Tornar Reservar

El Tren Groc del Pirineu Francès -14/05/22-7h

Els magnífics paisatges dels Pirineus Orientals i la Cerdanya Francesa

El Tren Groc del Pirineu Francès -14/05/22-7h

El Tren Groc del Pirineu Francès -14/05/22-7h

Els magnífics paisatges dels Pirineus Orientals i la Cerdanya Francesa
Viatges Primavera
Art Història Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dissabte 14 maig 2022
  al Diumenge 15 maig 2022

 • image description Durada

  2 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

  Tren

 • image description Preu

  220€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Un atractiu viatge de cap de setmana, on podrem gaudir des del pintoresc Carrilet Groc dels meravellosos paisatges dels Pirineus Orientals.

Resum del Viatge

Viatges Primavera

2 dies

Viatges Primavera | Activitat Club Cultural.

El Tren Groc del Pirineu Francès -14/05/22-7h

Els magnífics paisatges dels Pirineus Orientals i la Cerdanya Francesa

Un atractiu viatge de cap de setmana, on podrem gaudir des del pintoresc Carrilet Groc dels meravellosos paisatges dels Pirineus Orientals.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Saturday, 14 May 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  2 dies
 • Preu

  220€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Us presentem un atractiu viatge de cap de setmana, on podrem gaudir, des del tradicional i pintoresc Tren Groc (Train Jaune) dels meravellosos paisatges dels Pirineus Francesos. Farem el viatge en el Carrilet i visitarem les comarques del Conflent, el Capcir i la Cerdanya. Un inoblidable viatge pels paisatges de muntanya del Pirineu Oriental, en la millor època de l’any per veure els boscos, cims i llacs, i que recomanem especialment a totes les persones que encara no ho coneguin.


 • Viatge i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en Hotel 3*** a la Cerdanya.
 • Pensió completa a l’Hotel. (No inclou el dinar en ruta del dissabte).
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i Impostos locals

Viatge en preparació. Més informació properament.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Detalls del preu
El preu inclou

EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en Hotel a la Cerdanya – Puigcerdà (3***).
 • Règim PC, pensió completa a l’hotel: Sopar dissabte, allotjament, esmorzar buffet i dinar diumenge.
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


 


El preu NO inclou

EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, restaurants i tipus de menús als participants, el preu no inclou el dinar en ruta del primer dia, que serà lliure. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Tren Groc: uns 15 € aprox. (Pagament al lloc).

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.