El nostre objectiu √©s apropar-te al patrimoni cultural i natural del nostre pa√≠s i d’Europa, i al mateix temps oferir una experi√®ncia tur√≠stica aut√®ntica, activa, local i amb un c√†lid toc hum√†.

 

Els participants s√≥n persones actives, aficionades a sortir, caminar, viatjar i gaudir dels paisatges i la natura. Es genera un bon ambient d’amistat i √©s un espai ideal per a con√®ixer gent i fer nous amics amb els teus mateixos interessos culturals.

 

Et convidem a descobrir més detalls i avantatges de viatjar amb nosaltres.

 

I si t’agrada el que llegeixes, escriu-nos! T’enviarem m√©s informaci√≥ sense cap comprom√≠s!

Viatges Culturals i Actius - Centre Europeu de Barcelona