Navarra – País Basc Francès – Sant Sebastià

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 5 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dj 05 - Dl 09 ag. 2021
Duració
5 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
640€
Preu de la reserva
240€
Supl. Hab. Individual
180€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
Navarra – País Basc Francès – Sant Sebastià
Resum del viatge
 • Dates:

  Dijous, 5 d'agost de 2021 - Dilluns, 9 d'agost de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  5 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  640€

 • Preu de la reserva:

  240€

 • Supl. Hab. Individual:

  180€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges – Del 5 al 9 agost 2021 (5 dies)

Sortida, 7,00 h en autocar del Centre amb les parades habituals.

Descripció: Presentem un atractiu viatge on combinarem els paisatges mariners de Guipúscoa amb el Pirineu de Navarra, el País Basc Francès i la Costa Atlàntica. Al llarg del nostre viatge visitarem també poblacions i paratges amb un ric patrimoni monumental, artístic i històric, com Sant Sebastià / Donostia, Hondarribia, Zarautz, Orreaga / Roncesvalles, Donibane Lohizune / Saint-Jean-de-Luz, etc. Un interessant viatge cultural d’art i història en un dels millors moments de l’any per gaudir de la natura i els paisatges. Farem estada en un confortable i cèntric hotel (4****) de la ciutat de Pamplona / Iruña.

 • Primer dia
 • Pamplona

Jaca - La Sierra de Leyre - Iruña

 • Sortida de l'autocar a les 7,00 h del Centre, amb les parades habituals. Ens dirigirem cap a les terres del Pirineu Aragonès. Pel Port de Monrepós, arribarem a Jaca, animada població situada al peu de la Penya Oroel (1.760 m), amb un extraordinari rerefons de muntanyes i cims de l'Alt Pirineu. Posseeix una Catedral Romànica del s.XI aixecada per consolidar la ciutat com enclavament estratègic del Camí de Santiago. Ressalta també la Ciutadella Militar de 1595 de tipus pentagonal, i un atractiu barri antic. Després de deixar temps per dinar, continuarem el viatge i entrarem al Regne de Navarra per la seva antiga frontera oriental. Seguirem la ruta entre el Pantà de Yesa i la Serra de Leyre. Veurem el famós Monestir de Leyre i al vespre arribarem a la ciutat de Pamplona (Iruña). Ens instal·larem en un cèntric hotel de la ciutat.

 • Segon dia
 • La Vall del Bidasoa

La Costa Atlàntica - Donibane Lohizune - Hondarribia

 • Avui seguirem la ruta de la vall del riu Bidasoa, a través d’un paisatge privilegiat de muntanya, amb els típics “caseríos”, els boscos de roures i faigs, i esplèndides panoràmiques fins arribar al Mar Cantàbric. Al País Basc Francès, veurem Saint-Jean-de-Luz / Donibane Lohizune, encisadora població marinera de la Costa Basca Francesa. Es troba envoltada d'un entorn excepcional de mar i muntanya. El port pesquer és molt pintoresc, amb les barques de vius colors, l'intens blau del mar, el blanc de les cases de pescadors, i el genuí ambient de gent de mar. Des de la Punta s'observa una bella vista dels contraforts del Pirineu Atlàntic. A la tarda seguirem la ruta d'Hendaia i arribarem a Hondarribia, històrica i atractiva població basca situada als peus del Mont Jaizkibel i de la pintoresca Badia de Txingudi. Desprès d'aquesta visita, al capvespre retorn a Pamplona.

 • Tercer dia
 • Donostia

Vall de Leitza - Zarautz - San Sebastián

 • Després d'esmorzar sortirem amb l'autocar seguint la ruta de la Vall de Leitza, a través d'un paisatge de muntanya, amb prats, boscos i esplèndides vistes panoràmiques fins arribar a Zarautz, lloc predilecte d'estiueig des del s.XIX per les seves esplèndides platges i l'animada i pintoresca població. Desprès anirem a la ciutat de Sant Sebastià / Donostia. Sens dubte, és una de les ciutats més belles, elegants i atractives d'Europa. Es troba envoltada d'un entorn excepcional de mar, platja i muntanya. Val la pena passejar pel el seu típic port pesquer, la platja de la Concha, la Illa de Santa Clara, el Passeig Marítim, el Parc d'Alderdi-Elder, el Barri Vell, etc. Destaquen les 3 muntanyes de la ciutat, el Mont Ulía, el Urgull i el Igueldo, així com el Riu Urumea amb els seus magnífics ponts monumentals del Kursaal i de la Reina Maria Cristina. Després de visitar i gaudir de la ciutat, al capvespre retornarem a l'hotel.

 • Quart dia
 • El Camí de Sant Jaume

Donibane Garazi - Roncesvalles / Orreaga

 • Avui ens dirigirem cap a les muntanyes del Pirineu de Navarra amb els seus suggestius paisatges de fagedes, boscos atlàntics i pintoresques poblacions rurals. Pel Coll d'Ibañeta i la Frontera Francesa arribarem a Donibane Garazi / Saint-Jean-Pied-de-Port. Es una bonica vila situada a la riba del riu Nive a on hi destaca la Ciutadella de Vauban, el Pont Vell, les antigues muralles i els animats carrerons de la població. Formava part d'una de les etapes del Camí de Sant Jaume, a on hi arribaven pelegrins de tots els racons d'Europa en ruta cap a Santiago de Compostel.la. A la vora trobem Saint-Étienne-de-Baïgorry i Roncesvalles/Orreaga, llocs mítics en la ruta dels pelegrins del Camí de Santiago, envoltats de llegendes i tradicions medievals i amb el record de la cèlebre "Cançó de Roland". Al capvespre retornarem a l'hotel.

 • Cinquè dia
 • La Baja Navarra

Eribarri / Olite - Tudela de Navarra - La Ribera

 • Avui deixarem Pamplona-Iruña i ens dirigim cap a Eribarri/Olite, prop de les Bárdenas Reales i de la Ribera. Olite és una atractiva població que va ser la residència preferida dels Reis de Navarra durant el s.XV. Posseeix un sorprenent castell, el Palau Reial, que per les seves grans dimensions constitueix una veritable vila medieval. Destaquen les muralles, les 15 torres, el parador annex, i les nombroses cases palatines dels s.XIV-XVIII. Després anirem a Tudela de Navarra, pintoresca vila de la comarca agrícola de La Ribera, a on deixarem temps per dinar. La joia artística de la ciutat és la catedral de Santa Maria, construïda cap a 1180. Té una bella portada, un claustre romànic i una lluminosa nau central gòtica. A la tarda i després de conèixer aquesta zona del sud de Navarra, retornarem a Barcelona per l'autopista, amb arribada prevista cap a les 21 h aprox.

Preu del viatge

640 €
 • Preu total: 640 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 180 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 240 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 20 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’Hotel Tres Reyes de Pamplona (4****).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar-bufet a l’hotel.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars: Amb motiu de la situació actual els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible als participants. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants, cafeteries, terrasses, etc … i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits, així com un vestuari còmode i adient per passejar i caminar sense dificultat tant per pobles rurals i zones de muntanya, com per ciutats. Es recomanable també portar roba adequada per possibles canvis meteorològics o pluges, impermeable o paraigües, protecció solar, farmaciola, etc. Per les excursions diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins. Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, aeroports, etc.


HABITACIONS: Totes les habitacions de l’hotel són igualment confortables i disposen d’un llit doble ó 2 llits separats (twin). Poden ser ocupades per 1 ó 2 persones. Les persones que venen soles i no coneixen a altres participants, recomanem que reservin habitacions individuals per estar amb més comoditat. Si teniu algun dubte al respecte, consulteu-nos.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTES i AVISOS: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats. En cas de variacions excepcionals de preus, tarifes de vols, taxes aèries, etc …  per causes alienes a l’organització, es tindria que modificar el preu indicat en el programa. La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats i avisos d’aquest programa. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2021 i anul·len a les anteriors.

 


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.