Tornar Reservar
PDF
Viatge a Valencià

València: Ciutat d’Art, Història i Modernitat – 11/02/23 – 7h

Descobrim València i els seus voltants, l’Albufera i la Ciutat de les Arts i les Ciències

València: Ciutat d’Art, Història i Modernitat – 11/02/23 – 7h

València: Ciutat d’Art, Història i Modernitat – 11/02/23 – 7h

Descobrim València i els seus voltants, l’Albufera i la Ciutat de les Arts i les Ciències
Viatges Hivern
Art Història
 • image description Dates del viatge

  del Dissabte 11 febrer 2023
  al Diumenge 12 febrer 2023

 • image description Durada

  2 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  196€

 • image description No socis

  +20€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Interessant viatge a València, per gaudir de l'art, la història i els paisatges de la ciutat i els seus voltants. Apuntat i vine amb nosaltres a passar un agradable cap de setmana !

Resum del Viatge

Viatges Hivern

2 dies

Viatge a Valencià
Viatges Hivern | Activitat Club Cultural.

València: Ciutat d’Art, Història i Modernitat – 11/02/23 – 7h

Descobrim València i els seus voltants, l’Albufera i la Ciutat de les Arts i les Ciències

Interessant viatge a València, per gaudir de l'art, la història i els paisatges de la ciutat i els seus voltants. Apuntat i vine amb nosaltres a passar un agradable cap de setmana !

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  del Dissabte 11 febrer 2023
  al Diumenge 12 febrer 2023
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  2 dies
 • Preu socis

  196€
 • No socis

  +20€
Destacats del Viatge
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Qualitat Centre Europeu
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 1. Conèixer en profunditat els principals monuments i museus de València.
 2. Veure els principals atractius de l’entorn de la ciutat com per exemple el Parc Natural de l’Albufera.
 3. Passejar pel seu centre històric per tal de copsar els contrastos entre la València més antiga i la més moderna.

Els Professors del Centre destaquem… 

Es tracta d’un viatge cultural dedicat a l’art i la història de la ciutat de València. Fundada l’any 138 aC segons l’historiador romà Titus Livi, València ha estat capaç de fer conviure harmònicament les restes del seu passat sense deixar de mirar endavant, convertint-se en un centre  de referència a escala europea en àmbits tan diferents com la cultura, la gastronomia, la música, el disseny, l’art o l’arquitectura, que li confereixen un  esperit modern, obert, i dinàmic.

 

Viatge a Valencià

Els entorns de València: l’Albufera i la Ciutat de les Arts i les Ciències

Sortida amb autocar a les 7 h del matí amb les parades habituals. Després de fer algunes parades, arribarem fins al Parc Natural de l’Albufera, una llacuna litoral originada pels moviments dels corrents marins que varen facilitar l’acumulació dels sediments que els rius Túria i Xúquer aportaven al Mediterrani.

Després de dinar lliurement per aquest bonic entorn, seguirem el nostre viatge. Abans d’arribar al centre urbà, farem una parada a la Ciutat de les Arts i les Ciències per veure-la exteriorment. Es tracta d’un punt emblemàtic de la renovació urbana de València. És un singular enclavament arquitectònic situat a l’antic llit del Túria, on Santiago Calatrava va dissenyar els seus sorprenents edificis i espectaculars museus.

Finalment, arribarem a València ciutat on passejarem i soparem lliurement pel seu atractiu centre. Un lloc que testimonia l’auge de la ciutat del segle XV amb edificis tan emblemàtics com La Llotja de la Seda, peça mestra de l’arquitectura civil gòtica, el Palau de la Generalitat Valenciana, obra gòtica que fou declarada monument artístic nacional el 1931, o les torres de Serrans, construïdes el 1392 com a part de l’antiga muralla. Allotjament a l’Hotel NH (4****).

Viatge a Valencià

El Centre històric i visita al Museu de Belles Arts

Aquest matí, després d’esmorzar a l’hotel, realitzarem la nostra visita cultural pel centre històric de València. Visitarem el museu de Belles Arts, considerat una de les pinacoteques més importants i excepcionals d’Espanya. La col·lecció més destacada és la dels “Primitius pintors gòtics valencians” amb obres de Pere Nicolau, Joan Reixach o Miguel Alacanyís. Veurem la fantàstica Catedral de València (S. XIII), aixecada sobre una antiga mesquita i que compta amb el famós campanar gòtic Micalet. Finalment, descobrirem l’església de Sant Nicolau de Bari (s. XIII), coneguda com la “Capella Sixtina” de València, amb gairebé 2000 metres quadrats de sorprenents frescs. Desprès de dinar lliurement. a la tarda retornarem per l’autopista cap a Barcelona, amb arribada prevista a les 21 h aprox.

Viatge a Valencià
Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en autocar entre Barcelona i València i retorn.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Allotjament a l’ HOTEL NH VALENCIA CENTER (4 ****)
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Règim AD a l’hotel. Allotjament i esmorzar bufet de diumenge.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

El preu NO inclou

Assegurança de cancel·lació: El preu no inclou l’assegurança opcional de cobertura de despeses de cancel·lació abans del viatge (Consulteu les condicions).


Els menjars no especificats: Els dinars i el sopar seran lliures ja que a la ciutat hi ha una àmplia i variada oferta de restauració.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. Pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

Assegurances d’assistència

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.


Assegurances de cancel·lació

D’altra banda, per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’Assegurança de Cancel·lació Extra, que cobreix una malaltia greu imprevista, accident personal, hospitalització, defunció, malaltia familiar o altres incidències, produïdes abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional implica fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge, i té un període de 72 hores de carència. Consulteu a les nostres oficines, per saber tots els detalls de les assegurances de cancel.lació, especialment en el cas de malalties pre-existents o cròniques tant personals com familiars.


Nota: En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

MASCARETA: Mentre no hi hagi canvis en la normativa vigent, cal portar la mascareta a l’interior de l’autocar i en els restants medis de transport públic.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: Cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.

Sortida en autocar des del Centre Europeu de Barcelona (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals:


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu.
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos. 

Participar amb el Centre Europeu és gaudir de Viatges…

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la Divulgació del Patrimoni Cultural i Natural i sempre acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptarem amb Guies Locals experts.
 3. Seleccionem Hotels de qualitat i cèntrics, que ens permeten realitzar el Programa còmodament.
 4. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura on ningú se sent sol o aïllat. Participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç