La Provença Francesa – Els Fiords de Cassis – Marsella

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 5 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dc 07 - Dg 11 jul. 2021
Duració
5 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
580€
Preu de la reserva
220€
Supl. Hab. Individual
190€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
La Provença Francesa – Els Fiords de Cassis – Marsella
Resum del viatge
 • Dates:

  Dimecres, 7 de juliol de 2021 - Diumenge, 11 de juliol de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  5 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  580€

 • Preu de la reserva:

  220€

 • Supl. Hab. Individual:

  190€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Del dimecres 7 al diumenge 11 juliol 2021 (5 dies) – Sortida autocar, 7,00 h del Centre amb les parades habituals

Viatge cultural d’Art, Història i Paisatges a La Provença Francesa

Descripció: Us presentem un suggestiu viatge a una de les regions més emblemàtiques i espectaculars del mediterrani, La Provença Francesa. Enclavament de camins i cultures, aquesta zona compta amb un valuós passat històric i artístic, enriquit pels grecs i romans i més tard pels Comptes de la Provença, que ens han deixat un llegat de tradicions i estil de vida del que els actuals provençals es senten molt orgullosos.

Els motius per visitar la Provença són innumerables, però la lluminositat i els colors del seu paisatge ens captivaran i ens inspiraran com ja van fer-ho amb grans pintors, escriptors i literats com Chagall, Cezanne, Van Gogh, Picasso, Daudet, Graham Greene …  La vegetació mediterrània, el blau intens del mar, els típics pobles de pedra plens de flors, els grans monuments històrics, l’animat ambient i la suavitat del clima desperten els sentits. A més, cal destacar una excel·lent gastronomia local, amb la típica “bullabessa de peix” acompanyada dels magnífics vins de la regió.

En aquesta ocasió, visitarem la zona marítima, amb els atractius fiords, cales i calanques de Cassis i Martigues  i també la regió de la Provença de muntanya, amb els pintorescos pobles rurals del Luberon. L’estada es realitzarà a la bonica població de Martigues, també anomenada la “Venècia Provençal” i situada molt a la vora de la ciutat de Marsella.

 • Primer dia
 • El Delta del Roïne

AIGÜESMORTES - ARLES - MARTIGUES

 • Sortida en autocar a les 7,00 h des del Centre Europeu, amb les parades habituals. El primer objectiu del viatge serà arribar a la Camarga. Aquest territori, resultat de la lluita constant entre les aigües del delta del riu Roine i les del Mediterrani, s’ha convertit en el gran aiguamoll del sud de França. Toros, cavalls i flamencs conviuen en un territori dominat per dunes, salines i arrossars. Primer, visitarem Aigüesmortes, bonica ciutat enmurallada envoltada per canals i maresmes roses, refugi d'ocells i aus migratòries. Fou fundada al segle XIII per Sant Lluis. Després seguirem la ruta d’Arles, població molt destacada a l’època romana. Al capvespre, arribarem a Martigues, petita vila situada a la riba de l’Estany de Berre i coneguda, com la “Venècia Provençal”, degut als seus canals, ponts i illes. Allotjament a l’hotel. Sopar al restaurant.

La Camarga
L
 • Segon dia
 • El Luberon

LA PROVENÇA DE MUNTANYA - GORDES – ROUSSILLON

 • Després d'esmorzar sortirem amb l’autocar per visitar la Provença interior, amb els seus atractius paisatges de muntanya, i els bonics paratges rurals i campestres amb flors i vegetació mediterrània. Visitarem Gordes, un dels pobles més pintorescos de la comarca del Luberon, i qualificat dins del rànquing dels "50 pobles més bonics de França”. Amb els seus carrers empedrats, les antigues cases, les típiques botigues, els tallers artesanals i el castell, és un dels punts més suggestius i agradables de la Provença. Després anirem a Roussillon, un altre poble molt pintoresc conegut como la “vila vermella” pels sorprenents colors ocres i rogencs de les terres i pedreres que l’envolten. Es una de les viles provençals preferida pels artistes, pintors i escultors. Al vespre tornada a Martigues. Allotjament a l’hotel.

La Provença Francesa
 • Tercer dia
 • El Parc Natural

ELS FIORDS DE CASSIS - EN BARCA A LES CALANQUES

 • Avui després d'esmorzar a l'hotel, anirem a Cassis, que és una atractiva vila provençal amb platges i pintoresques cales. Es troba situada al peu de l'espectacular Cap Canaille, un dels més grans penya-segats d'Europa i al costat del massís calcari de les Calanques, que formen uns sorprenents fiords mediterranis amb profundes cales d’una gran bellesa. Si la climatologia és favorable, podrem fer un passeig en barca per veure aquests suggestius paisatges mediterranis, que han estat declarats parc natural. Al capvespre tornada a Martigues. Allotjament a l’hotel.

La Provença Francesa
 • Quart dia
 • Ambient Mediterrani

MARSELLA - LA CIUTAT i EL PORT VELL

 • Després d’ esmorzar a l’hotel, sortirem amb l’ autocar en direcció a Marsella. Fundada pels grecs aproximadament 26 segles enrere, és la ciutat més antiga de França. Més tard, després que els romans van deixar la seva petjada, la ciutat va seguir desenvolupant-se fins a esdevenir un gran centre cultural, històric i econòmic.
  Durant les passejades, descobrirem el barri àntic amb els edificis del segon imperi i molts racons i carrers pintorescos. El Port Vell, present en multitud de postals de la ciutat, i que obra la ciutat al Mar Mediterrani és el centre neuràlgic de la ciutat, i constitueix una etapa ineludible per impregnar-se de l'ambient del mercat de peix i dels seus animats molls. Aquí, també es pot degustar la famosa especialitat local, la bullabessa. El famós carrer de la Cannebière és així mateix un lloc molt popular a la ciutat. Al capvespre, retornarem a Martigues. Allotjament a l’hotel.

 • Cinquè dia
 • Retorn a Barcelona

LES-BAUX - CARRIÈRES DE LUMIÈRES

 • Després d’esmorzar, deixarem Martigues per anar al poble medieval de Les-Baux-de-Provence. Es troba situat sobre un altiplà rocós a 245 m, amb unes grans vistes de La Camarga i la regió de Les Alpilles. Classificat també com un dels “50 pobles més bonics de França”, ofereix una patrimoni històric excepcional, amb la ciutadella que domina tota la vila, el castell, les cases restaurades, les botigues d’artesania provençal, etc.
  Aquí ens submergirem a les Carrières de Lumières, una experiència audiovisual única de llum i so, en les antigues pedreres i coves de la Val d’Enfer, dedicada als grans artistes i pintors. Les parets de roca calcària i les fosques càmeres excavades en la roca són el lloc perfecte per gaudir de les obres d’art des de un punt de vista inusual, sentint-nos submergits de forma multidimensional dins de la pròpia imatge. Un indret espectacular, sorprenent i original que val la pena conèixer. A la tarda retorn, a Barcelona per l’autopista amb arribada a les 21 h aprox.

La Provença Francesa

Preu del viatge

580 €
 • Preu total: 580 €  –  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 190 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 220 € al fer la reserva, com a bestreta o paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins a 20 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:  

 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Estada en hotel cèntric a Martigues (3***) 
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa
 • Règim AD, allotjament i esmorzar bufet. Inclou el sopar del primer dia a l’arribada.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU: 

Menjars: S’inclou el sopar del primer dia a l’arribada a l’hotel. La resta de dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Nota: Viatge en barca a les Calanques de Cassis: uns 15 € aprox. – Entrada al Castell de Les Baux i Carrières de Lumières: uns 12 € aprox. (Pagaments als llocs).

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.