Salamanca, la gran ciutat universitària

Baixar Viaje Cultural a Salamanca - Centre Europeu
Resum del Viatge
Art | Història / 3 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
Salamanca, la gran ciutat universitària
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Passarem tres inoblidables dies a Salamanca, descobrint el seu ric patrimoni arquitectònic, cultural i històric. Entre d’altres visitarem: El pont romà sobre el riu Tormes, La Plaza Mayor, La Universitat, Les dues Catedrals, La Casa de las Conchas, etc…

Una bella ciutat amb un llegat històric i monumental excepcional, alhora Salamanca es una ciutat viva, amb la Universitat al centre de la vida social i cultural. Molt ben cuidada, i arreglada, passejar per la Plaza Mayor, i els carrers del seu casc antic és fer un viatge de la mà de les persones i personatges que conformen la seva història, com Miguel de Unamuno, Lope de Vega o La Celestina.  A més gaudirem de l’estada en el molt confortable i cèntric Hotel Catalonia Plaza Mayor (4*)

 • Divendres 8 de Març

Viatge a Salamanca. La Plaza Mayor i les dues Catedrals.

 • Ens trobarem puntualment a l'estació de Sants de Barcelona a les 06h30 per agafar el tren AVE en direcció Madrid, on ens esperarà el nostre autocar per dirigir-nos tot seguit a Salamanca, on arribarem abans de dinar. Per la tarda, amb la nostra guía local, Carmen, iniciarem una ruta cultural, com no podia ser d'una altra forma, a la Plaza Mayor. Un dels monuments cabdals de l'art barroc castellà, representa punt de trobada de turistes i locals, ens deleitarem entre els seus porxos, cafès i terrasses. Després, seguirem la nostra ruta pels animats carrers del casc històric, fins a visitar les dues Catedrals de Salamanca, l'antiga, d'art romànic i la nova, gotica, renaixentista i barroca.

Viatge Cultural a Salamanca - Centre Europeu
 • Dissabte 9 de Març

La Universitat, la Casa Museu Lis i el pont Romà.

 • Avui continuem les nostres visites per Salamanca amb la nostra guia local. I si ahir vam començar amb un plat fort, avui no ens quedarem curts. En el programa, ens espera la visita a la històrica Universitat, la més antiga d'Espanya, datant de 1218, i que per tant amb el seu 800è aniversari molt recent. Hi visitarem diferents claustres, escales, i pòrtics d'excepcional bellesa, que conformen les escoles i espais de la Universitat. També visitarem el palau de la Casa de la Conchas, la Casa Museu Lis, interessant museu d'art nouveau i art déco i l'entorn del pont Romà. Un fantàstic i variat dia d'art, història i cultura.

Viatge Cultural a Salamanca
Viaje Cultural a Salamanca - Centre Europeu
Viaje Cultural a Salamanca - Centre Europeu
Viaje Cultural a Salamanca - Centre Europeu
 • Diumenge 10 de Març

Seguim les visites per la ciutat i retorn

 • Després d'esmorzar, farem les últimes visites a la ciutat, passejarem pel carrer San Pablo, la plaça Colón i visitarem el convent dels Dominics. També temps lliure per visitar algun altre racó, realitzar compres, i degustar els darrers plats de la rica gastronomia castallano-leonesa. Ens despedirem d'aquesta meravellosa ciutat castellana, antiga Capital Europea de la Cultura, i després de dinar, retorn cap Madrid amb autocar, per agafar el tren AVE a Atocha fins a Barcelona.

Viaje Cultural a Salamanca - Centre Europeu
Viaje Cultural a Salamanca - Centre Europeu

Preu del viatge

486 €

Preu total: 486 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement hab. individual: + 90 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 150 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 10 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en tren AVE en classe turista i transport en Autocar.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu, i de la experta Guia Local de Salamanca.
 • Règim AD – Allotjament i esmorzar Buffet a l’ Hotel Catalonia Plaza Mayor de Salamanca (4 ***) Veure Web Hotel
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  Els dinars i sopars són lliures. Salamanca compta amb una rica i variada oferta gastronòmica per a gaudir i degustar, així com nombrosos bars de tapes i platets.

Entrades a Museus i Monuments: Aproximadament 15 €, es cobraran in situ el dia de les visites.

Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

 


Documentació: A tots els viatges cal portar el DNI o el Passaport no caducats.

Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge, però NO inclou la cancel·lació prèvia del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. Consulteu a les nostres oficines.

Reunions preparatories

Dijous 28 febrer a les 18 h i 19 h. Són 2 reunions iguals.

Punt de trobada

06h30 a l’Estació de Sants, terminal de sortides AVE, abans de passar el control de seguretat.