La Provença Francesa – Els Fiords de Cassis

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 4 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
La Provença Francesa – Els Fiords de Cassis
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Us presentem un suggestiu viatge a una de les regions més emblemàtiques i espectaculars del mediterrani, La Provença Francesa. Enclavament de camins i cultures, aquesta zona compta amb un valuós passat històric i artístic, enriquit pels grecs i romans i més tard pels Comptes de la Provença, que ens han deixat un llegat de tradicions i estil de vida del que els actuals provençals es senten molt orgullosos.

Els motius per visitar la Provença són innumerables, però la lluminositat i els colors del seu paisatge ens captivaran i ens inspiraran com ja van fer-ho amb grans pintors, escriptors i literats com Chagall, Cezanne, Van Gogh, Picasso, Daudet, Graham Greene …  La vegetació mediterrània, el blau intens del mar, els típics pobles de pedra plens de flors, els grans monuments històrics, l’animat ambient i la suavitat del clima desperten els sentits. A més, cal destacar una excel·lent gastronomia local, amb la típica “bullabessa de peix” acompanyada dels magnífics vins de la regió.

En aquesta ocasió, visitarem la zona de la Provença marítima, amb els atractius fiords, cales i calanques de Cassis i Martigues  i també la regió de la Provença de muntanya, amb els pintorescos pobles rurals del Luberon. L’estada es realitzarà a la bonica població de Martigues, també anomenada la “Venècia Provençal” i situada molt a la vora de Marsella.

 • Dimarts 16 juliol 2019
 • El Delta del Roïne

AIGÜESMORTES - ARLES - MARTIGUES

 • Sortida en autocar a les 7,00 h des del Centre Europeu, amb les parades habituals. El primer objectiu del viatge serà arribar a la Camarga. Aquest territori, resultat de la lluita constant entre les aigües del delta del riu Roine i les del Mediterrani, s’ha convertit en el gran aiguamoll del sud de França. Toros, cavalls i flamencs conviuen en un territori dominat per dunes, salines i arrossars. Primer, visitarem Aigüesmortes, bonica ciutat enmurallada envoltada per canals i maresmes roses, refugi d'ocells i aus migratòries. Fou fundada al segle XIII per Sant Lluis amb el propòsit de desenvolupar el comerç amb Itàlia i Orient, convertint-se en el primer port en el Mediterrani del Regne de França. Després seguirem la ruta d’Arles, població molt destacada a l’època romana. Al capvespre, arribarem a Martigues, petita vila situada a la riba de l’Estany de Berre i coneguda, com la “Venècia Provençal”, degut als seus canals, ponts i illes. Allotjament a l’hotel. Sopar al restaurant.

La Camarga
L
 • Dimecres 17 juliol 2019
 • El Luberon

LA PROVENÇA DE MUNTANYA - GORDES – ROUSSILLON

 • Després d'esmorzar sortirem amb l’autocar per visitar la Provença interior, amb els seus atractius paisatges de muntanya, i els bonics paratges rurals i campestres amb flors i vegetació mediterrània. Visitarem Gordes, un dels pobles més pintorescos de la comarca del Luberon, i qualificat dins del rànquing dels "50 pobles més bonics de França”. Amb els seus carrers empedrats, les antigues cases, les típiques botigues, els tallers artesanals i el castell, és un dels punts més suggestius i agradables de la Provença. Després anirem a Roussillon, un altre poble molt pintoresc conegut como la “vila vermella” pels sorprenents colors ocres i rogencs de les terres i pedreres que l’envolten. Es una de les viles provençals preferida pels artistes, pintors i escultors. Al vespre tornada a Martigues. Allotjament a l’hotel.

La Provença Francesa
 • Dijous 18 juliol 2019

ELS FIORDS DE CASSIS - VIATGE EN BARCA - LES CALANQUES

 • Avui després d'esmorzar a l'hotel, anirem a Cassis, que és una atractiva vila provençal molt propera a Marsella, amb platges i pintoresques cales. Es troba situada al peu de l'espectacular Cap Canaille, un dels més grans penya-segats d'Europa i al costat del massís calcari de les Calanques, que formen uns sorprenents fiords mediterranis amb profundes cales d’una gran bellesa. Si la climatologia és favorable, podrem fer un passeig en barca per veure aquests suggestius paisatges mediterranis, que han estat declarats parc natural. Al capvespre tornada a Martigues, per la ruta panoràmica de Marsella. Allotjament a l’hotel.

La Provença Francesa
 • Divendres 19 juliol 2019

LES-BAUX-DE-PROVENCE - CARRIÈRES DE LUMIÈRES

 • Després d’esmorzar, deixarem Martigues per anar al poble medieval de Les-Baux-de-Provence. Es troba situat sobre un altiplà rocós a 245 m, amb unes grans vistes de La Camarga i la regió de Les Alpilles. Classificat també com un dels “50 pobles més bonics de França”, ofereix una patrimoni històric excepcional, amb la ciutadella que domina tota la vila, el castell, les cases restaurades, les botigues d’artesania provençal, etc.
  Aquí ens submergirem a les Carrières de Lumières, una experiència audiovisual única de llum i so, en les antigues pedreres i coves de la Val d’Enfer, dedicada als grans artistes i pintors. Les parets de roca calcària i les fosques càmeres excavades en la roca són el lloc perfecte per gaudir de les obres d’art clàssiques des de un punt de vista inusual, sentint-nos submergits de forma multidimensional dins de la pròpia imatge. Un indret espectacular, sorprenent i original que val la pena conèixer. A la tarda retorn, a Barcelona per l’autopista amb arribada a les 21 h aprox.

La Provença Francesa

Preu del viatge

486 €

Preu total: 486 €  –  (Estada en habitació doble compartida).

Suplement habitació individual: + 176 €

Forma de pagament: 

 • Primer Pagament: 140 € al fer la reserva, com a bestreta o paga i senyal.
 • La resta del pagament com a màxim fins a 20 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:  

 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Estada en hotel cèntric: Hotel Ibis Martigues (3***) – www.ibis.com
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa
 • Règim AD, allotjament i esmorzar bufet. Inclou el sopar del primer dia a l’arribada.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU: 

Menjars: S’inclou el sopar del primer dia a l’arribada a l’hotel. La resta de dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte.

Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Tots els desplaçaments, sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

-Viatge en barca a les Calanques de Cassis: uns 15 € aprox. – Entrada al Castell de Les Baux i Carrières de Lumières: uns 12 € aprox. (Pagaments als llocs).

Informació pràctica

 • Documentació: A tots els viatges per Europa cal portar sempre el DNI i/o el Passaport no caducats. Per raons de seguretat recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.

 • Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació prèvia del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment.


 • Vestuari: Recomanem portar un vestuari i calçat còmode i adient per viatjar, caminar i moure’s sense cap dificultat, tant per les ciutats com pel medi natural i zones de muntanya.

Reunions preparatories

Dijous 4 juliol, a les 18 h i 19 h.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom) i al costat del C.Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus a la vora Passeig de Gràcia, Metro L3-L4 i Renfe.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.