El Parc de Bambús de Prafrance – La Vall Insòlita del Llenguadoc

Baixar
Resum del Viatge
Art | Paisatges | Jardins / 3 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
El Parc de Bambús de Prafrance – La Vall Insòlita del Llenguadoc
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Pont de Tots Sants – 1-2-3 novembre 2019 – Viatge Cultural de Jardins, Parcs i Paisatges.

Descripció: Presentem un viatge dedicat especialment als paisatges, els jardins i els parcs del Llenguadoc, una de les regions més suggestives de França. Es un territori a on hi trobem nombroses curiositats naturals, poblacions molt pintoresques i llocs interessants a visitar, en uns bonics paisatges de muntanya i de garriga, situats entre el Parc Natural dels Cevennes, els departaments del Gard i l’Herault i la Costa Mediterrània. Farem estada a un cèntric hotel de la vila d’Alès.

 

 • Divendres 1 novembre 2019
 • El Llenguadoc

El Jardins de La Fontaine - Nîmes - Alès

 • Sortida a les 7'00 h del Centre amb les parades habituals. Ens dirigirem cap a La Jonquera i les terres del Llenguadoc. Arribarem a Nîmes, atractiva població d'art i història, on podrem veure exteriorment alguns dels seus famosos monuments romans, com les Arenes i la Maison Carrée. Dinar lliure.

  A la tarda visitarem els Jardins de la Fontaine, situats en un turó de la ciutat i que destaquen pel seu interès paisatgístic. Es van realitzar el 1745 al voltant d'altres monuments romans, com el temple de Diana i la Torre Magna. És un clàssic jardí francès on hi destaca l'escala doble i el canal del Quai de la Fontaine. Els camins es planten amb pins, xiprers, alzines, castanyers, cedres i plantes mediterrànies.

  Els Jardins de la Fontaine es classifiquen com a monument històric el 1840 i es troben en la llista dels jardins més remarcables i atractius de França. Al capvespre ens dirigirem a la propera vila d'Alès, on tindrem l'allotjament. Sopar a l'hotel.

 • Dissabte 2 novembre 2019
 • La Vall del riu Gardon

El Parc de Bambus tropicals de Prafrance - Anduze

 • Avui visitarem els paisatges dels primers contraforts del Parc Natural de Cevennes. Anirem cap a la Vall Insòlita, per conèixer la famosa Bambuseria de Prafrance, el Parc Exòtic dels Bambús Gegants de la Indoxina, creat el 1855 amb plantes i flors portades de territoris asiàtics.
  És un lloc sorprenent i únic, amb una vegetació singular, situat a la riba del riu Gardon i qualificat com un dels parcs més bonics de França,

  El Parc va néixer de la voluntat d’un home, Eugene Mazel. Gran apassionat de l’horticultura, la botànica i les ciències naturals, va iniciar les seves primeres plantacions a les Cévennes, mitjançant l’aclimatació d’espècies exòtiques de la Xina, el Japó, l’Himàlaia, Laos, Vietnam, etc ...

  Un paisatge traslladat del cor d'Àsia a Europa, amb el seu ambient i les seves característiques i tradicions. Té 10 hectàrees i més de 150 varietats de bambús, així com un jardí botànic, sequoies de California centenàries, palmeres, jardins aquàtics, plantes rares, flors exòtiques, la jungla tropical i moltes curiositats botàniques.

  Moltes espècies presents a la Bambuseria de les Cevennes són úniques a Europa, afavorides pel microclima especial de la zona. El parc ofereix colors meravellosos a la tardor. Dinar lliure.

  Visitarem també la propera població d'Anduze, amb bells racons com la curiosa Fontana - Pagoda i el temple protestant de 1823, símbol de les lluites religioses dels segles XVI-XVII en aquests territoris.

  Al capvespre retorn a Alès. Sopar lliure.

 • Diumenge 3 novembre 2019
 • L'Herault

Les Coves Demoiselles - El Camí francès de Sant Jaume

 • Aquest matí ens dirigirem al cor de l’Alta Vall de l’Erau (Hèrault), on visitarem les Grottes des Demoiselles, l’anomenada cova de les fades. Un fàcil i interessant recorregut pel seu interior, sempre envoltats per grans i belles formacions calcàries, ens ajudarà a entendre la curiosa fenomenologia càrstica i ens endinsarà en el coneixement dels temps geològics de la zona.

  Després ens traslladarem al poble medieval de Saint-Guilhem-le-Désert, situat a la Vall de Gellone, amb un singular paisatge format per cingles coberts de pinedes i rouredes. Es considerat com un dels "50 pobles més bonics de França”.

  La tradició explica que Guilhem d’Aquitània, que acompanyava a l'emperador Carlemany en les seves expedicions, va fundar l’any 804 l’abadia benedictina de Gel·lona, on va dipositar un tros de fusta de la veritable Creu de Crist, trobada a Terra Santa. És per això que a partir del s.X el poble va esdevenir una parada privilegiada per als pelegrins de la ruta francesa del Camí de Sant Jaume cap a Santiago de Compostel·la.

  La població, solitària i austera entre muntanyes, segueix conservant el seu màgic encís medieval, amb esplèndides cases antigues, petits carrers i placetes, i racons molt pintorescos. Dinar lliure. A la tarda tornarem a Barcelona per l'autopista.

Preu del viatge

324 €
 • Preu total del viatge: 324 €   (Preu per persona compartint habitació doble).
 • Suplement habitació individual: + 90 €  (Places limitades).
 • Primer pagament: 125   de bestreta o paga i senyal al formalitzar la inscripció.
 • Resta del pagament: Com a màxim fins 15 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:

Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.

Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.

Estada en hotel 3*** a Alès : Hotel Ibis Alès Centre

Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.

Règim AD (Allotjament i esmorzar bufet). Inclou el sopar del primer dia, a l’arribada a l’hotel.

Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.


NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

A fi de donar la major llibertat possible als participants d’horaris i tipus de menús, el preu no inclou els dinars i sopars (excepte el sopar del divendres a l’arribada a l’hotel). Totes les poblacions i zones que visitem són llocs molt turístics, amb una variada i àmplia oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. No obstant això, cal sempre tenir en compte els horaris de menjars de França.

El preu no inclou les possibles entrades opcionals i particulars a museus, monuments, parcs, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics locals, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, taxis,… etc, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. En aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup.

-Entrades al Parc de Bambús i a les Coves, uns 10 € aprox. c/u.  Aquests pagaments es realitzen directament al lloc.

Informació pràctica

Avís: La visita no presenta cap dificultat especial, però no es possible per persones amb problemes per caminar o persones amb mobilitat reduïda, PMR, ja que hi han escales, desnivells i paviments irregulars.


Vestuari i calçat: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això a tots els viatges recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits, així com un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense dificultat, tant per les ciutats com per zones rurals. També es recomanable portar roba impermeable, paraigües, protecció solar, farmaciola, etc.


Documentació: A tots els viatges i sortides per Europa cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el pagament total del viatge i no posteriorment. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges per Europa la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Seients:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants.

Reunions preparatories

Dimarts 22 octubre a les 18 h i 19 h. Són 2 reunions iguals. Podeu venir en el vostre horari preferit.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom) i al costat del C.Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus a la vora Passeig de Gràcia, Metro L3-L4 i Renfe.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.