Tornar Reservar
PDF
Pirineus catalans

Història i Art Romànic al Pirineu … als peus del Cadí – 18/02/23 – 7h

Els paisatges nevats de L'Alt Urgell i la Cerdanya - La Seu - Bellver - Talló - El Baridà - Les Valls del Segre - El Telecabina del Cadí

Història i Art Romànic al Pirineu … als peus del Cadí – 18/02/23 – 7h

Història i Art Romànic al Pirineu … als peus del Cadí – 18/02/23 – 7h

Els paisatges nevats de L'Alt Urgell i la Cerdanya - La Seu - Bellver - Talló - El Baridà - Les Valls del Segre - El Telecabina del Cadí
Viatges Hivern
Art Història Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dissabte 18 febrer 2023
  al Diumenge 19 febrer 2023

 • image description Durada

  2 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  218€

 • image description No socis

  +20€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Un cap de setmana en contacte amb la natura i els atractius paisatges del Pirineu, amb interessants visites culturals d'història i art romànic.

Resum del Viatge

Viatges Hivern

2 dies

Pirineus catalans
Viatges Hivern | Activitat Club Cultural.

Història i Art Romànic al Pirineu … als peus del Cadí – 18/02/23 – 7h

Els paisatges nevats de L'Alt Urgell i la Cerdanya - La Seu - Bellver - Talló - El Baridà - Les Valls del Segre - El Telecabina del Cadí

Un cap de setmana en contacte amb la natura i els atractius paisatges del Pirineu, amb interessants visites culturals d'història i art romànic.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  del Dissabte 18 febrer 2023
  al Diumenge 19 febrer 2023
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  2 dies
 • Preu socis

  218€
 • No socis

  +20€
Destacats del Viatge
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Qualitat Centre Europeu
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 1. Conèixer part del millor patrimoni romànic de Catalunya.
 2. Gaudir dels meravellosos paisatges hivernals de muntanya.
 3. Passejar per pobles medievals que encara conserven la seva fesomia original.

Els Professors del Centre destaquem… 

Us proposem un atractiu viatge cultural de cap de setmana per les terres de L’Alt Urgell i la Cerdanya que us recomanem especialment, ja que a més del seu contingut d’art i història, veurem els paisatges i muntanyes dels Pirineus nevats i de la Serralada del Cadí en un dels millors moments de l’any. Farem estada en un hotel de Bellver de Cerdanya, en pensió completa.

 

Pirineus catalans

La Catedral del Pirineu - Bellver

Sortirem en autocar des del Centre amb les parades habituals, cap a la comarca de L’Alt Urgell. Arribarem a La Seu i veurem el típic mercat dels dissabtes i sobre tot la seva important Catedral Romànica de Santa Maria, construïda pel bisbe Armengol l’any 1010. Un monument d’excepcional interès, amb l’aspecte de majestuosa fortificació, anomenat la Catedral dels Pirineus. Ressalta el Claustre amb arcs, columnes i capitells que presenten figures mítiques i fantàstiques. Val la pena també passejar pels carrers antics de la vila i pel Parc dels Pirineus amb els canals olímpics.  A la tarda, continuarem per la ruta del Baridà, amb els imponents paisatges del Cadí i de la Vall del Segre i arribarem a Bellver. Es una bonica població amb racons medievals com la pintoresca Plaça Major porxada, les muralles, els antics carrerons, etc. Recordarem també l’estada aquí el 1860 del poeta Gustavo Adolfo Becquer, gran enamorat de la vila. Ens instal·larem a l’hotel de Bellver, on hi soparem.

Pirineus catalans

Paisatges de La Cerdanya - El Telecabina del Cadí

Aquest dia el dedicarem a veure interessants monuments i paisatges de la Cerdanya. Tots els cims nevats presenten en aquesta època un esplèndid aspecte. Ens dirigirem amb l’autocar cap a la zona de La Molina, on veurem l’ambient de neu. Si el dia es bó i clar tindrem oportunitat de pujar al Telecabina del Cadí que puja fins al Niu de l’Àliga a 2.537 m d’alçada, amb magnífiques i espectaculars panoràmiques. En la nostra ruta d’avui veurem també un dels millors monuments romànics, la famosa església de Santa Maria de Talló. Es troba situada a la zona de La Batllía en un bonic indret amb grans vistes de la Serralada del Cadí. Dinar a l’hotel i a la tarda retorn a Barcelona, amb arribada prevista cap a les 20–20,30 h aprox. En arribar ens acomiadarem dels participants i donarem per acabat aquest viatge del que esperem guardar un agradable record.

Pirineus catalans
Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Organització, acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en Hotel Bellavista a Bellver de Cerdanya (2**) en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Habitacions individuals amb suplement (Places limitades).
 • Règim PC, Pensió Completa a l’hotel: Sopar dissabte, allotjament, esmorzar i dinar diumenge. No inclou el dinar en ruta del dissabte.
 • Assegurança d’assistència sanitària durant el viatge.
 • Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


El preu NO inclou

Assegurança de cancel·lació: El preu no inclou l’assegurança opcional de cobertura de despeses de cancel·lació abans del viatge (Consulteu les condicions).


Menjar: El preu no inclou el dinar en ruta del dissabte que serà lliure a La Seu d’Urgell.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Telecabina del Cadí: uns 10 € aprox. (pagament al lloc).

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. Pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

Assegurances d’assistència

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.


Assegurances de cancel·lació

D’altra banda, per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’Assegurança de Cancel·lació Extra, que cobreix una malaltia greu imprevista, accident personal, hospitalització, defunció, malaltia familiar o altres incidències, produïdes abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional implica fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge, i té un període de 72 hores de carència. Consulteu a les nostres oficines, per saber tots els detalls de les assegurances de cancel.lació, especialment en el cas de malalties pre-existents o cròniques tant personals com familiars.


Nota: En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

MASCARETA: Mentre no hi hagi canvis en la normativa vigent, cal portar la mascareta a l’interior de l’autocar i en els restants medis de transport públic.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: Cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc. En aquest viatge cal tenir en compte que hi pot haver neu en determinats llocs.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.

Sortida en autocar des del Centre Europeu de Barcelona (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals:


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu.
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos. 

Participar amb el Centre Europeu és gaudir de Viatges…

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la Divulgació del Patrimoni Cultural i Natural i sempre acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptarem amb Guies Locals experts.
 3. Seleccionem Hotels de qualitat, confortables i cèntrics, que ens permeten realitzar el Programa còmodament.
 4. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura on ningú se sent sol o aïllat. Participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

 

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç