Com Reservar els Viatges Culturals


Els Viatges del Centre Europeu són oberts a totes les persones interessades*. Per participar-hi només cal fer la Reserva de plaça seguint qualsevol de les següents opcions:

El procés de reserva, pagament i totes les transaccions relatives al teu viatge estan digitalitzades via una sèrie de comunicacions online. És un sistema àgil i senzill que pots fer amb el teu mòbil, ordinador o tablet, juntament amb el teu correu electrònic (email).


Reserva online, passos a seguir:

 • Cal fer clic al botó «Reservar» visible dins del programa de qualsevol viatge o clicar aquí: Agenda de Viatges Programats.
 • Omplir i enviar el formulari de reserva que surt a cada viatge, indicant les teves dades personals, així com el tipus d’habitació (Individual/Single, o Doble a compartir/Twin) i si desitges assegurança de cancel·lació extra. La teva Reserva s’haurà processat correctament.
 • Posteriorment rebràs un E-mail amb la Confirmació de la Reserva, i un enllaç on podràs efectuar els pagaments de la reserva (bestreta o paga i senyal) o bé del total del Viatge.
  • El primer pagament o pagament de reserva s’ha d’efectuar 4 dies després de la confirmació. Rebràs un avís per email i/o SMS.
  • El segon pagament o pagament final, s’ha d’efectuar fins a 30 dies abans de la data de sortida. Sempre t’avisarem amb antelació via email i/o SMS.
 • Un cop realitzat el pagament total, rebràs al teu email l’enviament de la documentació del viatge, així com avisos puntuals sobre l’estat del teu viatge:
  • Documentació sobre Assegurances de Viatge, si l’has contractat.
  • Contracte de Viatge.
  • Bitllet Digital.

Alternativament pots reservar la teva plaça:

 • Per telèfon, al 93-430.99.79 de 11 a 14 h i de 16 a 19 h.
 • Personalment a les nostres oficines, per les tardes de 16h a 19h.

*Els Viatges del Centre Europeu són aptes a totes les persones interessades que no tinguin cap limitació a la seva mobilitat personal, ni patir cap malaltia limitant que pugui afectar la normal realització de les activitats i viatges en grup (com afeccions cardiorespiratòries, etc…). Per més info llegir Normatives i Consells

Per veure les Condicions de Anul·lació i cancel·lació de Reserva dels Viatges fes clic aquí.

Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris dels viatges si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, pandèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats dels programes. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció als Viatgers +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar