Albarracín – La Vall del riu Guadalaviar – Art Mudéjar a Teruel

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 3 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
Albarracín – La Vall del riu Guadalaviar – Art Mudéjar a Teruel
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Viatge cultural d’art, història i paisatges – Pont de Sant Joan (22-23-24 juny 2019 – 3 dies)

Terol / Teruel, la ciutat de l’art mudéjar. Albarracín, un dels pobles medievals més bonics d’Espanya. El Sistema Ibèric. Els Montes Universales. La Vall de l’Alto Guadalaviar. 

Presentació:

Aquest viatge cultural per al Pont de Sant Joan, té un singular interès paisatgístic i cultural. Les altes conques dels rius Tajo, Guadalaviar i Millars dibuixen uns paisatges i unes regions històriques de singular bellesa. La Serra d’Albarracín i les Muntanyes Universals, conformen una dilatada extensió muntanyosa del Sistema Ibèric amb densos boscos de pi roig i alzinars.

Destaca l’esplèndida població de Albarracín. És una població medieval emmurallada, que entusiasma a tots els visitants. Visitarem també la ciutat de Terol / Teruel, que alberga un important conjunt d’art mudèjar; així com la Vall del Millars amb pintoresques poblacions medievals, com Mora de Rubielos, al peu de la Serra de Gudar i de Valdelinares.

 

 • Dissabte 22 juny 2019
 • Paisatges de l'Aragó

Teruel, la ciutat de l'art Mudéjar

 • Sortida a les 7,00 h. del matí amb les parades habituals. Ens dirigirem per l'autopista direcció Tarragona, cap a les costes llevantines. Farem diverses parades i per Orpesa de Mar, la Serra de Javalambre i el Port d'Escandón arribarem a la ciutat de Terol. Erigida a la part alta d'un esperó es troba en el mateix punt de confluència dels rius Guadalaviar i Alfambra, que units reben aquí el nom de Túria. Terol, és una petita però, bella ciutat d'estil mudèjar, ja que fins al segle XV hi van persistir comunitats morisques. Les seves torres ben conservades dominen el cel de la ciutat. Destaquen els carrers típics, així com la Plaça del Torico, placeta porticada, amb interessants edificis modernistes. Allotjament i sopar a l'hotel.

 • Diumenge 23 juny 2019
 • Montes Universales

Albarracín, vila medieval emmurallada

 • Avui, després d'esmorzar, completarem la visita a la ciutat de Teruel. Cal ressaltar l'Església de Sant Pere del s.XII i XIII amb els seus retaules dedicats a Sant Cosme i Sant Damián. És curiós també visitar la Capella amb el Sarcòfag dels famosos "Amantes de Teruel" (Diego Marcilla i Isabel Segura), història i llegenda del s. XIII, regnant Pere II d'Aragó.

  Després anirem a visitar Albarracín, que és una ciutat medieval emmurallada i perfectament conservada, construïda en pedra vermellosa, sobre una corba del riu Guadalaviar. Des de la Plaça Major s'accedeix a una sèrie de carrers empedrats, costeruts i estrets, amb atractives cases amb estructures de fusta, i amb reixes en balcons i finestres i plantes baixes de cadirat. Destaca la Catedral del segle XVI, amb el retaule major, la Capella del Pilar, el Palau Episcopal de façana barroca, l'Església de Sant Jaume, l'Església de Sta. Maria i l'Ajuntament, situat a la porxada Plaça Major del segle XVII.  Al capvespre tornarem a l'hotel de Terol.

 • Dilluns 24 juny 2019
 • Mora de Rubielos

La Vall de l'Alt Millars

 • Avui deixarem Terol/Teruel i ens dirigirem cap a la Vall de l'Alt Millars. L'objectiu és visitar Mora de Rubielos, vila medieval que és un dels llocs més atractius i ben conservats d'Aragó. Té un bonic casc antic, amb el castell i les muralles, les portes medievals, la Col·legiata de Santa Maria, cases renaixentistes i suggestius racons com la Plaça Major, etc. Després ens dirigirem cap a la valenciana Costa dels Tarongers, on deixarem temps lliure per dinar i passejar. A la tarda prendrem l'autopista que ens conduirà fins a Barcelona, ​​a on arribarem aproximadament cap a les 21 hores.

Preu del viatge

358 €

-Preu total del viatge : 358 €  – (Estada en habitació doble compartida).

-Suplement individual: + 70 € – (Places limitades).

-Forma de pagament: 72 € al fer la reserva, com a bestreta o paga i senyal. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU:

Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.

Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu, i Guies locals.

Estada en hotel cèntric a Teruel: Hotel Reina Cristina (3***).

Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa en règim MP, allotjament, sopars i esmorzars bufet.

Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.


NOTA: 

En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars: Els dinars del migdia seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte.

Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Tots els desplaçaments, sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc. son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

Documentació: A tots els viatges i sortides per Europa cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.


Vestuari i calçat: A tots els viatges i excursions recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits, així com un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense dificultat, tant per les ciutats com per zones rurals. També es recomanable portar roba impermeable, paraigües, protecció solar, farmaciola, etc. Cal preveure que en zones rurals o de muntanya i especialment per les tardes, hi hagin pluges o tempestes imprevistes.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Autocars, trens i avions:  No es reserven seients concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.

Reunions preparatories

Dijous 13 juny 2019, a les 19 h al Centre.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom) i al costat del C.Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus a la vora Passeig de Gràcia, Metro L3-L4 i Renfe.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.