La Llombardia – El Nord d’Itàlia

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 5 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
La Llombardia – El Nord d’Itàlia
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Viatge cultural de Setmana Santa a Itàlia.

Del dimecres 17 al diumenge 21 abril 2019 (5 dies).

 

Viatge cultural d’art, història i paisatges per la Llombardía i el Nord d’Itàlia: Milà – Els Llacs Maggiore i Como – Stresa – Les Valls del Riu Po – La Planura Padana – La Certosa de Pavía – Cremona – Soncino – El Duomo de Milano, etc

Viatge en avió i excursions en autocar, acompanyats dels Professors i Guies d’Art del Centre Europeu de Barcelona. Estada en Hotel cèntric i confortable de 4**** a Milà.


Horaris:

Sortida: Dimecres 17 abril 2019 – Trobada Aeroport de Barcelona T1 – Mostrador 405 de Vueling a les 5,30 h – Sortida vol, 7,40 h a Milano / Malpensa

Tornada: Diumenge 21 abril 2019 – Sortida de Milano / Malpensa a les 21,05 h – Arribada a Barcelona T1 a les 22,45 h

 • Dimecres 17 abril 2019
 • La Llombardia

Viatge en avió - El Llac Maggiore - Stresa - Milà

 • Avui agafarem el vol d’anada cap a Milà, amb els horaris indicats anteriorment. Arribarem a Itàlia i agafarem un autocar que ens acompanyarà durant les excursions i visites d’aquests dies. Aquest primer dia de viatge l'aprofitarem per visitar un dels grans llacs que configuren la geografia del nord d’Itàlia. Visitarem el Lago Maggiore. Aquest llac alpí, es considera el segon en extensió del país després del de Garda. El seu origen és glaciar, i se situa entra la frontera suïssa i la italiana. Estarem a la població de Stresa, que destaca pels seus miradors i passejos a la vora del llac, que ens recorden quan l’estació va tenir fama durant la Belle Époque.
  Molt aprop de la riba del llac, davant de la població, es troba l’arxipèlag de les Illes Borromees, format per les illes anomenades, la Isola Bella, la Isola Madre i la Isola dei Pescatori o Superiore. Després d’aquesta visita anirem cap a Milà i ens allotjarem a un confortable i cèntric hotel (4****).

 • Dijous 18 abril 2019
 • Art medieval i renaixentista

La Certosa de Pavía - La ciutat monumental de Pavía

 • Després d’esmorzar a l’hotel anirem amb el nostre autocar a visitar la Certosa, o Monestir cartoixà, de Pavia. Aquest monestir situat a uns quilòmetres de la ciutat de Pavia, és considerat una de les meravelles arquitectòniques de la regió de la Llombardia. La seva construcció es va iniciar l’any 1396 per iniciativa de la família Visconti. El monestir estava situat entremig de Milà, capital del ducat, i Pavía segona ciutat en importància en aquells moments. Veurem la seva extraordinària arquitectura tardo-medieval i renaixentista i algunes de les obres d’art que encara guarda en el seu interior.
  Tot seguit ens desplaçarem cap a Pavia, on hi descobrirem els seus edificis més importants. Veurem el seu curiós Ponte Coperto que travessa el riu Ticino o edificis tan emblemàtics com la basílica de Sant Miquel d’estil romànic. També destaca del patrimoni de la ciutat el seu Duomo, el Castelo, la Universitat ... Al capvespre retorn a Milà.

 • Divendres 19 abril 2019
 • La Catedral Milanesa

La Ciutat de Milà - El Duomo - Art i Història

 • Avui farem una visita panoràmica a la ciutat de Milà i veurem alguns dels seus principals monuments. Milà és la ciutat principal del nord d'Itàlia i capital de la regió de la Llombardia i té un patrimoni molt destacat fruit de la seva dilatada història com a capital d’un important ducat, on les famílies Visconti o Sforza van exercir d’importants mecenes. Alguns d’aquest monuments que mostren la seva importància són les seves basíliques com la de Sant'Ambrogio o el Castello dels Sforza.

  Però per sobre de tot destaca el Duomo amb la seva impressionant arquitectura, amb escultures, pinacles i agulles de marbre. Feta segons l’estil del gòtic tardà, té unes dimensions espectaculars de 158 m de longitud per 93 metres d’alçada.

  A la tarda deixarem temps lliure per visites i compres per Milà, i al vespre farem una visita guiada on coneixerem altres curiositats de la zona del centre de la ciutat al voltant de les Galeries Vittorio Emanuele II i el teatre Allá Scala.

 • Dissabte 20 abril 2019
 • Paisatges de les Valls del Po

La ciutat de Cremona - El curiós Borgo de Soncino

 • Després d’esmorzar a l’hotel ens desplaçarem a Cremona, un altra de les poblacions més importants de la Llombardia, situada al sud d’aquesta regió, dins de la Pianura Padana i prop de la riba del riu Po. En la nostra ruta d'avui, també passarem per Soncino, un nucli medieval, inclòs en la llista dels pobles més bonics d’Itàlia. El seu monument més important és la Rocca Sforzesca, un recinte fortificat del segle XV que ha conservat molt bé les seves muralles i les quatre torres que envolten el pati, una de les quals és de planta circular.

  La ciutat de Cremona té el seu patrimoni al voltant de la Piazza del Comune. Destaca el seu Duomo conegut com la “Capella Sixtina de la Planura Padana”, degut al cicle de frescos del cinquecento de la seva nau principal. El Battisterio d’estil romànic, el Palazzo Comunale o el Torrazzo, una de les torres de muralla més alta d’Europa. Cremona es coneguda com un dels llocs amb més tradició en la fabricació de violins, quan a partir del segle XVI, la ciutat va prendre gran importància per la proliferació dels lutiers. Al capvespre retorn a Milà.

 • Diumenge 21 abril 2019
 • Vol de retorn a Barcelona

La ciutat i el llac de Como

 • Avui ens acostarem a la ciutat de Como, situada a la vora del llac que rep el mateix nom. Aquest llac d’origen glacial, té una profunditat màxima de 410 metres, essent un dels més profunds d’Europa. La seva vora té un clima temperat, que afavoreix el creixement de plantes típiques del clima mediterrani i fins i tot algunes de sub-tropical. A la ciutat de Como cal destacar també el seu patrimoni monumental i la presència d’un estil romànic que va influenciar moltíssim la nostra arquitectura romànica catalana.
  I després, a la tarda ens traslladarem a l’aeroport de Milano / Malpensa per agafar el nostre vol de tornada a Barcelona a les 21 h, amb arribada prevista a les 22,45 h a la T1.

Viatge Cultural a la Llombardía

Preu del viatge

986 €

Preu total: 986 €  –  (Estada en habitació doble compartida).

Suplement habitació individual: + 298 €

Forma de pagament: 

 • Primer Pagament: 300 € al fer la reserva, com a bestreta o paga i senyal.
 • La resta del pagament com a màxim fins a 30 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:

Viatge en avió des de Barcelona i retorn.

Totes les excursions, desplaçaments i sortides en el nostre autocar.

Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.

Allotjament a l’ Hotel NH Touring – Milano (4****) 

Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.

Règim AD a l’hotel (Allotjament i esmorzars bufet).

Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, visites i tipus de menús als participants, els menjars seran lliures. Les diverses poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Els esmorzars – bufet son inclosos a l’hotel.


Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Tots els desplaçaments, sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

Documentació: A tots els viatges i sortides per Europa cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.


Assegurances de viatge:  En tots els nostres viatges de caps de setmana, ponts i vacances, incloem en el preu una assegurança bàsica que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències DURANT el viatge, fins uns límits determinats, i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança bàsica NO inclou l’anul·lació prèvia ABANS del viatge, per causes de força major. Si alguna persona desitja una assegurança especial d’anul·lació, cal demanar-ho a les nostres oficines. A part d’això, també recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.


Vestuari i calçat: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això a tots els viatges recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables o humits, així com un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense dificultat, tant per les ciutats com per zones rurals, roba impermeable, paraigües, etc.

Reunions preparatories

Dimarts 19 març a les 18 h i 19 h. Són 2 reunions iguals. Podeu venir en el vostre horari preferit.