Art i Jardins a La Granja de San Ildefonso i Segovia

Baixar Viatge Cultural a Segovia i la Granja de San Ildefonso
Resum del Viatge
Art | Història | Jardins / 2 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
Art i Jardins a La Granja de San Ildefonso i Segovia
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Aquest cap de setmana de tardor, gaudirem d’un agradable viatge d’art, història, jardins i gastronomia a la provincia de Segovia. En aquesta ocasió centrarem el nostre interés en el Real Sitio de la Granja de San Ildefonso, als peus de la sierra de Guadarrama. A més, tindrem la sort de fer estada al Parador Nacional de Turisme, que es troba en un palau a dins mateix del Real Sitio.

 • Dissabte 23 de Novembre 2019
 • La Granja

En AVE a Madrid. Visitem Segovia.

 • Trobada a les 6,30 h del matí a l'estació de Sants (accés AVE), per sortir en el tren de les 7,00 h cap a Madrid. Continuació del viatge en el nostre autocar cap a Segovia. Iniciarem la nostra estada per terres castellanes, realitzant una atractiva ruta cultural per Segovia, on visitarem el seu famòs aqüeducte romà, l'Alcazar, un castell de "compte de fades", així com d'altres interessants monuments. Per recuperar forces, no deixis de degustar els típics plats i vins de la gastronomia segoviana, sens dubte un atractiu per si sol, d'aquest suggerent recorregut!

  Al vespre, ens dirigirem cap a La Granja, on estarem molt confortablement allotjats al Parador Nacional de Turisme, un palau totalment renovat dins l'espai patrimonial del Real Sitio, i del que tindrem la sort de gaudir-ne.

 • Diumenge 24 de Novembre 2019

Descobrint La Granja, el Palau Reial i els seus Jardins

 • A la Granja de San Ildefonso hi destaquen el Palau Reial, i sobretot el seus impressionants jardins francesos de 150 hectarees. Inspirats amb els jardins de Versalles, es troben plenament integrats en el seu entorn natural. En agradables passejades caminarem pel seus camins i avingudes amb frondosa vegetació, on admirarem les seves fonts, meravelles de la tècnica a l'època, així com nombroses esculptures i obres d'art disseminades per tot els jardins.

  Després de dinar, a la tarda ens dirigirem cap a l'estació d'Atocha, i iniciarem el retorn cap a casa amb tren AVE.

Viatge Cultural a Segovia i la Granja de San Ildefonso
Viatge Cultural a Segovia i la Granja de San Ildefonso
Viatge Cultural a Segovia i la Granja de San Ildefonso

Preu del viatge

438 €

Preu total del viatge: 438 € – Preu per persona compartint habitació doble.

Suplement habitació individual: +60 € (Places limitades).

Forma de pagament: 170 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU:

 • Viatge en tren AVE des de Barcelona i retorn.
 • Totes les excursions, desplaçaments i sortides en el nostre autocar.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu, i Guies Locals
 • Allotjament a Parador Nacional de La Granja de San Ildefonso (4****). Veure Fotos Hotel.
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Règim Mitja-Pensió (MP) a l’hotel (Allotjament i esmorzar bufet, i sopar Dissabte).
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

EL PREU NO INCLOU:

El Dinar de Diumenge serà lliure a Segovia, amb nombroses opcions, i una àmplia oferta de preus i bars i restaurants.

Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Tots els desplaçaments, sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, telefèrics, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

Documentació: A tots els viatges i sortides per Europa cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el pagament total del viatge i no posteriorment. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges per Europa la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Seients:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants.

Reunions preparatories

Dijous 14 novembre a les 19 h.