Navarra – San Sebastián – País Basc Francès -2021

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 4 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dv 02 - Dl 05 Abr 2021
Duració
4 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
490€
Preu de la reserva
150€
Supl. Hab. Individual
160€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
Navarra – San Sebastián – País Basc Francès -2021
Resum del viatge
 • Dates:

  Divendres, 2 d'Abril de 2021 - Dilluns, 5 d'Abril de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  4 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  490€

 • Preu de la reserva:

  150€

 • Supl. Hab. Individual:

  160€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges.

Setmana Santa – Del 2 al 5 abril 2021 (4 dies). Sortida, 7,00 h en autocar del Centre amb les parades habituals.


 

Descripció: Presentem un atractiu viatge on combinarem els paisatges de Guipúscoa i San Sebastián amb el Pirineu de Navarra, el País Basc Francès i la Costa Atlàntica. Al llarg del nostre viatge visitarem també poblacions i ciutats amb un ric patrimoni monumental, artístic i històric. Destaca la localitat de Donibane Lohizune en basc, Saint-Jean-de-Luz en francès, pintoresca i atractiva vila marinera. Un viatge cultural d’art, història i paisatges en un dels millors moments de l’any per gaudir de la natura. Farem estada en un confortable hotel de la ciutat de Pamplona / Iruña.

 • Primer dia
 • Pamplona

Jaca - La Sierra de Leyre - Iruña

 • Sortida de l'autocar a les 7,00 h del Centre, amb les parades habituals. Ens dirigirem cap a les terres del Pirineu Aragonès. Pel Port de Monrepós, arribarem a Jaca, animada població situada al peu de la Penya Oroel (1.760 m), amb un extraordinari rerefons de muntanyes i cims de l'Alt Pirineu. Posseeix una Catedral Romànica del s.XI aixecada per consolidar la ciutat com enclavament estratègic del Camí de Santiago. Ressalta també la Ciutadella Militar de 1595 de tipus pentagonal, i un atractiu barri antic. Després de deixar temps per dinar, continuarem el viatge i entrarem al Regne de Navarra per la seva antiga frontera oriental. Seguirem la ruta entre el Pantà de Yesa i la Serra de Leyre. Veurem el famós Monestir de Leyre i al vespre arribarem a la ciutat de Pamplona (Iruña). Ens instal·larem en un cèntric hotel de la ciutat.

 • Segon dia
 • La Baixa Navarra

La Costa Atlàntica - El País Basc Francès

 • Avui seguirem la ruta de la vall del riu Bidasoa, a través d’un paisatge privilegiat de muntanya, amb els típics “caseríos”, els boscos de roures i faigs, i esplèndides panoràmiques fins arribar al Mar Cantàbric. Veurem Saint-Jean-de-Luz, encisadora població marinera de la Costa Basca Francesa. Es troba envoltada d'un entorn excepcional de mar i muntanya. El port pesquer és molt pintoresc, amb les barques de vius colors, l'intens blau del mar, el blanc de les cases de pescadors, i el genuí ambient de gent de mar. Des de la Punta s'observa una bella vista dels contraforts del Pirineu Atlàntic. A la tarda ens introduirem pels suggestius paisatges de muntanya del País Basc Francès i del Pirineu de Navarra, i descobrirem típics pobles com Donibane Garazi (Saint-Jean-Pied-de-Port). Al capvespre retorn a Pamplona.

 • Tercer dia

Leitza - La Serra d'Aralar - San Sebastián

 • Després d'esmorzar sortirem amb l'autocar per fer una interessant excursió seguint la ruta de la Vall de Leitza, a través d'un paisatge privilegiat de muntanya, amb prats i boscos de roures, pins negres, faigs, etc. i esplèndides vistes panoràmiques. Des de Lekunberri, pujarem per la Serra d'Aralar cap al llegendari Santuari de Sant Miquel. Després de veure les panoràmiques d'aquesta zona de boscos i muntanyes, continuarem cap a la ciutat de Sant Sebastià - Donostia.

  Sant Sebastià és, sens dubte, una de les ciutats més belles, elegants i atractives d'Europa. Es troba envoltada d'un entorn excepcional de mar, platja i muntanya. Val la pena observar el seu típic port pesquer, la platja de la Concha, la Illa de Santa Clara, el Passeig Marítim, el Parc d'Alderdi-Elder, el Barri Vell, etc. Destaquen les 3 muntanyes de la ciutat, el Mont Ulía, el Urgull i el Igueldo, així com el Riu Urumea amb els seus magnífics ponts monumentals del Kursaal i de la Reina Maria Cristina. Sant Sebastià sempre deixa un inoblidable record a tots els visitants. Després de gaudir del meravellós paisatge de Sant Sebastià, al capvespre retornarem a l'hotel.

 • Quart dia
 • La Baja Navarra

Eribarri/Olite - Tudela de Navarra - La Ribera

 • Avui deixarem Pamplona-Iruña i ens dirigim cap a Olite (Eribarri en basc), prop de les terres navarreses de les Bárdenas Reales i de la Ribera. Olite és una atractiva població que va ser la residència preferida dels Reis de Navarra durant el s.XV. Posseeix un sorprenent castell, el Palau Reial, que per les seves grans dimensions constitueix una veritable vila medieval. Destaquen les muralles, les 15 torres, el parador annex, els típiques carrers, i les nombroses cases palatines dels s.XIV-XVIII. Després anirem a Tudela de Navarra, pintoresca vila de la comarca agrícola de La Ribera, a on deixarem temps per dinar. La joia artística de la ciutat és la catedral de Santa Maria, construïda cap a 1180 sobre les restes d'una antiga mesquita. És monument nacional des de 1884, té una bella portada, un claustre romànic i una lluminosa nau central gòtica. Destaca també la capella de Santa Anna, treballada en barroc xorigueresc. A la tarda i després de conèixer aquesta zona del sud de Navarra, retornarem a Barcelona per l'autopista, amb arribada prevista cap a les 21 h aprox.

Preu del viatge

490 €
 • Preu total: 490 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 160 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 150 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 20 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Hotel a Pamplona (4****).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar-bufet a l’hotel.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.  

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.