Holanda, el país dels Jardins i els Tulipans -2022

Baixar La Haia i els Jardins d’Holanda - Color i paisatge
Resum del Viatge
Art | Paisatges | Jardins / 4 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dj 21 - Dg 24 abr. 2022
Duració
4 dies
Tipus de viatge
Art | Paisatges | Jardins
Transport
Avió
Preu Total
985€
Preu de la reserva
360€
Supl. Hab. Individual
290€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
Holanda, el país dels Jardins i els Tulipans -2022
Resum del viatge
 • Dates:

  Dijous, 21 d'abril de 2022 - Diumenge, 24 d'abril de 2022

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  4 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Paisatges | Jardins

 • Transport:

  Avió

 • Preu Total:

  985€

 • Preu de la reserva:

  360€

 • Supl. Hab. Individual:

  290€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge cultural de jardins i parcs.

Els Països Baixos – Holanda

Amsterdam – La Haia – Rotterdam – Delft – Leiden – Marken – Volendam

Visites a jardins botànics, parcs, museus i ciutats d’art i història, amb Professors i Guies especialitzats.


Dates a confirmar: Oportunament informarem de quan es podrà realitzar aquest viatge cultural durant 2021.

rotterdam-Holanda
Keukenhof - Holanda
Hortus Botanicus Leiden holanda
la haia holanda
keukenhof holanda
haia holanda
rotterdam holanda
La Haia i els Jardins d’Holanda - Color i paisatge

Preu del viatge

985 €
 • Preu total: 985 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 290 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 360 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 30 dies abans de la sortida del viatge.

Nota: El preu podria variar en cas de modificacions imprevistes i excepcionals de tarifes i taxes aèries.


EL PREU INCLOU:

 • Viatge en avió i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guies Locals.
 • Estada a l’ Hotel Best Western Plus Den Haag (4****) – La Haia.
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar bufet.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, jardins, parcs, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.  

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Punt de trobada

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Mostradors Vueling 451