Avignon – La Provença romana i medieval

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 3 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Ds 04 - Dl 06 des. 2021
Duració
3 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
430€
Preu de la reserva
130€
Supl. Hab. Individual
90€
Viatge Programat
Consulteu places
Sobre el Viatge
Avignon – La Provença romana i medieval
Resum del viatge
 • Dates:

  Dissabte, 4 de desembre de 2021 - Dilluns, 6 de desembre de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  3 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  430€

 • Preu de la reserva:

  130€

 • Supl. Hab. Individual:

  90€

 • Viatge Programat

  Consulteu places

Pont del 4-5-6 desembre 2021 – Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges 

Avignon, la ciutat dels Papes – El Pont de Gard – Uzès – Arles

Descripció: Presentem un atractiu viatge cultural. Farem una ruta per la Provença Francesa i els seus pintorescs paisatges i ciutats.  Es un territori que compta amb un ric passat cultural, especialment de l’època romana i medieval. Aquí van deixar la seva empremta els homes prehistòrics, els grecs i sobre tot els romans amb espectaculars monuments. D’altra banda, el paisatge de la Provença presenta una especial bellesa, entre els Alps del Sud i la Mediterrània, amb encisadores poblacions i interessants ciutats històriques.

Destaca el famós Pont de Gard, monument declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Aquesta construcció monumental és una de les obres mestres de l’antiguitat. Segueix subministrant aigua 2.000 anys després de la seva construcció, en temps de l’Emperador Claudi. És una extraordinària obra de 50 metres d’altura, situada a la Vall del Riu Gardon, en un entorn natural de singular bellesa.

Avignon, és una magnífica població. El monument més important és el Palau dels Papes, símbol de la majestuositat de la Cort Papal.  Molt a la vora, trobem i el Pont de Saint Benezet, sobre el riu Roine (Rhône / Ródano) immortalitzat en la popular cançó «Sur le Pont d’Avignon …”.

Durant el nostre viatge farem estada a un cèntric hotel (4****) d’Avignon, i diàriament farem amb el nostre autocar les diverses visites per la Provença.

 • Primer dia
 • La Vall del Gardon

El Pont de Gard, la meravella romana - Uzès

 • Sortida en autocar del Centre, puntualment a les 7,00 h del matí, amb les parades habituals. Per l’autopista ens dirigirem cap a les terres del Llenguadoc i la Provença. Arribarem a Uzès, ciutat medieval amb pintorescos racons. Destaquen el Castell dels Ducs, els carrers típics i la típica Plaça des Herbes. A la tarda anirem a veure el famós Pont de Gard. Aquesta construcció monumental és considerada com una de les grans meravelles del món romà. Segueix subministrant aigua 2.000 anys després de la seva construcció, en temps de l'Emperador Claudi. Al capvespre arribarem a la ciutat d’ Avignon, la capital del Vaucluse, i ens instal·larem a l’hotel.

 • Segon dia
 • Les terres del Rhone

Avignon, la ciutat papal - La Fontana de Vaucluse

 • Avui visitarem Avignon, que és una magnífica població amb més de 5 Km de muralles, 39 torres i 7 portes. El monument més important de la ciutat és el Palau dels Papes, símbol de la majestuositat de la Cort Papal entre 1309 i 1377. Molt a la vora, trobem la Catedral de Notre-Dame i el Pont de Saint Benezet, A la tarda anirem en autocar a veure la curiosa surgència de la Fontana de Vaucluse i la vila de L’Isle-sur-la-Sorgue.

 • Tercer dia
 • El Delta del Roïne

Tarascon - Arles, ciutat romana

 • Anirem cap a la regió del Delta del riu Roïne. Veurem exteriorment el pintoresc castell medieval de Tarascon, amb el record del Rei René. Desprès continuarem cap a Arles, un dels llocs preferits del Poeta Frederic Mistral i del gran pintor Van Gogh, amb els seus magnífics monuments romans. Trobarem un típic paisatge fluvial i mediterrani amb pins, xiprers i oliveres, i les extenses planes de La Camarga. A la tarda, retorn a Barcelona per l’autopista amb arribada a les 21 h aprox.

Preu del viatge

430 €
 • Preu total: 430 € en habitació doble compartida
 • Suplement individual: + 90 € (Places limitades)
 • Forma de pagament: 130 € al fer la reserva, com a bestreta o paga i senyal.
 • La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en hotel cèntric a Avignon: Hotel Mercure – Palais des Papes (4****)
 • Vegeu: www.mercure.com
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD, allotjament i esmorzar bufet.
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars: Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. No obstant això, cal sempre tenir en compte els horaris de menjars de França.

Entrades opcionals: El preu no inclou les possibles entrades opcionals i particulars a museus, monuments, parcs, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics locals, funiculars, telefèrics, trens, tramvies, embarcacions, taxis, etc, … ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. En aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup.

Visita Palau dels Papes, uns 10 € aprox.  (Pagament al lloc).

Informació pràctica

IMPORTANT: Cal portar el certificat de vacunació UE al mòbil i/o imprès en paper.


Documentació: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI i/o Passaport, no caducats. Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.


Vestuari i calçat: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això a tots els viatges recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits, així com un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense dificultat, tant per les ciutats com per zones rurals o de muntanya. També es recomanable portar roba impermeable, paraigües, protecció solar, farmaciola, etc.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el pagament del viatge i no posteriorment. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges per Europa la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Seients:  No es poden reservar o guardar seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.