València i el Museu de Belles Arts

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història / 2 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
València i el Museu de Belles Arts
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Viatge cultural de cap de setmana a València – 8-9 febrer 2020 (2 dies).

Us proposem un interessant viatge cultural de cap de setmana, dedicat a l’art i la història de la ciutat de València. L’objectiu és veure la renovació urbanística de la ciutat i el contrast entre el barris tradicionals i antics, els grans monuments medievals, els museus i les noves construccions. Un viatge que recomanem especialment a totes aquelles persones que no coneixen encara la renovada activitat cultural i urbanística de la ciutat d’aquests darrers anys.

Fundada l’any 138 aC segons l’historiador romà Titus Livi, València ha estat capaç de fer conviure harmònicament les restes del seu passat sense deixar de mirar endavant, convertint-se en el 2020 en un centre de referència a escala europea en àmbits tan diferents com la cultura, la gastronomia, la música, el disseny, l’art, l’urbanisme o l’arquitectura, que li confereixen un esperit modern, obert, i dinàmic.

La Llotja, el Palau de la Generalitat, el Barri Antic, les Torres de Serrans, la Basílica dels Desemparats, la Ciutat de les Ciències i les Arts, …. son indrets  i monuments que val la pena visitar.

Destaca el Museu de Belles Arts de València, situat prop de l’antic llit del riu Túria, que visitarem ja que és el referent museístic més important del País Valencià, amb obres de Goya, Velàzquez, Ribalta, etc.

Alhora, els paisatges i el clima mediterrani de València, caracteritzat per hiverns càlids i moderats, així com l’amplitud del mar obert, la pintoresca albufera i les platges de sorra fina, endolceixen l’ambient d’aquesta ciutat, que es converteix en visita obligada per a qualsevol viatger en aquestes dates de l’any.

Es una bona oportunitat per passar un agradable i variat cap de setmana, amb els amics del Centre Europeu.

viatge cultural al Parc Natural de l'Albufera a València
 • Dissabte 8 febrer 2019
 • València

L'Albufera - La Ciutat Monumental

 • Sortirem en autocar a les 7,00 h des del Centre Europeu, amb les parades habituals. Començarem el nostre viatge en direcció a València i a mig camí ens aturarem per esmorzar.
  El nostre primer objectiu serà arribar a l’espai natural de l’Albufera, i anar al petit poble de El Palmar. Allà hi deixarem temps lliure per dinar a algun dels seus restaurants i podreu gaudir de l'autèntica paella valenciana.

  El parc natural de l'Albufera, amb 21.000 hectàrees de superfície, constitueix un dels espais naturals més representatius de València, i una de les àrees de major valor ecològic d'Europa. Hi trobem el llac que era un antic golf marí tancat per una restinga (cordó litoral). Gaudirem d’un paisatge típic de zones humides litorals i amb els tradicionals arrossars que voregen el perímetre de l'Albufera.

  Després, anirem a l'hotel a deixar les maletes i entregar les habitacions. I us acompanyarem fins al centre històric de València. La part històrica de València conserva diversos monuments que són testimoni de l'auge de la ciutat a partir del segle XV. Destaquen edificis tan emblemàtics com La Llotja de la Seda, que testimonia el poder comercial que va tenir la ciutat. També el Palau de la Generalitat Valenciana o les torres de Serrans que foren construïdes el 1392 i que eren part de l'antiga muralla cristiana. Cal ressaltar també la Catedral de València (S. XIII), aixecada sobre una antiga mesquita i que compta amb el Micalet, el famós campanar gòtic. Després d’un passeig panoràmic pel centre deixarem temps lliure per sopar i passejar pels animats carrers de la part antiga.

 • Diumenge 9 febrer 2019
 • Els Museus de València

El Museu de Belles Arts - La Ciutat de les Arts i les Ciències

 • Aquest matí, i després d'esmorzar a l'hotel, farem una visita al Museu de Belles Arts de València. Aquest museu, situat prop de l’antic llit del riu Túria, és el referent museístic més important del País Valencià. Considerada també, la segona pinacoteca de l’Estat Espanyol. La seva fundació va ser el 1837, i va estar relacionada amb la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles. També va ser clau en la seva formació, la col·lecció d’obres d’art confiscades dels convents suprimits arran les desamortitzacions de 1835-1837.

  Hi farem una visita per gaudir de les seves peces més representatives. Hi podem trobar obres realment importants, destacant la col·lecció de taules gòtiques de primitius valencians. També hi és present la pintura del Renaixement, on a València arribà aviat degut a l'arribada d'artistes i obres d'Itàlia. També el barroc i la pintura tenebrista hi està representada en la figura de Ribalta. I veurem obra d’altres artistes destacats de la història de l’art com El Greco, Ribera, Velázquez, Juan Valdés Leal o el mateix Goya. Un element arquitectònic destacat al museu, traslladat de l’antic Palau de l'Ambaixador Vich, és el pati de marbre, obra molt significativa del Renaixement hispànic.

  Per poder gaudir millor de les peces d’aquest museu, dividirem el grup en dos i mentre un faci la visita, l’altre anirà a conèixer el conjunt arquitectònic de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Coneixerem exteriorment aquest complex d'oci científic i cultural envoltat per parc i jardins, obra del conegut arquitecte Santiago Calatrava i convertit en una gran icona de la renovació urbana de la capital del Túria gràcies a la seva arquitectura avantguardista.

  A la tarda retornarem a Barcelona per l'autopista, amb arribada a les 21,30 h aprox. i ens acomiadarem dels participants en aquest interessant viatge cultural.

Preu del viatge

168 €
 • Preu total: 168 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 50 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 68 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’ Hotel Expo València (3***) – Vegeu: Hotel València
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD, allotjament i esmorzar bufet.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals. Aquestes possibles activitats opcionals o particulars es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup. 

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Reunions preparatories

Dimarts 4 febrer 2020 a les 19 h.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.