El Pirineu Aragonès – Aínsa – Pineta

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
El Pirineu Aragonès – Aínsa – Pineta
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Us proposem un seductor viatge d’art, història i paisatges a un dels millors racons del Pirineu Aragonès, amb pobles pintorescs i espectaculars panoràmiques, i a on descobrirem la gran rellevància històrica i cultural d’aquest territori, bressol del Regne d’Aragó.

 • Dissabte 13 abril 2019
 • Pirineu Aragonés

Barbastro - Alquézar - L'Aínsa

 • Sortida de l'autocar a les 7,00 h del Centre Europeu, amb les parades habituals. Començarem el nostre viatge cap a les terres aragoneses en direcció a Barbastro, que gaudeix d’ un admirable patrimoni cultural, fruit de la seva llarga història i importància comercial. Destaca especialment la magnífica Catedral de la Asunción del segle XVI. Després, continuarem la ruta cap al petit poble d' Alquézar, on podrem recórrer els seus singulars carrerons que ens transportaran al seu passat medieval i creuarem les muralles de la Col·legiata de Santa María, construïda sobre una antiga fortalesa musulmana. Per la tarda, arribarem a la vila de L’Aínsa, poble de postal, i joia medieval d’ Espanya, que compte amb un barri antic magnífic on hi destaca la famosa Plaza Mayor, per les seves grans dimensions i nombrosos porxos, testimonis d'una gran activitat comercial que hi va haver temps enrere. Ens allotjarem en un cèntric hotel, on soparem.

 • Diumenge 14 abril 2019

Bielsa - Valle de Pineta - El Monte Perdido

 • Avui després d'esmorzar a l'hotel, anirem cap a Bielsa, un poble de muntanya del Pirineu que enlluerna amb les seves cases rurals. Després, gaudirem de les meravelloses vistes de la Vall de Pineta i del Parador Nacional del Monte Perdido, zona declarada Patrimoni de la Humanitat i que sense cap mena de dubte és un veritable balcó als Pirineus. Aquest paratge és un tresor d'impressionants pics, penyasegats escarpats, boniques cascades, grans boscos i mantells de neu perpètua als cims. Dinar a l'hotel de L'Aínsa. Finalment a la tarda, retornarem a Barcelona, amb arribada cap a les 21 h aprox.

Preu del viatge

184 €

Preu total del viatge: 184 € – Preu per persona compartint habitació doble.

Suplement habitació individual: + 40 € (Places limitades).

Forma de pagament: 65 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 10 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU:

Viatge en autocar i totes les excursions i sortides.

Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.

Allotjament a l’ Hotel Mesón de L’ Aínsa (2**). 

Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.

Règim PC de pensió completa a l’hotel (Allotjament, sopar del dissabte, esmorzar i dinar del diumenge).

Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars: El dinar del dissabte el deixarem lliure a Alquézar. Podeu portar picnic o dinar als restaurants de la zona que visitem. La resta de menjars son inclosos a l’hotel.

Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.


Documentació: A tots els viatges cal portar el DNI o el Passaport no caducats.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge, però NO inclou la cancel·lació prèvia del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. Consulteu a les nostres oficines.

Informació pràctica

Vestuari i calçat: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat antilliscant que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat pels pobles i zones de muntanya.

Reunions preparatories

Dijous 4 abril 2019, a les 19 h.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom) i al costat del C.Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus a la vora Passeig de Gràcia, Metro L3-L4 i Renfe.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.