Flandes: Bruges i Gant, ciutats d’art i història

Baixar Brussel·les, Bruixes i Gant - Flandes: regió d'art i història
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 3 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dv 28 - Dg 30 Mai 2021
Duració
3 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Avió
Preu Total
760€
Preu de la reserva
250€
Supl. Hab. Individual
190€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
Flandes: Bruges i Gant, ciutats d’art i història
Resum del viatge
 • Dates:

  Divendres, 28 de Maig de 2021 - Diumenge, 30 de Maig de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  3 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Avió

 • Preu Total:

  760€

 • Preu de la reserva:

  250€

 • Supl. Hab. Individual:

  190€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge cultural d’art, història i paisatges.

3 dies de divendres a diumenge

Descripció: Us presentem un preciós viatge a Flandes, un territori amb una interessant història que ens ha deixat un patrimoni artístic meravellós. Alguns exemples són les ciutats de Gant i de Bruges. Un viatge a Bèlgica per gaudir de l’art dels mestres flamencs i dels racons màgics que amaguen les seves ciutats  i poblacions en un dels millors moments de l’any.

Flandes és un dels comtats de Bèlgica, juntament amb Valònia, que limita amb els Països Baixos i Alemanya. La seva estratègica posició durant l’edat mitjana va fer que, entre els segles XII i XV, aquest territori es convertís en un empori econòmic i en un lloc de gran riquesa cultural, amb destacades ciutats d’art.

Així, visitarem la pintoresca ciutat de Bruges (Brujas/Brugge), coneguda com la “Venècia del Nord” pels seus canals, estanys, llacunes i ponts. Ha estat declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO i és considerada una de les ciutats medievals millor conservades a Europa. Durant aquests dies podrem gaudir també de les obres dels grans pintors flamencs, com Van Eyck. És d’aquest pintor l’obra més destacada a GantL’Anyell Místic, una peça única pel seu preciosisme i dimensions. Gant celebra tot l’any l’obra de Van Eyck, així que tota la ciutat està centrada en la seva obra, i és un moment magnífic per anar a visitar-la.


Nota: Viatge en avió des de Barcelona a Brussel·les. Excursions i visites en autocar amb els Professors i Guies del Centre Europeu. Hotel 4**** – AD.


Horaris: Oportunament informarem dels horaris dels vols a les persones inscrites.

 • Divendres
 • Bèlgica

Arribada a Flandes - Malines / Mechelen

 • Ens trobarem a l'hora indicada amb tot el grup a la terminal T1 de l’aeroport del Prat, i després de facturar les maletes embarcarem en l’avió que ens portarà a Brussel·les. Allà agafarem el nostre autocar i anirem a visitar una de les poblacions més boniques de Flandes i que guarda una interessant història i un ric patrimoni: Malines.

  La història d’aquesta ciutat comença cap al segle VII, quan es funda l’abadia de Sant Rumbold. A través del recorregut pel centre podrem veure exteriorment els monuments de la seva època daurada: l’antic palau de Margarida d’Àustria, la plaça Grote Markt, la Torre i el Palau del Gran Consell. Un dels orgulls de la ciutat és precisament la Torre-Campanar de la Catedral de 97 m, una alçada espectacular que va originar diverses llegendes. Aquesta torre conté un conjunt de campanes considerat com un dels grans tresors de Bèlgica. Després d’aquesta visita, a la tarda ens dirigirem cap a Bruges, on tindrem l’hotel on ens allotjarem aquests dies del nostre viatge.

 • Dissabte
 • Art i Història a Flandes

La ciutat de Gant - Els canals del Leie - El retaule de Van Eyck .

 • Avui destinarem el dia per conèixer a fons la magnífica ciutat de Gant, “El cor històric de Flandes”, títol que demostra que es tracta d’un dels centres monumentals més importants del país. A través d’una visita guiada veurem els seus meravellosos monuments, edificis i carrers plens d’encant a la vora dels canals ... Ressalta la Catedral de Sant Bavó, l’Ajuntament, les cases gremials, l’església de Sant Nicolau i Sant Miquel, el Castell dels Comtes de Flandes, l’antiga llotja del peix, etc.

  Un episodi cabdal que lliga aquesta ciutat amb la història de l’art és la creació del políptic de l’Anyell Místic dels germans van Eyck. Una obra monumental que per la seva qualitat pictòrica, iconogràfica i espacial, ha esdevingut una de les peces més influents de la història de l’art. I farem també un recorregut en barca pels canals de la ciutat, o riu Leie, des d’on es pot gaudir d’unes perspectives fantàstiques dels seus monuments i de les cases gremials gòtiques i barroques situades en els carrers Korenlei i Graslei, formant un conjunt realment pintoresc. Al capvespre tornarem a Bruges.

 • Diumenge
 • Vol de tornada a BCN

Bruges, la joia medieval de Flandes.

 • Bruges (Brujas/Brugge) és, sens dubte, una de les ciutats amb més encant de Flandes, qualificada com a Patrimoni de la Humanitat. Destaquen els seus canals, monuments i places que ens recorden a l’època medieval. El Markt amb el seu meravellós campanar, la plaça del Burg, el barri de la Lliga Hanseàtica ... llocs plens d’història i art. El barri del Beguinatge és també un dels racons més especials de la ciutat. És un lloc màgic que ens transporta en el temps, on hi vivien dones religioses de manera independent, ajudant-se les unes a les altres sense dependre de cap home com era habitual a l’època.

  Gràcies a la connexió amb el mar, Bruixes va evolucionar ràpidament i el segle XIII ja era el port comercial més important de l’Europa septentrional. Era membre de la Lliga Hanseàtica, i això va fer que comerciants estrangers hi construïssin els seus consolats. Els templers hi deixaren la relíquia de la Sang de Jesús, convertint-la en lloc de pelegrinatge. Al segle XV, els Comtes de Borgonya van transformar la ciutat en un centre cultural molt important amb grans artistes flamencs com els germans Van Eyck o Hans Memling.

  Tot i aquesta importància, que durà uns 400 anys, la ciutat després va caure en l’oblit i la decadència. Serà al segle XIX descoberta de nou pels viatgers i romàntics que hi van trobar una ciutat aturada en el temps medieval. Desprès d’aquestes interessants visites, a la tarda ens desplaçarem novament a l’aeroport, on tindrem el nostre vol de tornada a Barcelona.

Preu del viatge

760 €
Preu total del viatge: 760 €  
 • -Preu per persona compartint habitació doble.
 • -Suplement habitació individual: + 190 € – (Places limitades).
 • -Forma de pagament: 250 €  de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 30 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:

 • -Viatge en avió des de Barcelona i retorn.
 • -Totes les excursions, desplaçaments i sortides en el nostre autocar.
 • -Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • -Allotjament en Hotel 4****.
 • -Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • -Règim AD a l’hotel (Allotjament i esmorzars bufet).
 • -Assegurança de viatge.
 • -Imposts i taxes locals.

 • EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Els esmorzars-bufet son inclosos a l’hotel. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Tots els desplaçaments, sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, parcs i jardins, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 


 

Punt de trobada

Aeroport de Barcelona T1 – Mostradors Vueling 451