Flandes – Art i Exposicions a Bruges i Brussel.les

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història / 3 dies
Hora de sortida:
05:00
Data
Dv 15 - Dg 17 Nov 2019
Duració
3 dies
Tipus de viatge
Art | Història
Transport
Avió
Preu Total
680€
Preu de la reserva
280€
Supl. Hab. Individual
140€
Viatge Programat
Places Disponibles
Sobre el Viatge
Flandes – Art i Exposicions a Bruges i Brussel.les
Resum del viatge
 • Dates:

  Divendres, 15 de Novembre de 2019 - Diumenge, 17 de Novembre de 2019

 • Hora de sortida:

  05:00

 • Duració

  3 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història

 • Transport:

  Avió

 • Preu Total:

  680€

 • Preu de la reserva:

  280€

 • Supl. Hab. Individual:

  140€

 • Viatge Programat

  Places Disponibles

Viatge cultural d’art i història – Dies 15-16-17 novembre 2019 (3 dies – Cap de setmana de divendres a diumenge)

Us presentem un interessant viatge a Flandes, que ens permetrà gaudir de l’art i l’arquitectura de les ciutats de Bruges i Brussel·les. Un viatge diferent a Bèlgica, per gaudir de la pintura dels mestres flamencs i l’arquitectura del període Art Nouveau.

Flandes és un dels comtats de Bèlgica, juntament amb Valònia, que limita amb els Països Baixos i Alemanya. La seva estratègica posició durant l’edat mitjana, va fer que entre els segles XII i XV, aquest territori es convertís en un empori econòmic i en un lloc de gran riquesa artística i cultural.

A Brussel·les, capital de Bèlgica, descobrirem el seu patrimoni arquitectònic i artístic, destacant les obres d’estil Art Nouveau, un art molt destacat a la ciutat i força desconegut pel turisme de masses. També parlarem de la figura de Brueghel i d’altres pintors flamencs, visitant alguns dels museus de la ciutat.

I anirem també a la pintoresca ciutat de Bruges (Brujas/Brugge), coneguda como la “Venècia del Nord” pels seus canals, estanys, llacunes i ponts. Ha estat declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO, i es considerada com una de les ciutats medievals millor conservades d’Europa.

Ens allotjarem en un confortable i cèntric hotel de Brussel·les, proper a la monumental Grand-Place.


HORARIS

Sortida: Divendres 15 novembre 2019 – Trobada Aeroport Barcelona T1 – Mostrador 405 de Vueling a les 5,00 h del matí– Sortida vol, 6,50 h a Brussel·les.

Tornada: Diumenge 17 novembre 2019 – Sortida de Brussel·les a les 21,35 h – Arribada a Barcelona T1 a les 23,30 h. 

 • Divendres 15 novembre 2019
 • Panoràmica urbana

Brussel.les, ciutat d'art - Brueghel i els mestres flamencs.

 • Trobada a l’Aeroport del Prat a l’hora indicada. Farem els tràmits de facturació i lliurament de les targetes d’embarcament. Sortida del vol cap a Brussel·les i un cop allà agafarem el nostre autocar i farem una panoràmica per la ciutat de Brussel·les, per conèixer els seus barris i principals monuments.
  Brussel.les, capital de Bèlgica, és una ciutat cosmopolita, i seu de les institucions principals de la Unió Europea. És una ciutat extensa, amb àmplies zones verdes i amb un ric patrimoni arquitectònic i artístic.

  En la nostra panoràmica ens acostarem al barri perifèric de Laeken, al nord de Brussel·les, on es troben els jardins i propietats de la família reial, així com curioses edificacions orientals o el conegut Atomium. Veurem exteriorment aquesta construcció gegantesca, que representa la molècula atòmica del ferro. Tot seguit ens acostarem al centre de la ciutat, on hi destaca la majestuosa Grand-Place, descrita com “el més grandiós decorat del món”. Hi destaquen les cases gremials i la magnífica façana i torre de l’ajuntament, obra mestre del gòtic.

  A la tarda ens aproximarem als grans Mestres flamencs, concretament a l'obra de Pieter Brueghel el Vell. És un dels pintors flamencs més importants i destacats. Figura clau durant el segle XVI, va viure part de la seva vida a Brussel·les i hi va morir. Sabem poc de la seva vida, que resulta força enigmàtica. Aquest any la ciutat ha organitzat diversos actes i exposicions sobre la seva figura. Es conegut per la seva representació de paisatges i escenes costumistes, així com d’alguna obra amb caràcter apocalíptic com les del seu predecessor El Bosco. El barri històric de Marolles és el lloc on va viure l’artista i on es conserva encara la seva casa. En el barri hi destaca l’església de la Notre-Dame-de-la-Chapelle, un dels temples més bonics de Brussel·les.

  Ens allotjarem en un cèntric i confortable hotel al centre de la ciutat.

 • Dissabte 16 novembre 2019
 • Patrimoni de la humanitat

La ciutat medieval de Bruges

 • Avui visitarem la ciutat de Bruges (Brujas / Brugge), una de les poblacions més monumentals i espectaculars de Flandes, amb un ric patrimoni cultural. Es considera una de les ciutats medievals més ben conservades d’Europa. Es anomenada també com “la Venècia del nord” pels seus pintorescs canals i el seu ambient.
  El moment més pròsper de la ciutat va ser els segles XIV i XV, quan els ducs de Borgonya establiren la seva cort a la ciutat. Amb el desenvolupament dels gremis i del comerç convertiren la ciutat en una de les més riques del nord d’Europa.
  L’edifici que domina la part antiga de Bruges és el Belfort, una torre de 88 metres situada al costat de la llotja, on els comerciants emmagatzemaven els teixits. A la plaça del mercat, la Mark, hi trobem les típiques cases gremials amb els seus esvelts gablets. Farem un passeig per la ciutat i veurem alguns dels punts més destacats, com la plaça Burg i el conjunt gòtic de l’Stadhuis, i la basílica de la Santa Sang o el magnífic i tranquil indret del convent de les beguines o Begijnhof. Al capvespre retornarem a l'hotel.

 • Diumenge 17 novembre 2019
 • Art Modernista

L'Art Nouveau a la ciutat de Brussel.les

 • Avui descobrirem l’art modernista o Art Nouveau, de la ciutat. Brussel·les juntament amb Barcelona, Praga, Viena o Glasgow es pot considerar una de les capitals d’aquest singular moviment artístic. Arquitectes com Victor Horta, Paul Hankar,… varen dissenyar cases als afores de la ciutat per a la nova burgesia liberal que apostava per aquest estil renovador. L’Art Nouveau de Brussel·les és un art total, que s’aplica a tots els elements de la casa, apostant per una decoració de formes orgàniques i exuberants, utilitzant diversos materials constructius.

  Al capvespre i després d'aquestes darreres visites a la ciutat, ens desplaçarem a l’aeroport per agafar l’avió de tornada a Barcelona.

Preu del viatge

680 €

Preu total del viatge: 680 € – Preu per persona compartint habitació doble.

Suplement habitació individual: + 140 € (Places limitades).

Forma de pagament: 280 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 30 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU:

Viatge en avió des de Barcelona.

Totes les excursions, desplaçaments i sortides en el nostre autocar.

Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.

Allotjament en Hotel NH Brussels Grand Place – Arenberg

Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.

Règim AD a l’hotel (Allotjament i esmorzars bufet).

Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, visites i tipus de menús als participants, els menjars seran lliures. Les diverses poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Els esmorzars son inclosos a l’hotel.

Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Tots els desplaçaments, sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

Documentació: A tots els viatges i sortides per Europa cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.


Vestuari i calçat: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això a tots els viatges recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits, així com un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense dificultat, tant per les ciutats com per zones rurals. També es recomanable portar roba impermeable, paraigües, protecció solar, farmaciola, etc.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment). A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Seients:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants.


Avís sobre el preu del viatge: Calculat amb data 01-08-2019. En cas de variacions excepcionals de preus, tarifes de vols i taxes aèries, per causes alienes a l’organització, es tindria que modificar el preu indicat.

Reunions preparatories

Oportunament informarem de les dates de les reunions preparatòries.

Punt de trobada

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Vueling – Mostrador 405