El sorprenent Parc de Bambús de Prafrance – Montpellier

Baixar
Resum del Viatge
Paisatges | Jardins / 3 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
El sorprenent Parc de Bambús de Prafrance – Montpellier
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Viatge Cultural de Jardins i Paisatges per Occitània i el Sud de França

Sortida autocar 7,00 h del Centre amb les parades habituals.

IMPORTANT: Obligatori portar el DNI o Passaport i el certificat de vacunació UE al mòbil i/o imprès en paper.

Descripció: Presentem un viatge cultural dedicat especialment als paisatges, els jardins i els parcs del Llenguadoc, una de les regions més suggestives de França. Es un territori a on hi trobem nombroses curiositats naturals, poblacions molt pintoresques i llocs interessants a visitar, en uns bonics paisatges de muntanya i de garriga, situats entre el Parc Natural dels Cevennes, els departaments del Gard i l’Herault i la Costa Mediterrània. Farem estada a un cèntric hotel de la ciutat de Montpellier.

 

 • Primer dia

Pézenas, la vila de Molière - Montpellier

 • Sortida a les 7 del matí del Centre, amb les parades habituals, cap a les terres del Llenguadoc. En primer lloc visitarem Pézenas, que és una atractiva població d’art i història, amb nombrosos palaus, cases elegants i carrers típics que guarden el record del gran escriptor i artista francès Molière, considerat el creador de la “Comédie-Française”. Al capvespre arribarem a Montpellier. Es una animada i cosmopolita població mediterrània, que fou governada durant molts anys pels Reis d'Aragó i de Mallorca, i que s'ha convertit en poc temps en una gran ciutat, amb importants monuments culturals, una arquitectura urbanística admirable i molts llocs interessants. Cal ressaltar el barri d'Antigona amb una nova arquitectura singular i la zona tradicional de la Plaça de la Comèdia, amb el seu típic i animat ambient festiu. Allotjament i sopar de benvinguda a l’hotel.

 • Segon dia

Els Jardins de Prafrance - Les Cevennes - Anduze

 • Avui visitarem els paisatges dels primers contraforts del Parc Natural de Cevennes. Anirem cap a la Vall Insòlita, per conèixer la famosa Bambuseria de Prafrance, el Parc Exòtic dels Bambús Gegants de la Indoxina, creat el 1855 amb plantes i flors portades de territoris asiàtics. És un lloc sorprenent i únic, amb una vegetació singular, situat a la riba del riu Gardon i qualificat com un dels parcs més bonics de França, El Parc va néixer de la voluntat d’un home, Eugene Mazel. Gran apassionat de l’horticultura, la botànica i les ciències naturals, va iniciar les plantacions a les Cévennes, mitjançant l’aclimatació d’espècies exòtiques de la Xina, el Japó, Laos, Vietnam, etc. Un paisatge traslladat d'Àsia a Europa, amb el seu ambient i les seves característiques. Té 10 hectàrees i més de 150 varietats de bambús, així com sequoies centenàries, palmeres, jardins aquàtics, flors exòtiques, la jungla tropical i moltes curiositats botàniques. Dinar lliure. Visitarem també la propera població d'Anduze, amb bells racons com la curiosa Fontana - Pagoda i el temple protestant de 1823, símbol de les lluites religioses dels segles XVI-XVII en aquests territoris. Al capvespre retorn a l'hotel.

 • Tercer dia

Saint Guilhem, un dels pobles més bonics de França

 • Aquest matí completarem la visita a la ciutat de Montpellier i després ens traslladarem al poble medieval de Saint-Guilhem-le-Désert. Es considerat com un dels "50 pobles més bonics de França”. La tradició explica que Guilhem d’Aquitània, que acompanyava a l'emperador Carlemany, va fundar l’any 804 l’abadia benedictina de Gel·lona, on va dipositar un tros de fusta de la veritable Creu de Crist, trobada a Terra Santa. És per això que a partir del s.X el poble va esdevenir una parada privilegiada per als pelegrins de la ruta francesa del Camí de Sant Jaume cap a Santiago de Compostel·la. La població, solitària i austera entre muntanyes, segueix conservant el seu màgic encís medieval, amb esplèndides cases antigues, petits carrers i racons molt pintorescos. Dinar lliure. A la tarda tornarem a Barcelona per l'autopista amb arribada cap a les 21 h aprox.

Preu del viatge

358 €

Preu total: 358 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement habitació individual: + 90 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 100 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a la ciutat de Montpellier en cèntric Hotel (3***).
 • Règim AD – Allotjament i esmorzar Buffet . Inclós el sopar de divendres a l’arribar a l’hotel.
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU: 

Menjars: Inclós el sopar de benvinguda el primer dia a l’arribar a l’hotel. Amb motiu de la situació actual, la resta dels dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris, restaurants i tipus de menús als participants. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Nota: Entrada al Parc, uns 10/12 € aprox. (Pagament als llocs).


 

Informació pràctica

IMPORTANT: Obligatori portar el DNI o Passaport i el certificat de vacunació UE al mòbil i/o imprès en paper.


VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 


 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.