El Parc Natural de L’Albufera i València

Baixar viatge cultural al Parc Natural de l'Albufera a València
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
El Parc Natural de L’Albufera i València
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Interessant viatge cultural on descobrirem el Parc Natural de l’ Albufera, patrimoni ecològic de la Península Ibèrica. També visitarem la ciutat de València, considerada un centre de referència a escala europea en àmbits tan diferents com la cultura, la gastronomia, la música, l’art o l’arquitectura, que li confereixen un esperit modern i dinàmic. 

 • Dissabte 2 febrer 2019
 • Viatge cultural al Parc Natural de l'Albufera i València

El Palmar - El Parc Natural de l'Albufera

 • Sortirem en autocar a les 7,00 h des del Centre Europeu, amb les parades habituals. Començarem el nostre viatge en direcció a València i a mig camí ens aturarem per esmorzar. Un cop arribem a la ciutat, anirem al Palmar, petit poble de pescadors localitzat en una illa situada al Parc Natural de l'Albufera. El Palmar està envoltat per horts, arrossars i canals pels quals els pescadors circulen amb les seves barques, que utilitzen tradicionalment per pescar. Aquests pescadors són els que pesquen i tenen cura de les anguiles, que es destinaran després a l'elaboració del famós all i pebre, el guisat típic de l'Albufera i plat més característic del Palmar. Deixarem temps lliure per dinar en algun dels seus múltiples restaurants especialitzats en arròs i peix.

  A la tarda, si el temps es bo, farem un recorregut en barca pel Parc Natural de l'Albufera, que amb 21.000 hectàrees de superfície constitueix un dels espais naturals més representatius de València, i el llac més gran de la Península Ibèrica. Al voltant de l'Albufera, antic golf marí tancat per una restinga (cordó litoral) i alimentat per aigües dolces de barrancs, sèquies i surgències d'aigües superficials (ullals), es localitza una de les àrees de major valor ecològic d'Europa. A més, des del llac, s'obren tres canals de desguàs que mitjançant comportes regulen el nivell de l'aigua i permeten la inundació dels arrossars que són tan representatius de la Comunitat Valenciana. Al capvespre anirem a la ciutat. Allotjament a l'hotel i temps lliure per sopar.

viatge cultural al Parc Natural de l'Albufera a València
 • Diumenge 3 febrer 2019
 • Viatge cultural al Parc Natural de l'Albufera i València

València - El Centre Històric - Ciutat de les Arts i les Ciències

 • Aquest matí, després d'esmorzar a l'hotel, farem una visita cultural pel centre històric de València, testimoni de l'auge de la ciutat a partir del segle XV i materialitzat en edificis tan emblemàtics com, per exemple, La Llotja de la Seda, reflex del poder comercial de la ciutat. També, descobrirem edificacions molt interessants com el Palau de la Generalitat Valenciana. Les torres de Serrans que foren construïdes el 1392 a càrrec de Pere Balaguer, part de l'antiga muralla cristiana, i erigides com a defensores d'un dels accessos a la València antiga són un monument destacat. Cal ressaltar també la Catedral de València (S. XIII), aixecada en el nucli antic de la ciutat, sobre una antiga mesquita i que compta amb el Micalet, el famós campanar gòtic.

  Farem també una visita exterior a la Ciutat de les Arts i les Ciències, un complex d'oci científic i cultural envoltat per parcs i jardins, obra del conegut arquitecte Santiago Calatrava i convertit en una gran icona de la renovació urbana de la capital del Túria gràcies a la seva arquitectura avantguardista. Al migdia deixarem temps lliure per dinar. A la tarda, retornarem a Barcelona amb arribada aprox. a les 21,00 h.

Preu del viatge

174 €

Preu total: 174 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement hab. individual: + 40 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 67 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins al dia de la reunió.

EL PREU INCLOU: 

 • Viatge i totes les sortides en autocar.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Allotjament a l’ HOTEL EXPO VALÈNCIA (3 ***) – Vegeu l’hotel a www.expohotels.com
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Règim AD a l’hotel. Allotjament i esmorzar bufet de diumenge.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, visites i tipus de menús als participants, els dinars i sopars seran lliures. La ciutat, així com les diverses poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte.

Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants. Ruta en barca pel Parc Natural de L’Albufera:  10 € aprox (Pagament al lloc).

Nota Important: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge, però NO inclou la cancel·lació prèvia del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. Preu: 15 €.

Reunions preparatories

Dijous 24 gener 2019, a les 19 h. Recomanem l’assistència.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom) i al costat del C.Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus a la vora Passeig de Gràcia, Metro L3-L4 i Renfe.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.