Sobre els Viatges Culturals del Centre Europeu

 

Descobreix el valor d’una organització orientada a l’Excel·lència i al Servei de les persones.

#

Líders en Viatges Culturals

Som una organització pionera y apassionada en la Divulgació del Patrimoni Cultural i Natural, experta en la organització de Viatges Culturals per Europa.

Als Viatges Culturals del Centre Europeu ens proposem oferir-te uns viatges únics, on compartir amb persones afins l’emoció de descobrir nous destins, i enriquir-te de nous aprenentatges i vivències.

Des de 1977, oferim un ventall de Viatges Culturals sense parió, enfocats en la divulgació de l’Art, Història, Natura i Jardins del nostre país i d’Europa. Cada nova temporada, treballem incansablement en noves idees i projectes de viatge, tot mantenint el compromís d’excel·lència en la organització, atenció i satisfacció dels nostres Socis, Amics i Clients.

#

Viatges Originals, acuradament planificats

El Centre Europeu organitza uns Viatges excepcionals que neixen de la passió i del treball de tot l’equip involucrat en la realització d’un viatge. Tenim per objectiu apropar-te al patrimoni artístic, històric i natural del nostre país i d’Europa, i al mateix temps oferir una experiència autèntica, activa, local i amb un càlid toc humà.

Es tracta de Viatges originals i actius, ben planificats i acuradament organitzats. Es combinen atractives visites i passejades amb els nostres Professors, amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.

Es visiten moltes perspectives que habitualment els turistes no coneixen, amb un marcat enfocament cultural i educatiu. Sovint, tenim ocasió d’accedir a indrets no oberts al públic i gaudim d’esdeveniments culturals especials.

#

Professors i Guies Experts

Els Viatges Culturals són sempre acompanyats per un mínim de dos Professors del nostre equip. Han participat en el disseny, preparació i planificació del Programa. Sovint, també comptarem amb Guies Locals experts que ampliaran explicacions.

Els Professors del Centre són professionals llicenciats en Art, Història, Antropologia, Biologia, i Geografia, que tenen en comú extraordinàries habilitats comunicatives i relacionals, alhora que una àmplia experiència en el guiatge de grups turístics.

Les explicacions en els Viatges solen ser en Català, tenen un caire didàctic i educatiu, i pretenen aportar al viatger informacions essencials que ampliïn el seu coneixement de les temàtiques tractades. Sens dubte, si ets una persona interessada en la cultura i la natura, en gaudiràs molt!

#

Viatges Actius

Les vacances que proposem són actives. Es camina, es pugen escales, es realitzen passejades, i també es passen estones de peu durant les explicacions. Estan dirigits a persones que els agrada caminar, i gaudir de l’experiència de viatge d’una forma pro-activa i positiva.

Ens enfoquem a destins insòlits, i apostem pel turisme local i la proximitat. Organitzem visites originals i t’ensenyem els racons autèntics, de les regions i comarques d’Europa.

Alhora, com pots apreciar en la nostra Programació, organitzem Viatges Culturals de Natura i de Marxa Nòrdica, on el component actiu té un grau més de presència.

#

Qualitat i Confort

El benestar dels participants és al centre dels nostres pensaments quan organitzem i planifiquem els Viatges, on la qualitat i el confort són un dels trets distintius.

Per aconseguir-ho, organitzem els Viatges de forma integral. Ens assegurem que tots els Proveïdors s’adeqüen a la nostra tipologia de viatge alhora que ens garanteixen el millor preu. Seleccionem Hotels de qualitat i cèntrics, que ens permetin realitzar el Programa còmodament. El transport també és important per nosaltres: Volem amb companyies i horaris convenients, autocars de luxe, i trens AVE.

La programació horària està curosament planificada i estudiada. Els participants gaudiu de les visites guiades amb els Professors i suficient temps per passejar lliurement.

#

Connecta amb una Comunitat on Viatjar Plegats 

En els Viatges Culturals participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta, vols caminar, sortir d’excursió i profunditzar en la realitat cultural, aprendre interessants curiositats, anant més enllà dels monuments turístics.

Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura on ningú se sent sol o aïllat. Els participants compartiu interessos, aficions i la mateix forma de viatjar, generant així un bon ambient de grup  i una comunitat inspiradora per viatjar plegats.

Si vens sol o sola, no et preocupis! En els viatges solen venir persones que viatgen soles, ja que hi ha la possibilitat d’ocupar habitacions d’ús individual. A més, l’acompanyament dels Professors, juntament amb les activitats i visites previstes fomenten la interacció amb la resta de participants.

 

#

Alt Valor Afegit

Som conscients de la importància de les teves vacances, i per això estem orgullosos d’oferir-te uns viatges amb gran valor afegit, que sens dubte sabràs apreciar.

Treballem incansablement per oferir la millor qualitat-preu en tots els nostres Viatges. Obtenim descomptes per grups, així com tarifacions especials en museus i transports. Els nostres clients valoren aquesta feina i l’alt valor que obtenen pel preu pagat.

Com organitzem els Viatges de forma integral i sense intermediaris, tenim cura de tot el procés i tu viatges amb tranquil·litat i sense sorpreses. El Preu del Viatge publicat en els nostres Programes és el definitiu: no hi han suplements, taxes, ni excursions facultatives amb preus addicionals. Tampoc és el nostre estil organitzar visites comercials a botigues de souvenirs.

#

Atenció personal i Comunicacions àgils

Treballem de forma directa i sense intermediaris, i únicament és pot reservar un viatge a través de la nostra pàgina web, telèfon o venint presencialment a la nostra oficina a Av.Diagonal 441 (xamfrà Muntaner). Per fer-ho hem dissenyat un sistema de Comunicacions usable i senzill, basat en notificacions personalitzades, que t’encantarà utilitzar.

Consulta els Programes de Viatges digitals a la web o a la bústia del teu correu electrònic. Des del teu mòbil, tauleta i ordinador, pots consultar, reservar i pagar el teu Viatge.

Ens encanta l’agilitat que ofereix la tecnologia, però també apostem per la calidesa humana en l’Atenció. Per aquest motiu tens al teu servei, un equip d’atenció, amable i detallista, que t’atendrà per email, telèfon (93.430.99.79) o presencialment amb cita prèvia a Avinguda Diagonal 441, per resoldre qualsevol dubte o gestió amb el teu Viatge.

#

Excel·lència en el Servei

Som una Organització orientada a l’excel·lència. La nostra prioritat són el servei a les persones, la cura i el desenvolupament dels nostres treballadors i oferir la millor organització, guiatges i vivència enriquidora en els nostres Viatges Culturals.

Som una empresa responsable i segura, i administrem els recursos de forma eficient i honesta. Paguem per avançat als nostres proveïdors, i assegurem uns salaris justos als nostres col·laboradors. Per aquest i d’altres motius vàrem ser guardonats amb el segell de desenvolupament sostenible Biosphere Responsible Tourism.

Som el referent en el sector dels Viatges Culturals, membres d’ ACAVE (Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades). Viatjant amb nosaltres comptes amb tota la seguretat i les màximes garanties de qualitat que marca la Generalitat de Catalunya, i que només les millors agències de viatges compleixen.

A més, el protocol de prevenció i seguretat contra la Covid-19 desenvolupat pel Centre Europeu de Barcelona, ha estat mereixedor del segell internacional Safe Travels, atorgat pel Consell Mundial del Viatge i el Turisme.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció als Viatgers +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar