El Tirol Austríac – Castells de Baviera

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 8 dies
Hora de sortida:
05:00
Data
Dt 06 - Dt 13 Ago 2019
Duració
8 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Avió
Preu Total
1560€
Preu de la reserva
380€
Supl. Hab. Individual
325€
Viatge Programat
Places Disponibles
Sobre el Viatge
El Tirol Austríac – Castells de Baviera
Resum del viatge
 • Dates:

  Dimarts, 6 d'Agost de 2019 - Dimarts, 13 d'Agost de 2019

 • Hora de sortida:

  05:00

 • Duració

  8 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Avió

 • Preu Total:

  1560€

 • Preu de la reserva:

  380€

 • Supl. Hab. Individual:

  325€

 • Viatge Programat

  Places Disponibles

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges al Tirol Austríac i el Sud de Baviera – Avanç Informatiu

Del 6 al 13 agost 2019 (8 dies)

El Tirol Austríac i l’altiplà de Baviera al sud d’Alemanya, constitueixen una de les zones més belles i amb un major interès paisatgístic de l’Europa Central. Els parcs nacionals i les reserves naturals cobreixen bona part del territori alpí. Els boscos de coníferes, píceas, làrixs, avets, … les praderies, els llacs, les grans muntanyes i els típics pobles, presenten aspectes molt pintorescs i espectaculars.

L’extraordinari paisatge de muntanya, l’encant dels petits pobles amb les seves cases plenes de flors, l’atractiu de ciutats com Salzburg i Innsbruck, així com el tipisme de les tradicions i folklore locals, fan que aquest viatge tingui un excepcional atractiu turístic i cultural.

El viatge el farem en avió des de Barcelona fins a Munich. Després continuarem en autocar fins a Innsbruck, la capital del Tirol.

L’estada serà en un confortable i cèntric Hotel (4 ****) de la ciutat d’Innsbruck i amb el nostre autocar farem cada dia les visites i excursions programades, tornant al vespre al mateix hotel. És important destacar que totes les excursions i sortides en el nostre autocar estan incloses en el preu i no cal pagar cap quantitat addicional per aquest motiu.


Innsbruck, la capital del Tirol és un lloc magnífic, al mateix peu de les muntanyes alpines. Val la pena recórrer el barri antic amb els seus carrers i places pintoresques. Destaca la cèlebre teulada d’or Goldenes Dachsl, l’Arc de Triomf, el Palau de la Reina Maria Teresa d’Habsburg, etc. Innsbruck, compta amb diversos funiculars i telefèrics. Ressalta el funicular i el telefèric de Hafelekar que ascendeixen fins 2.334 m d’alçada. Si el dia és nítid, l’espectacle des del cim és realment impressionant amb grandioses panoràmiques. S’observen nombrosos cims alpins, pics i glaceres, com el Pic Schaufelspitze (3.333 m), el Schrankogel (3.496 m), el parc natural de Karwendel, la vall del riu Inn, etc.

En el nostre viatge visitarem també les muntanyes de la zona del Fernpass (1.209 m) amb espessos boscos de làrixs i avets, amb el pintoresc Llac Fernsteinsee. Després entrarem a Alemanya, i ens dirigirem cap als famosos Castells del Rei Lluís II de Baviera, anomenat el “Rei Boig“, Hohenschwangau i Neuschwanstein. El lloc és un símbol d’Alemanya i de les seves tradicions medievals. En aquesta romàntica zona s’han rodat infinitat de pel·lícules i el paisatge sembla extret d’un conte de fades.

El llac Alpsee té racons molt bonics, tranquils i romàntics. Es poden llogar barques i navegar pel llac. Val la pena fer una petita excursió pel bosc i arribar fins a la cèlebre Cascada de Pollat, amb el pont Marienbrücke i els seus fascinants miradors. En aquesta regió es troba l’abrupta silueta rocosa del Zugspitze, la muntanya més alta d’Alemanya.

Salzburg, la ciutat natal de Mozart i centre de la música europea, és una altra població que visitarem i de la qual sempre es guarda un record inoblidable.

Un altre paisatge molt interessant a destacar és la Vall del Zillertal. Veurem el típic poble tirolès de Mayrhofen, amb les seves cases plenes de flors. Després per la ruta de muntanya del Gerlospass (1.628 m), ens dirigirem a les espectaculars Cascades de Krimml, a la zona del Parc Natural de Hohe Tauern. Amb un desnivell de 380 m presenten un bell espectacle d’escuma i vapor d’aigua. Una petita passejada pel bosc ens permetrà arribar al naixement de les cascades, a través d’un camí de muntanya que va ascendint gradualment, amb diversos miradors i terrasses panoràmiques. Les cascades de Krimml són les més belles i famoses de la serralada alpina austríaca.

En suma, un interessant viatge cultural que ens permetrà conèixer a fons les poblacions i els paisatges més atractius del Tirol Austríac i del Sud de Baviera.


Properament posarem al web més informació detallada del viatge.

Preu del viatge

1560 €

Preu total del viatge: 1.560 € – Preu per persona compartint habitació doble.

Suplement habitació individual: + 325 € (Places limitades).

Forma de pagament: 380 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 30 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU:

Viatge en avió des de Barcelona i retorn.

Totes les excursions, desplaçaments i sortides en el nostre autocar.

Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.

Allotjament a l’ Hotel AC – Marriott – Innsbruck (4****) – Vegeu www.marriott.com

Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.

Règim AD a l’hotel (Allotjament i esmorzars bufet).

Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, visites i tipus de menús als participants, els menjars seran lliures. Les diverses poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Els esmorzars – bufet son inclosos a l’hotel.


Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Tots els desplaçaments, sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

Documentació: A tots els viatges i sortides per Europa cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.


Vestuari i calçat: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això a tots els viatges recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables o humits, així com un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense dificultat, tant per les ciutats com per zones rurals. També es recomanable portar roba impermeable, paraigües, protecció solar, farmaciola, etc. En aquestes dates el temps normalment es càlid i bo, no obstant això es possible que en zones de muntanya i especialment per les tardes, hi hagin pluges o tempestes imprevistes.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Autocars, trens i avions:  No es reserven seients concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants.


Avís sobre el preu del viatge: Calculat amb data 20-01-2019. En cas de variacions excepcionals de preus, tarifes de vols i taxes aèries, per causes alienes a l’organització, es tindria que modificar el preu indicat.