Tornar Reservar
PDF

Jardins i Castells de la Vall del Loira -4/08/22 -7h

Els extraordinaris Castells i Parcs del Loira, patrimoni de la humanitat

Jardins i Castells de la Vall del Loira -4/08/22 -7h

Jardins i Castells de la Vall del Loira -4/08/22 -7h

Els extraordinaris Castells i Parcs del Loira, patrimoni de la humanitat
Viatges Estiu
Art Història Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dijous 04 agost 2022
  al Dijous 11 agost 2022

 • image description Durada

  8 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

  Avió

 • image description Preu

  1350€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals. Viatge d’anada, visites i excursions en autocar. Retorn en avió. Hotels 4**** a Limoges i Angers.

 • image description Què trobarem

  Un suggestiu viatge cultural per la Vall del Loira, el cor de França, amb interessants visites als seus grans jardins, parcs i castells, patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

Resum del Viatge

Viatges Estiu

8 dies

Viatges Estiu | Activitat Club Cultural.

Jardins i Castells de la Vall del Loira -4/08/22 -7h

Els extraordinaris Castells i Parcs del Loira, patrimoni de la humanitat

Un suggestiu viatge cultural per la Vall del Loira, el cor de França, amb interessants visites als seus grans jardins, parcs i castells, patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

Lloc de trobada:

Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals. Viatge d’anada, visites i excursions en autocar. Retorn en avió. Hotels 4**** a Limoges i Angers.

 • Viatges Estiu

  Dia de sortida

  del Dijous 04 agost 2022
  al Dijous 11 agost 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  8 dies
 • Preu

  1350€
Destacats del Viatge
Itinerari del Viatge
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Qualitat Centre Europeu
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 

 1. Gaudir dels grans Castells de la Vall del Loira com Chambord, Chenonceaux…, i també descobrir-ne de menys coneguts, com Villandry, entre d’altres.
 2. Atractiva combinació d’Art, Arquitectura i passejades per Jardins, amb Professors de parla catalana especialitzats en Història de l’Art, Jardineria i Paisatgisme.
 3. Poblacions pintoresques fora de les rutes habituals com Limoges, Angers, Poitiers, Tours, Nantes, … entre d’altres.

 


Els Professors del Centre destaquem…

 

Aquest viatge presenta un gran interès artístic, paisatgístic i cultural. Sens dubte, la Vall del riu Loira és una de les regions més seductores i atractives d’Europa, que a més ha estat declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO.

És un paisatge privilegiat, que va ser escollit per la noblesa francesa per construir-hi més de 60 castells, residències i palaus. Aquí es va desenvolupar un dels períodes més brillants de la història europea. Els Castells del Loira són precioses relíquies d’un passat gloriós. Els seus jardins i parcs, perfectament cuidats segons la tradició francesa de la jardineria, son veritablement extraordinaris. Consulta la pestanya “Itinerari” per veure el Programa per Dies

 

L’espectacular bellesa arquitectònica juntament amb els grans parcs i boscos fan que aquesta zona es conegui com el Jardí de França. Tot plegat configura uns magnífics panorames, amb ciutats i petits pobles on sembla que no hagi transcorregut el temps. Per la seva proximitat a l’Oceà Atlàntic, la Vall del Loira gaudeix d’un clima excepcionalment suau i benigne, amb una lluminositat característica. És, també, un territori d’excel·lents vins i d’una gastronomia molt apreciada. Consulta ara a la pestanya “Itinerari del Viatge” el Programa Diari de Visites i Activitats.

Descripció: La nostra estada principal es realitzarà al Ducat d’Anjou, a la famosa ciutat d’ Angers, atractiva població situada al cor de la Vall del Loira. Ens instal·larem en un confortable i cèntric hotel de la ciutat, que serà la nostra base per conèixer aquests territoris i cada dia amb el nostre autocar farem les diverses visites i excursions. Viatge d’anada i circuit de visites en autocar. Retorn a Barcelona directament en avió des de Nantes.

De Barcelona a terres occitanes

Sortida en autocar a les 7,00 h des del Centre Europeu de Barcelona (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals, cap a la regió històrica d’Occitània. Durant el trajecte veurem els seus diferents paisatges i farem vàries parades per visitar diverses poblacions i veure alguns dels seus elements patrimonials més interessants, com el Pont Valentré de Cahors que amaga una misteriosa llegenda… Al capvespre arribarem a Limoges on ens allotjarem la primera nit.

Descobrim Limoges i Poitiers

Avui, després d’esmorzar, coneixerem la ciutat que ens ha acollit: Limoges. Es tracta de la capital de la regió occitana del Llemosí. Preciosa ciutat que s’ha desenvolupat al voltant de la catedral i a la vora del riu Viena. Després ens desplaçarem a Poitiers, capital històrica. Hi dinarem lliurement i podrem passejar pels seus carrers i contemplar el patrimoni romànic com la meravellosa església de Notre-Dame-la-Grande, patrimoni gòtic com la Catedral de Saint-Pierre o màgiques places plenes de vida. Al capvespre arribarem a la bonica ciutat d’Angers, on ens allotjarem.

El Ducat d'Anjou i Angers

Avui dedicarem el matí a conèixer l’antiga capital del Ducat d’Anjou situada al cor de la Vall del Loira: Angers. És una ciutat atractiva que s’estén a les dues ribes del riu Maine. Hi destaca el barri vell de vianants i el seu Castell construït per Sant Lluís el 1228. L’element més destacat és el Tapís de l’Apocalipsi del s. XIV que fa més de 100 m de llargada. És molt interessant també la Catedral de Sant Maurici, del s. XII–XIII. A la tarda completarem el dia visitant algunes poblacions i panoràmiques dels voltants de la ciutat d’Angers.

Tours i Villandry

Al matí visitarem la població de Tours, situada al costat del riu Loira. Hi destaca el seu centre medieval on hi trobem la imponent Catedral. A la tarda anirem fins a Villandry per veure el seu meravellós Castell. Construït el 1536, ressalta pels seus famosos jardins que representen la influència italiana a la jardineria del Renaixement. Hi ha 3 terrasses superposades amb diverses tipologies de jardins, un estany, cascades i bardisses perfectament retallades. Tot l’art de la jardineria francesa es condensa en aquest cèlebre jardí. Al capvespre retorn a Angers.

Chambord i Cheverny

Avui pel matí visitarem Chambord, que és el més gran dels Castells del Loira. Impressiona a tots els visitants amb el seu immens Parc Nacional Cinegètic, reserva de caça amb més de 5.000 hectàrees de boscos. A la tarda anirem fins a Cheverny a veure el seu Castell d’estil renaixentista. Conté uns bonics jardins que ens permetran conèixer els d’estil a la francesa, els d’estil a l’anglesa i també una part d’estil contemporani. Aquest Castell apareix il·lustrat en una de les aventures de Tintin. Al capvespre, retorn a Angers.

Saumur i Azay-le-Rideau

Avui seguirem coneixent els magnífics Castells del Loira i altres poblacions de la zona. Anirem a Saumur situada a la riba del Loira, on hi destaca el perfil del seu Castell i les seves animades places i carrers. Després de dinar anirem a descobrir el famós Castell-Palau d’Azay-le-Rideau, situat en una illa sobre el riu Indre. La seva silueta gòtica dóna una magnífica impressió d’harmonia, luxe i elegància. És una de les grans joies del Renaixement. Al capvespre, retorn al nostre hotel d’Angers.

Amboise i Chenonceau

Avui, últim dia dedicat a conèixer la zona dels Castells del Loira. Pel matí anirem cap a Amboise, pintoresca vila sobre la ribera esquerra del Loira. Aquí recordarem la presencia del gran Leonardo da Vinci que hi va viure i a on hi és enterrat. Visitarem uns jardins dedicats a aquest geni del renaixement. A la vora hi ha Chenonceaux, on hi anirem per veure el seu Castell. Un meravellós edifici enquadrat en un bonic paisatge sobre el riu Cher. Aquí hi destaquen els jardins de Diana de Poitiers, el llac, les arbredes i prats, les estàtues, les torrasses, el jardí de Catalina de Médicis, etc. Fotografiat milers de vegades en llibres i postals, és tot un símbol de la Vall del Loira. Al capvespre, retorn a Angers.

Visitem Nantes i retornem a Barcelona en avió

Pel matí, després d’esmorzar i carregar maletes, anirem fins a la històrica ciutat de Nantes. Allà hi dinarem i descobrirem els seus jardins i el seu centre històric. Antiga capital del Ducat de Bretanya, conté un patrimoni excepcional com ara la Catedral gòtica (avui en restauració després d’un incendi) i els Castell dels Ducs de Bretanya. A darrera hora de la tarda anirem cap a l’Aeroport de Nantes per retornar a Barcelona. Arribada del vol a la nit. Ens acomiadarem de tots els participants i amics que han assistit a aquest interessant viatge cultural, del qual esperem guardar un gran record.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge i circuit en autocar.
 • Retorn en avió a Barcelona
 • Totes les excursions i desplaçaments en autocar.
 • Estada en Hotels Mercure (4****).
 • Règim AD (allotjament i esmorzars bufet a l’hotel).
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu. No s’inclouen les entrades i visites a museus o monuments.


El preu NO inclou

Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i menús als participants, el preu no inclou els dinars i sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites: Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, sempre procurem gestionar si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.


Entrades: + 60 € (es pagarà en efectiu als Guies durant el viatge). 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


AVÍS IMPORTANT: Cal portar el Certificat de Vacunació completa UE, al mòbil i/o imprès, fins a nou avís. En cas de canvis de normatives avisarem oportunament als participants.


VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural o zones rurals. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors. Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Sortida en autocar des del Centre Europeu de Barcelona amb les parades habituals:

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu.
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos. 

Participar amb el Centre Europeu és gaudir de Viatges…

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la Divulgació del Patrimoni Cultural i Natural i sempre acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptarem amb Guies Locals experts.
 3. Seleccionem Hotels de qualitat i cèntrics, que ens permeten realitzar el Programa còmodament.
 4. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura on ningú se sent sol o aïllat. Participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç