Tornar Reservar

Sevilla, ciutat d’art i història -25/02/22

Viatge cultural a la ciutat de Sevilla - Paisatges d'Andalusia

Sevilla, ciutat d’art i història -25/02/22

Sevilla, ciutat d’art i història -25/02/22

Viatge cultural a la ciutat de Sevilla - Paisatges d'Andalusia
Viatges Hivern
Art Història
 • image description Dates del viatge

  del Divendres 25 febrer 2022
  al Diumenge 27 febrer 2022

 • image description Durada

  3 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Avió

 • image description Preu

  560€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Aeroport de Barcelona. Terminal T1 Vueling

 • image description Què trobarem

  Viatge cultural d'Art i Història per visitar els monuments i llocs més interessants de Sevilla i gaudir de l'ambient de la ciutat.

Resum del Viatge

Viatges Hivern

3 dies

Viatges Hivern | Activitat Club Cultural.

Sevilla, ciutat d’art i història -25/02/22

Viatge cultural a la ciutat de Sevilla - Paisatges d'Andalusia

Viatge cultural d'Art i Història per visitar els monuments i llocs més interessants de Sevilla i gaudir de l'ambient de la ciutat.

Lloc de trobada:

Aeroport de Barcelona. Terminal T1 Vueling

 • Dia de sortida

  Friday, 25 February 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  3 dies
 • Preu

  560€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Presentació: Presentem un viatge al sud d’Espanya, a una de les ciutats amb més Patrimoni cultural del país, Sevilla, l’antiga Hispalis de l’època romana. Dedicarem els dies a descobrir els racons més interessants i emblemàtics de la ciutat, sempre acompanyats pels Professors d’Art i Història del Centre Europeu i per Guíes locals. Un interessant viatge cultural a Sevilla, que recomanem especialment ja que el realitzarem en una de les més agradables i tranquil·les èpoques de l’any per visitar la ciutat.


Descripció: Sevilla pot ser considerada, sense cap dubte, el centre artístic, cultural, econòmic i social del sud de la península. És la quarta ciutat d’Espanya quant al nombre d’habitants, comptant amb més de 700.000 persones en el terme municipal.

Enclavada a la vora del riu Guadalquivir, Sevilla és una ciutat carregada de racons i monuments històrics i enriquida pel llegat dels diferents pobles que l’han habitat durant quasi tres mil anys. Entre ells, els visigots, els romans, els musulmans i els cristians, que ens han deixat una empremta admirable en el patrimoni cultural, monumental i artístic de la ciutat.

Els foscos orígens han donat lloc a les llegendes que atribueixen a Hèrcules la fundació de Sevilla. Les rodalies de Sevilla (Alcalá del Rio) van ser l’escenari de la batalla que va enfrontar a romans i cartaginesos (206 A. de C.) i el lloc de la fundació de la primera colònia romana, Itàlica.  Julius César (45 A. de C.) va ser qui va convertir  als sevillans en ciutadans romans de ple dret, denominant a la ciutat Julia Romula Hispalis.

Els personatges de l’escut de la ciutat, San Leandro i San Isidoro que a un costat i a l’altre acompanyen al rei conqueridor evoquen l’etapa visigoda. Serà en l’etapa almohade (s. XII) quan la Isbiliya aconsegueixi la seva màxima esplendor. És construïda la Mesquita Major, el minaret de la qual, constitueix el símbol de la ciutat i que començarà a anomenar-se la Giralda.

Finalment, la ciutat passa a la Corona de Castella per obra del Rei Fernando III que la conquereix en 1248. La ciutat veu reconvertides les seves mesquites en llocs de culte cristià i la mateixa sort va córrer la Gran Mesquita. Però segle i mig després l’estat ruïnós de la mateixa fa prendre al Cabildo Eclesiàstic la decisió de enderrocar-la i construir en aquell mateix lloc la Catedral, símbol actual i indiscutible de la Sevilla Cristiana. Serà al segle XVI quan Sevilla després del Descobriment d’Amèrica es converteixi en el Port de les Índies que monopolitzi el comerç amb el Nou Continent.

El Segle XX començarà amb la il·lusió de la preparació d’una Exposició Universal que anirà ajornant-se per diversos motius, celebrant-se la mostra finalment el 1929. La gran Exposició Iberoamericana va deixar la Plaça d’Espanya, la Plaça d’Amèrica i els pavellons dels països participants en diferents estils que evoquen les seves cultures autòctones precolombines.


Visites: La ciutat destaca per tenir un dels majors centres històrics d’Europa i molts dels seus monuments els trobem dintre dels límits de l’antiga muralla. Ressalta la Catedral, la Giralda, i el Real Alcázar que van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, així, com la Torre del Oro, la Plaza de España, els barris de Triana, Macarena, Santa Cruz i  Sant Bartolomé, el barri antic amb els seus típics carrers i racons, … etc. Si a tot això li afegim les seves tavernes típiques, la gastronomia, les festes i la gràcia i hospitalitat de les gents, ens resulta un conjunt ple de color, llum, música, alegria, tradició i modernitat, difícil d’igualar.


Programació: Dedicarem els 3 dies a visitar la ciutat, els seus carrers i llocs típics i els seus parcs i monuments, a peu i en autocar, sempre acompanyats amb els Professors i Guies del Centre Europeu i Guies Locals. En resum, un petit viatge de singular atractiu cultural.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, explicacions i guiatge pels Professors del Centre Europeu
 • Viatge en avió des de Barcelona i retorn.
 • Tots els desplaçaments i rutes locals en autocar.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a la ciutat de Sevilla en cèntric Hotel Catalonia (4****).
 • Règim AD – Allotjament i esmorzar Buffet
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: Al fer la reserva cal pagar la bestreta o paga i senyal indicada. La resta del pagament com a màxim fins a 30 dies abans de la sortida.


El preu NO inclou

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, bars, terrasses, … i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, castells, parcs, monestirs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

IMPORTANT: Cal portar el certificat de vacunació UE al mòbil i/o imprès en paper.


Documentació: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI i/o Passaport, no caducats. Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.


Vestuari i calçat: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això a tots els viatges recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits, així com un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense dificultat, tant per les ciutats com per zones rurals o de muntanya. També es recomanable portar roba impermeable, paraigües, protecció solar, farmaciola, etc.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el pagament del viatge i no posteriorment. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges per Europa la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Seients:  No es poden reservar o guardar seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats. En cas d’una modificació imprevista de taxes o tarifes aèries s’actualitzarien els preus. La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2021 i anul·len a les anteriors.

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Vueling