Condicions Generals de Reserva – Assegurances – Anul路lacions

Les condicions s贸n les reglament脿riament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripci贸, tant si 茅s personal, per internet, per tel猫fon o per altres mitjans, implica la plena acceptaci贸 de tots i cadascun dels apartats d’aquest fullet i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. Pots consultar en aquest enlla莽 totes les聽Condicions Generals de Reserva.

Per poder garantir la pla莽a, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuaci贸 el pagament corresponent de l鈥檈xcursi贸 o sortida o la bestreta d鈥檜n viatge.聽No 茅s possible guardar places d鈥檈xcursions i viatges, si no s鈥檋a fet el pagament corresponent.

 • A les Excursions d鈥1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripci贸 i confirmada la mateixa, es procedir脿, tot seguit, a pagar la totalitat de l鈥檌mport de l鈥檈xcursi贸 en un termini m脿xim de 4 dies. Aquest import haur脿 d鈥檈star sempre pagat abans de la sortida.
 • En els聽Viatges de 2 o m茅s dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una聽bestreta聽o paga i senyal de reserva (que s鈥檌ndica en cada programa) tamb茅 en el聽termini m脿xim de聽4 dies聽despr茅s de la inscripci贸. La resta del pagament s鈥檋a de fer, com a m脿xim, fins a la data l铆mit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul路lades.

En tots els nostres viatges de m茅s d’un dia, caps de setmana i ponts, hem incl貌s en el preu una asseguran莽a de viatge聽que cobreix l’assist猫ncia m猫dica i altres possibles incid猫ncies produ茂des DURANT un viatge. Per aix貌, no cal tenir cap preocupaci贸 al respecte. Es pot demanar m茅s informaci贸 sobre aquesta p貌lissa a les nostres oficines. Aquesta asseguran莽a NO INCLOU les despeses de cancel路laci贸 produ茂des ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanit脿ria Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Per evitar qualsevol incid猫ncia ABANS d鈥檜n viatge, recomanem contractar una聽asseguran莽a de cancel路laci贸 que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalitzaci贸, defunci贸 familiar o incid猫ncia, produ茂ts abans de la sortida, d鈥檃cord amb les condicions de la p貌lissa. La contractaci贸 d鈥檃questa asseguran莽a opcional es pot fer a les nostres oficines o per internet, implica fer el pagament total del viatge, i t茅 un per铆ode de 72 hores de car猫ncia.

En cas de contractaci贸, el Centre Europeu es nom茅s una figura intermedi脿ria en la contractaci贸 d鈥檃ssegurances de cancel路laci贸, essent la relaci贸 contractual entre l鈥檈mpresa asseguradora i la persona participant en el viatge.

Alternativament tamb茅 pots contractar una asseguran莽a de cancel路laci贸 directament a una corredoria d鈥檃ssegurances, o directament a l鈥檃sseguradora de la teva elecci贸.

A les persones que hagin pagat una sortida o activitat d’1 dia i cancel路lin la sortida fins a 72 hores abans de la mateixa, o be la cancel.laci贸 es produeixi per circumst脿ncies de for莽a major alienes a l’organitzaci贸, se’ls guardar脿 l’import durant 1 any per a realitzar una altra sortida similar. Les cancel路lacions produ茂des dins de les 72 h anteriors聽 o b茅 la no presentaci贸 a l’hora de sortida no donen dret a cap devoluci贸 o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu.

Aquests viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econ貌miques especials de contractaci贸. La causa s贸n els pre-pagaments que imposen els diversos serveis reservats en els circuits per a grups (vols, transports, hotels, visites, etc) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul路laci贸 d’un participant afecta les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per aix貌, a m茅s de regir-se per les condicions generals de la normativa vigent, les cancel路lacions tenen les seg眉ents despeses particulars d’anul路laci贸:

1.-聽Despeses d鈥檃nul路laci贸en circuits que inclouen viatges en avi贸, vaixell o trens AVE:

 • Entre 90 i 45 dies abans de la sortida del viatge: Es produeix la p猫rdua de la bestreta o paga i senyal demanada per la reserva.
 • Entre 44 i 30 dies:聽el 50% del preu total del viatge.
 • Entre 29 i 15 dies: el 75% del preu total del viatge.
 • Entre 14 dies i la sortida: el 100% del preu total del viatge.
 • No presentaci贸: No presentar-se a l鈥檋ora de sortida comporta la p猫rdua del 100% de l鈥檌mport, qualsevol que sigui la causa.
 • Important: en cap cas es possible retornar l鈥檌mport dels bitllets emesos de vols, vaixells i trens AVE.

2.-聽Despeses d鈥檃nul路laci贸en els circuits d鈥檃utocar:

 • Entre 90 i 15 dies abans de la sortida del viatge: Es produeix la p猫rdua de la bestreta o paga i senyal sol路licitada per la reserva.
 • Entre 14 i 7 dies: el 50% del preu total del viatge.
 • Entre 6 dies i la sortida: el 100% del preu total del viatge.
 • No presentaci贸: No presentar-se a l鈥檋ora de sortida comporta la p猫rdua del 100% de l鈥檌mport, qualsevol que sigui la causa.

3.-聽Despeses de gesti贸:聽 Una vegada efectuada una reserva d鈥檜n viatge, qualsevol modificaci贸, canvi o cancel路laci贸 t茅 unes despeses de gesti贸 de 30 鈧. Recomanem contractar l鈥檃sseguran莽a d鈥檃nul路laci贸 per prevenir qualsevol incid猫ncia imprevista abans d鈥檜n viatge.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenci贸 als Viatgers +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar