Els Jardins d’Holanda durant la floració dels Tulipans – 2021

Baixar La Haia i els Jardins d’Holanda - Color i paisatge
Resum del Viatge
Art | Paisatges | Jardins / 4 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dj 22 - Dg 25 Abr 2021
Duració
4 dies
Tipus de viatge
Art | Paisatges | Jardins
Transport
Avió
Preu Total
985€
Preu de la reserva
360€
Supl. Hab. Individual
290€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
Els Jardins d’Holanda durant la floració dels Tulipans – 2021
Resum del viatge
 • Dates:

  Dijous, 22 d'Abril de 2021 - Diumenge, 25 d'Abril de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  4 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Paisatges | Jardins

 • Transport:

  Avió

 • Preu Total:

  985€

 • Preu de la reserva:

  360€

 • Supl. Hab. Individual:

  290€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge cultural d’art, jardins i paisatges – Dies 22 a 25 abril 2021 (4 dies – De dijous a diumenge).

Els Països Baixos: Viatge en l’època de floració amb visites a jardins, parcs i ciutats.

Una atractiva sortida de primavera per visitar els Països Baixos en l’epoca de floració dels tulipans, la flor símbol del País. A Holanda, ja des del S. XVII, es vivia la tulipmania. Aquestes flors cultivades originàriament a l’Imperi Otomà, es van importar en el S. XVI i a mitjans del segle XVII, van provocar una veritable bombolla econòmica. A mida que s’adquirien més i més bulbs, el seu preu va augmentar tant que es van acabar usant com si fossin diners, fins causar una crisi del mercat.

Els holandesos, avui en dia, segueixen sent famosos per les seves tulipes, són els primers productors de bulbs i flors, i a Holanda se la coneix com la “floristeria del món”.


Al llarg de la nostra escapada visitarem el Jardí Botànic de Leiden, un dels primers jardins botànics d’Europa i el més antic dels Països Baixos i, on el científic i botànic Carolus Clusius va plantar el primer bulb de la flor a Holanda. Visitarem Keukenhof, obert només dos mesos a l’any, és el major parc floral del món, on cada temporada es planten set milions de bulbs florals.

Passejarem per Delft, famosa en tot el món per la seva relació amb Johannes Vermeer, la ceràmica blava de Delft i la Casa Reial. Descobrirem Rotterdam, la ciutat més moderna del país i el port més gran del món i La Haia (Den Haag), la seva atractiva capital i seu de les principals institucions dels Països Baixos.


Horaris dels vols:

Més endavant indicarem els horaris dels vols a Holanda.

rotterdam-Holanda
Keukenhof - Holanda
 • Primer dia
 • Arribada a Holanda

L’Hortus Botanicus Leiden, el jardí botànic més antic dels Països Baixos

 • Presentació a l’aeroport de Barcelona on ens espera el guia del Centre Europeu que ens acompanyarà durant tot el viatge. Fets els tràmits de facturació, embarcarem al vol que ens portarà a Holanda. Allí ens estarà esperant un autocar amb el que anirem fins la ciutat universitària de Leiden, coneguda sobre tot per ser el lloc de naixement de Rembrandt.
  Visitarem l’Hortus Botanicus Leiden, el jardí botànic més antic dels Països Baixos i un dels més antics del món. Aquest fabulós jardí posseeix una àmplia col·lecció d’espècies de plantes procedents d’Àsia, Europa meridional i el Sud d’Àfrica. L’Hortus Botanicus porta més de quatre segles col·leccionant plantes de tot el món i investigant sobre elles. Més de 10.000 plantes i dotzenes d’espècies d’aus habiten en els jardins japonès, històric, d’hivern, de roses, de plantes medicinals, de falgueres i de fruits secs.
  Acabada la visita ens dirigirem a La Haia i ens instal·larem a l’hotel on passarem les properes tres nits.

Hortus Botanicus Leiden holanda
la haia holanda
 • Segon dia
 • Lisse i La Haia

Els colors del Jardí de Keukenhof, el més gran del món i La Haia, seu institucional

 • Esmorzarem a l’hotel i tot seguit ens acostarem a Lisse, on visitarem el jardí de Keukenhof, que durant la floració es cobreix d’una catifa de flors multicolors. Amb 32 hectàrees és el parc floral més gran i conegut del món, en ell es planten més de 7 milions de bulbs florals cada any. Els jardins i els seus pavellons ofereixen una fantàstica col·lecció de tulipes, roses, clavells, lliris, gessamins, narcisos i moltes altres flors (la floració està subjecte al cicle meteorològic, les dates exactes són variables i la seva duració és de pocs dies). També tindrem l’oportunitat de veure com es preparen les carrosses que desfilaran al Bloemencorso. Fa més de seixanta anys que es celebra aquesta desfilada de flors on diferents carrosses, decorades amb milers de flors, per associacions de voluntaris, omplen els carrers de
  la ciutat.
  Acabades les visites retornarem a la Haia, seu de les principals institucions d’Holanda. La ciutat acull el Parlament neerlandès, els ministeris, el Tribunal Suprem, la residència dels reis i diverses institucions internacionals com La Cort Internacional de Justícia, la Cort Penal Internacional l’Europol i l’Organització per a la prohibició de les armes químiques. Durant el nostre recorregut veurem l’històric Binnenhof, seu del govern i el palau Noordeinde lloc de treball del rei d’Holanda.

keukenhof holanda
haia holanda
 • Tercer dia
 • La Ciutat Portuària

L'arquitectura a Rotterdam i l'encisadora Delft

 • Desprès d’esmorzar ens arribarem a Rotterdam, segona ciutat del país i el port més gran del món. Però Rotterdam és sobre tot la ciutat de l’arquitectura d’Holanda, amb la innovació com punt central i una silueta urbana en constant canvi. Durant la nostre visita veurem el seu port i coneixerem els seus moderns edificis entre els quals destaquen les famoses cases cúbiques.
  A continuació ens dirigirem a Delft, un lloc molt tranquil, amb molt d’encant i on ens sentirem com si estiguéssim en mig d’un conte de fades. Passejarem pel seu bonic centre històric envoltat de canals, veurem la Nieuwe Kerk, amb el segon campanar més alt de tot el país, i la plaça de l’Ajuntament, construïda en el segle XIII.

rotterdam holanda
 • Quart dia
 • Vol cap a Barcelona

Ens acomiadem d'Holanda

 • Esmorzarem i tindrem temps lliure per passejar o fer les últimes compres. Per la tarda, anirem a l’aeroport per emprendre el vol de retorn a Barcelona. En arribar ens acomiadarem dels amics i participants i donarem per acabat aquest viatge del que esperem guardar un gran record.

La Haia i els Jardins d’Holanda - Color i paisatge

Preu del viatge

985 €
 • Preu total: 985 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 290 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 360 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 30 dies abans de la sortida del viatge.

Nota: El preu podria variar en cas de modificacions imprevistes i excepcionals de tarifes i taxes aèries.


EL PREU INCLOU:

 • Viatge en avió i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guies Locals.
 • Estada a l’ Hotel Best Western Plus Den Haag (4****) – La Haia.
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar bufet.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, jardins, parcs, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.  

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Punt de trobada

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Mostradors Vueling 451