El Tren Groc – El Pirineu de França i Andorra

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
El Tren Groc – El Pirineu de França i Andorra
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Viatge cultural, d’art, història i paisatges pels Pirineus de França i Andorra.

Nova data: Cap de Setmana 29-30 juny 2019

Us presentem un atractiu viatge de cap de setmana (29 i 30 juny 2019), on podrem gaudir, des del tradicional Tren Groc / Train Jaune, dels meravellosos paisatges dels Pirineus Francesos, el Conflent i la Cerdanya. Un inoblidable viatge pels paisatges del Pirineu, en la millor època de l’any, i que recomanem especialment a totes les persones que encara no ho coneguin. Ens allotjarem en un cèntric hotel del Principat d’Andorra.

 • Dissabte 29 juny 2019
 • El Train Jaune

El Conflent i la Cerdanya. Els Pirineus Orientals.

 • Sortirem dissabte a les 7,00 h del mati en autocar cap a La Jonquera, la frontera francesa i el Rosselló. Entrarem a la pintoresca comarca del Conflent. Anirem a visitar la població emmurallada de Vilafranca de Conflent, als peus del Canigó, on veurem els seus típics carrers plens de botigues artesanals, les antigues cases, l’església romànica, i la silueta del Fort Libèria. La vila, perfectament conservada, es un veritable llibre històric de pedra que ens porta segles enrere al record de l’època medieval. Dinar lliure.

  A la tarda farem el viatge amb el Tren Groc del Pirineu Francès. El petit carrilet groc és una línia molt original i singular. Sense presses i amb els típics vagons antics, a una velocitat d’uns 30 km / hora el petit trenet fa un espectacular itinerari (unes 2 h) amb revolts, rampes, baixades, túnels, viaductes i ponts penjats, tot travessant cingles, extenses boscúries, prats, muntanyes i penya-segats, amb grans vistes dels Pirineus Orientals. El trajecte puja fins 1.592 metres i permet descobrir un paisatge magnífic.

  Arribarem fins a Font Romeu. Després veurem els magnífics paisatges de La Cerdanya Francesa i continuarem amb l'autocar fins al Principat d'Andorra. Allotjament i sopar a un cèntric l’hotel (4****).

 • Diumenge 30 juny 2019
 • Ordino

Art, història i paisatges a les Valls d'Andorra

 • Després d’esmorzar sortirem amb l’autocar per fer un itinerari cultural d’art i història pels racons més amagats de l’Andorra desconeguda, on sovint no arriben els turistes. Veurem pintorescs pobles, tot seguint la Vall de la Massana, com Ordino, La Cortinada, Llorts, El Serrat, Arcalís, etc .... amb encisadors racons d’alta muntanya i les característiques esglésies, cases medievals, ermites romàniques i les tradicionals “bordes”.

  Veurem magnífiques perspectives de les muntanyes del Pirineu Andorrà en el seu millor moment i amb superbes panoràmiques d’alta muntanya. Al migdia tornarem a dinar a l’hotel. A la tarda deixarem Andorra i retornarem cap a Barcelona.

Preu del viatge

178 €

Preu del viatge: 178 € – Preu per persona compartint habitació doble.

Suplement habitació individual: + 40 € (Places limitades).

Forma de pagament: 54 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU:

Viatge en autocar i totes les excursions i sortides.

Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.

Allotjament a l’Hotel Delfos Tulip Inn Andorra (4****) situat al centre d’Andorra – Les Escaldes.

Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.

Règim de pensió completa a l’hotel (Sopar dissabte, allotjament, esmorzar bufet i dinar diumenge).

Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars: No inclou el dinar del dissabte que serà lliure al Conflent. Podeu utilitzar els restaurants i bars de la vila o portar picnic.


Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, telefèrics, trens, vaixells, embarcacions, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants. Tren Groc: uns 15 € aprox. (pagament al lloc).


AVÍS IMPORTANT: El Tren Groc es un petit tren de muntanya amb més de 100 anys de funcionament i amb instal·lacions i vagons molt antics. La seva circulació pot estar afectada per causes meteorològiques, avaries tècniques, incidències, irregularitat dels horaris, etc.  En cas d’avaria o alteracions del servei, el trajecte afectat es faria alternativament amb el nostre autocar per la mateixa ruta. 

Informació pràctica

Documentació: A tots els viatges i sortides per Europa cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.


Vestuari i calçat: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això a tots els viatges recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits, així com un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense dificultat, tant per les ciutats com per zones rurals. També es recomanable portar roba impermeable, paraigües, protecció solar, farmaciola, etc. En aquestes dates el temps normalment es bo, no obstant això es possible que, especialment per les tardes, hi hagin pluges o tempestes imprevistes.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Seients:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants.

 

Reunions preparatories

Dimarts 25 juny 2019, a les 19,00 h al Centre.