Tornar Reservar
PDF

Colors de tardor al Parc Natural del Monasterio de Piedra – 4/11/22 -16h

Viatge Cultural d'Art, Història i Paisatges a les terres aragoneses

Colors de tardor al Parc Natural del Monasterio de Piedra – 4/11/22 -16h

Colors de tardor al Parc Natural del Monasterio de Piedra – 4/11/22 -16h

Viatge Cultural d'Art, Història i Paisatges a les terres aragoneses
Viatges Tardor
Art Història Paisatges
 • Aquest viatge es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta els propers viatges disponibles al programa AQUÍ.

Resum del Viatge

Viatges Tardor

3 dies

Viatges Tardor | Activitat Club Cultural.

Colors de tardor al Parc Natural del Monasterio de Piedra – 4/11/22 -16h

Viatge Cultural d'Art, Història i Paisatges a les terres aragoneses

Viatge NO programat.
Destacats del Viatge
Itinerari del Viatge
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Qualitat Centre Europeu
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 1. Conèixer el Parc Natural del Monestir de Pedra: paisatges encisadors que envolten un Monestir Cistercenc del segle XII.
 2. Passejades per paratges naturals, sempre acompanyats de professors experts i explicacions en català.
 3. Descobrir la històrica ciutat de Saragossa: destacant el Palau de l’Aljaferia, considerat Patrimoni de la Humanitat.

Els Professors del Centre destaquem…

Un atractiu viatge cultural per terres de l’Aragó, terra d’art mudéjar. Al recinte del parc natural del Monestir de Pedra, coneixerem el seu magnífic monestir cistercenc del s.XII i visitarem el paratge natural que el riu Piedra ha anat modelant sobre la roca calcària, un autèntic oasi d’aigua i vegetació on destaca la famosa cascada “cola de caballo”. Ens allotjarem en un cèntric hotel de 4**** de Saragossa, la històrica i bella capital aragonesa, banyada pel riu Ebre.

De Barcelona a les terres d'Aragó

Sortirem el divendres per la tarda, a les 16 h, amb les parades habituals, cap a les terres de l’Aragó. Després de fer alguna parada per descansar, recorrerem les autopistes i carreteres lleidatanes i aragoneses que ens portaran fins a l’animada ciutat de Saragossa / Zaragoza, lloc que ens acollirà durant aquests dies de viatge. Ens allotjarem en un cèntric i confortable hotel de la ciutat (4****).

El Parc Natural del Monestir de Pedra

Després d’esmorzar, seguirem la ruta de Calatayud i Nuévalos i anirem cap al Parc Natural del Monestir de Pedra, situat en una serralada del Sistema Ibèric. Coneixerem el seu magnífic monestir, fundat el s.XII per monjos cistercencs provinents del Reial Monestir de Santa Maria de Poblet. També podrem passejar i admirar el paratge natural que el riu Piedra ha anat modelant sobre la roca calcària fins aconseguir llacs naturals, profundes grutes, cavernes i espectaculars saltants d’aigua, com ara la famosa “Cascada de la Cola de Caballo”. També hi trobarem un dels ecosistemes de major riquesa biològica de l’Aragó amb una variada flora i vegetació. Al capvespre ens dirigirem novament al nostre hotel.

 

Art i Història a Saragossa, ciutat patrimonial

Avui dedicarem el dia a visitar Saragossa, la històrica i bella capital aragonesa banyada pel riu Ebre. És una ciutat monumental amb més de 2000 anys d’història, on ibers,  romans, musulmans, jueus i cristians han deixat una petjada inesborrable, i és per això que té el títol de Ciutat de les Quatre Cultures. Destaca l’Aljaferia, castell-palau andalusí i mudèjar del segle XI declarat Patrimoni de la Humanitat. Actualment, és la seu de les Corts d’ Aragó. També cal ressaltar la Catedral de San Salvador i el Pilar (s.XVII-XVIII) gran joia de l’art barroc. A la tarda, retornarem cap a Barcelona amb grans records d’aquest interessant viatge cultural.

 

Detalls del preu
El preu inclou

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i tots els desplaçaments i excursions en el nostre autocar.
 • Organització, acompanyament i explicacions dels Professors i Guies culturals del Centre Europeu.
 • Allotjament a l’Hotel Alfonso de Zaragoza (4****).
 • Estada en habitacions dobles amb bany.
 • Règim AD (allotjament i esmorzar bufet).
 • Assegurança d’assistència sanitària durant el viatge.
 • Taxes i imposts locals.

IMPORTANT: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides, desplaçaments i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


El preu NO inclou

Assegurança de cancel·lació: El preu no inclou l’assegurança opcional de cobertura de despeses de cancel·lació abans del viatge (Consulteu les condicions).


Menjars: Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Les ciutats i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Entrades opcionals: El preu no inclou les possibles entrades opcionals i particulars a museus, monuments, parcs, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics locals, funiculars, telefèrics, trens, tramvies, embarcacions, taxis, etc, … ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup.

Entrades al Monestir de Pedra i als monuments de Saragossa: 15€. Aquest pagament es recollirà durant el viatge. Preguem import exacte en efectiu.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. Pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

Assegurances d’assistència

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.


Assegurances de cancel·lació

D’altra banda, per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’Assegurança de Cancel·lació Extra, que cobreix una malaltia greu imprevista, accident personal, hospitalització, defunció, malaltia familiar o altres incidències, produïdes abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional implica fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge, i té un període de 72 hores de carència. Consulteu a les nostres oficines, per saber tots els detalls de les assegurances de cancel.lació, especialment en el cas de malalties pre-existents o cròniques tant personals com familiars.


Nota: En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: Cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.

Sortida en autocar des del Centre Europeu de Barcelona (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av. Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

Participar amb el Centre Europeu és gaudir de Viatges…

 

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la Divulgació del Patrimoni Cultural i Natural i sempre acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptarem amb Guies Locals experts.
 3. Seleccionem Hotels de qualitat i cèntrics, que ens permeten realitzar el Programa còmodament.
 4. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura on ningú se sent sol o aïllat. Participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

 

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç