El Castell Medieval de Foix – Les Terres d’Occitània

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Ds 20 - Dg 21 nov. 2021
Duració
2 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
195€
Preu de la reserva
75€
Supl. Hab. Individual
45€
Viatge Programat
Consulteu places
Sobre el Viatge
El Castell Medieval de Foix – Les Terres d’Occitània
Resum del viatge
 • Dates:

  Dissabte, 20 de novembre de 2021 - Diumenge, 21 de novembre de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  2 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  195€

 • Preu de la reserva:

  75€

 • Supl. Hab. Individual:

  45€

 • Viatge Programat

  Consulteu places

Cap de Setmana 20-21 novembre 2021 (2 dies) – Sortida autocar, 7,00 h

Viatge cultural d’Art, Història i Paisatges

Nota: Cal portar el DNI o Passaport i el certificat de vacunació UE al mòbil i/o imprès en paper.

Descripció: Un suggestiu viatge cultural de cap de setmana. Una ruta d’art i història a Occitània per visitar Foix, les terres de L’Arieja i els paisatges del Capcir i la Cerdanya Francesa. Veurem el famós Castell de Foix, una impressionant fortificació medieval bastida estratègicament sobre un ressalt calcari que domina la pirinenca Vall de l’Ariège, i que va esdevenir en la seu del Comtat de Foix, nissaga feudal relacionada amb els càtars. En la nostra ruta veurem també els bonics paisatges d’alta muntanya de les terres del Capcir i la Cerdanya Francesa, la zona del Llac de Matamala i els Angles, Formigueres, etc

 • Dissabte

El Castell de Foix - L'Arieja

 • Sortida en autocar a les 7,00 h des del Centre Europeu amb les parades habituals. Anirem pel Túnel del Cadi cap a la ruta de Puigcerdà, la vall del riu Querol, el Puimorens i L'Arieja. Ens aturarem a la vila termal i balneària d' Ax-les-Thermes amb les seves fonts d'aigües calentes. Desprès continuarem a Foix. Visitarem la ciutat i el seu famós castell medieval, que domina la pirinenca Vall de l’Ariège, i que va esdevenir en la seu del Comtat de Foix, nissaga feudal relacionada amb els càtars o albigesos durant els s.XII i XIII. El catarisme va ser considerat una heretgia, i va motivar la creació d’una croada que va perseguir els seus seguidors, el que va provocar el conseqüent enfonsament de la llavors pròspera i culta societat d’Occitània. Al capvespre retornarem a La Cerdanya. Allotjament i sopar a l'Hotel.

 • Diumenge

Paisatges del Capcir i La Cerdanya

 • Avui anirem cap a la comarca del Capcir. En primer lloc veurem el històric poble de Montlluís, situat en la cruïlla del Conflent, el Capcir i Cerdanya. La vila fou fundada al segle XVII per ordre del rei Luis XIV per protegir aquest territori, després del tractat dels Pirineus de 1659. Actualment és la ciutat fortificada més alta de França. Fou construïda per Vauban entre 1679 i 1681, i aquesta antiga plaça forta figura en el Patrimoni Mundial de la UNESCO sota la denominació de "Fortificacions de Vauban". Després continuarem cap a la zona dels Angles. Si el temps es bo, podrem veure grans panoràmiques dels Pirineus Orientals. En aquesta zona, hi trobem també el pintoresc poble de Formigueres i l'embassament del Llac de Matamala, un gran estany que recull les aigües d'aquestes muntanyes. Al migdia anirem a dinar a l'hotel, i a la tarda retornarem cap a Barcelona amb arribada prevista cap a les 20 h. aprox.

Preu del viatge

195 €
 • Preu total: 195 € en habitació doble compartida
 • Suplement individual: + 45 € (Places limitades)
 • Forma de pagament: 75 € al fer la reserva, com a bestreta o paga i senyal.
 • La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en hotel a la Cerdanya: Hotel del Prado (3***)
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim PC, pensió completa a l’hotel.
 • Sopar dissabte, allotjament, esmorzar i dinar diumenge. No inclou el dinar en ruta del dissabte.
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars: El dinar en ruta del dissabte. Les poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic. No obstant això, cal sempre tenir en compte els horaris de menjars de França


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Visita Castell, uns 10 € aprox.  (Pagament al lloc).

Informació pràctica

IMPORTANT: Cal portar el certificat de vacunació UE al mòbil i/o imprès en paper.


Documentació: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI i/o Passaport, no caducats. Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.


Vestuari i calçat: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això a tots els viatges recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits, així com un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense dificultat, tant per les ciutats com per zones rurals o de muntanya. També es recomanable portar roba impermeable, paraigües, protecció solar, farmaciola, etc.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de reservar el viatge i no posteriorment. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges per Europa la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Seients:  No es poden reservar o guardar seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants.

 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.