El Parc Natural del Monasterio de Piedra – Art Mudéjar a l’Aragó

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 3 dies
Hora de sortida:
16:00
Data
Dv 12 - Dg 14 nov. 2021
Duració
3 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
285€
Preu de la reserva
85€
Supl. Hab. Individual
90€
Viatge Programat
Consulteu places
Sobre el Viatge
El Parc Natural del Monasterio de Piedra – Art Mudéjar a l’Aragó
Resum del viatge
 • Dates:

  Divendres, 12 de novembre de 2021 - Diumenge, 14 de novembre de 2021

 • Hora de sortida:

  16:00

 • Duració

  3 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  285€

 • Preu de la reserva:

  85€

 • Supl. Hab. Individual:

  90€

 • Viatge Programat

  Consulteu places

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges.

Cap de setmana 12-13-14 novembre 2021 (2 dies i mig).

Sortida de Barcelona divendres a les 16 h de la tarda i arribada diumenge a les 21,00 h aprox.

Descripció: Una sortida per conèixer el Parc Natural del Monestir de Pedra, en un dels millors moments de l’any ja que gaudirem de la singular bellesa de la tardor, així com visitarem diversos monuments d’art de les terres aragoneses. Un atractiu viatge cultural d’art, història i paisatges.

 

 • Primer dia

En ruta cap a les terres de l'Aragó

 • DIVENDRES: Sortida en autocar a les 4 h de la tarda del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals i per l'autopista de Lleida, amb destinació a les terres de l'Aragó i la ciutat de Zaragoza / Saragossa. Allotjament a l'hotel (4****).

 • Segon dia

El Monestir de Pedra

 • DISSABTE: Anirem en primer lloc a Calatayud, i farem una petita visita a la ciutat. Desprès continuarem cap a l’excepcional Parc Natural del Monasterio de Piedra, amagat en les serralades més escarpades del Sistema Ibèric, al terme municipal de Nuévalos. Veurem el Monasterio (s. XII-XIII), que fou construït arran de les necessitats polítiques, socials i de repoblament al territori aragonès durant l’època de la reconquesta de la Península Ibèrica. Ocupat per l’Orde del Cister entre el 1218 i el 1835, es va construir seguint els requisits de l’orde: solitud i allunyat del món exterior. Podrem gaudir de cascades, salts d’aigua, cavernes naturals i llacs, que fan d’ aquest paratge un lloc paradisíac. També hi trobarem un dels ecosistemes de major riquesa biològica de l’Aragó, on es troba una variada flora i fauna que s’estructura al voltant del Rio Piedra. Al capvespre, retornarem a Saragossa.

 • Tercer dia

Art i Història a la riba de l'Ebre

 • DIUMENGE: Després d’esmorzar, farem una visita guiada per descobrir el patrimoni cultural i històric de Saragossa / Zaragoza, l'antiga Cesaraugusta. És una ciutat monumental amb més de 2000 anys d’història, on ibers, romans, musulmans, jueus i cristians han deixat una petjada inesborrable, i per això té el títol de Ciutat de les Quatre Cultures. Destaca la Catedral de San Salvador, la primera catedral cristiana de la ciutat, aixecada a la vora del riu Ebre. També, anirem a la Aljafería, castell-palau andalusí i mudèjar del segle XI. Actualment, és la seu de les Corts d’ Aragó. A més, també visitarem la Basílica del Pilar (s.XVII-XVIII), joia del art barroc. L'interior compte amb obres de gran valor, destacant la Regina Martyrum realitzada per Francisco de Goya, qui va pintar aquest fresc de gran bellesa. A la tarda, retorn a Barcelona amb arribada prevista a Barcelona a les 21 h del vespre.

Preu del viatge

285 €
 • Preu total: 285 €
 • Suplement habitació individual: + 90 €  (Places limitades)
 • Forma de Pagament: 85 € de bestreta o paga i senyal al fer la reserva
 • La resta del pagament com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i tots els desplaçaments i excursions en el nostre autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies culturals del Centre Europeu.
 • Allotjament a l’Hotel Alfonso de Zaragoza (4****).
 • Estada en habitacions dobles amb bany.
 • Règim AD (allotjament i esmorzar bufet).
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i imposts locals.

IMPORTANT: 

En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides, desplaçaments i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars: Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Les ciutats i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Entrades opcionals: El preu no inclou les possibles entrades opcionals i particulars a museus, monuments, parcs, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics locals, funiculars, telefèrics, trens, tramvies, embarcacions, taxis, etc, … ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup.

Entrada al Monestir de Pedra: Uns 10 € aprox (pagament al lloc).

Altres visites: Es possible que visitem algun altre monument, museu o lloc que demani entrada de grup, però en general son quantitats molt petites.

Informació pràctica

Important: A tots els viatges cal portar el certificat de vacunació UE al mòbil i/o imprès en paper.


Documentació: A les sortides, excursions i viatges cal portar sempre el DNI i/o Passaport, no caducats. Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.


Vestuari i equipatge: Per participar en totes les activitats i viatges, cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat antilliscant, esportiu o de muntanya, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural. Es recomana que subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles accidents, com caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. És recomanable també portar paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc. Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, aeroports, etc. Per les excursions diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins. .


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el pagament del viatge i no posteriorment. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges per Europa la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Autocars i seients: Els autocars que utilitzem en les excursions i viatges són confortables i moderns i disposen d’aire condicionat, música ambient, etc. Són conduïts per xofers habituals, experts i de confiança. No es poden reservar o guardar seients concrets en els autocars, trens, vaixells, … i altres medis de transport per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació en un viatge tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers. A l’interior dels autocars i vehicles de transport no es permet fumar ni menjar. L’ús del cinturó de seguretat és obligatori.


Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants.


 

Punt de trobada

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.