Tornar Reservar
PDF
Occitania Mercats de Nadal

Mercats de Nadal a Occitània – 8/12/22 – 7h

Viatge del Pont de Desembre (4 dies): La Catedral gòtica d'Albi - Toulouse, ciutat d'art - Les valls de la Garona i el Tarn - Els paisatges del País Càtar

Mercats de Nadal a Occitània – 8/12/22 – 7h

Mercats de Nadal a Occitània – 8/12/22 – 7h

Viatge del Pont de Desembre (4 dies): La Catedral gòtica d'Albi - Toulouse, ciutat d'art - Les valls de la Garona i el Tarn - Els paisatges del País Càtar
Viatges Tardor
Art Història Paisatges
 • image description Dates del viatge

  del Dijous 08 desembre 2022
  al Diumenge 11 desembre 2022

 • image description Durada

  4 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Idioma

  Català

 • image description Preu socis

  560€

 • image description No socis

  +20€

 • image description Ocupació

  Consulteu places

 • image description Lloc de trobada

  Sortida del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Viatge a Occitània on gaudirem dels paisatges de les Valls del Tarn i la Garona, i visitarem les ciutats històriques d'Albi i Tolosa de Llenguadoc amb els seus típics Mercats de Nadal.

Resum del Viatge

Viatges Tardor

4 dies

Occitania Mercats de Nadal
Viatges Tardor | Activitat Club Cultural.

Mercats de Nadal a Occitània – 8/12/22 – 7h

Viatge del Pont de Desembre (4 dies): La Catedral gòtica d'Albi - Toulouse, ciutat d'art - Les valls de la Garona i el Tarn - Els paisatges del País Càtar

Viatge a Occitània on gaudirem dels paisatges de les Valls del Tarn i la Garona, i visitarem les ciutats històriques d'Albi i Tolosa de Llenguadoc amb els seus típics Mercats de Nadal.

Lloc de trobada:

Sortida del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  del Dijous 08 desembre 2022
  al Diumenge 11 desembre 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  4 dies
 • Preu socis

  560€
 • No socis

  +20€
Destacats del Viatge
Itinerari del Viatge
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Qualitat Centre Europeu
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 1. Conèixer les atractives terres occitanes de la regió del Tarn, de les valls de la Garona i els paisatges del Midi 
 2. Passejar pels centres històrics d’algunes de les ciutats i viles més boniques, com Albi, Cordes-sur-Ciel, Toulouse, etc
 3. Gaudir d’un dels moments més bonics de l’any amb l’ambient de Pre-Nadal i dels seus típics mercadets …

Els Professors del Centre destaquem… 

Presentem un viatge de gran atractiu cultural al sud-oest d’ Occitània. Aquesta regió presenta grans contrasts, des dels paisatges de muntanya del Pirineu a les grans planes de la Garona i del Tarn. En molts pobles rurals es manté encara viva la parla occitana, la llengua dels poetes i trobadors medievals. En la nostra ruta destaquen poblacions tant interessants com Tolosa de Llenguadoc (Toulouse), Cordes-sur-Ciel, i sobre tot la meravellosa ciutat d’Albi. Moltes cases d’Albi estan construïdes en maó rosa, per la qual cosa es coneix com la “ciutat rosada”. Destaca la Catedral de Santa Cecília, excepcional obra mestra de l’art gòtic. Aquesta regió forma part del País Càtar. A més en aquestes dates ens trobarem amb l’animació dels típics Mercadets de Nadal.


Farem estada en un cèntric i confortable hotel de Toulouse (4****). Un atractiu viatge cultural d’art i història amb els Professors i Guies del Centre Europeu en una bonica època d’ambient nadalenc.

 

 

 

De Narbona a Toulouse - L'Abadia medieval de Fontfreda

Sortida en autocar a les 7,00 h del matí amb les parades habituals. Ens dirigirem cap a les terres de l’Aude on visitarem la històrica ciutat de Narbona amb el seu interessant nucli antic, en el qual ressalta la Catedral de Sant Just i Pastor. A la tarda anirem amb l’autocar cap a les muntanyes de les Corberes, on es troba la famosa Abadia de Fontfreda, una de les més grans abadies del Císter a Europa. Al capvespre arribarem a Toulouse de Llenguadoc, la gran capital d’Occitània. Allotjament a l’hotel (4****).

Occitania Mercats de Nadal

Toulouse i el seu Mercat Nadalenc - Cordes-sur-Ciel

Aquest matí el dedicarem a visitar la ciutat de Toulouse, on es conserven importants monuments i un interessant barri antic a les ribes del riu Garona. Destaquen sobretot l’edifici del Capitoli, que avui alberga l’Ajuntament, i la Basílica de Sant Serní, la major església romànica de França. A la tarda anirem cap a la meravellosa població medieval de Còrdas d’Albigés. El seu nom en francès, Cordes-sur-Ciel, ja ens dóna una pista d’on està situada: al cim d’un turó. Per aquest entorn i per la seva bona conservació, es considera un dels 50 pobles més bonics de França. Al capvespre retorn a l’hotel de Toulouse per poder gaudir del seu Mercat Nadalenc.

Occitania Mercats de Nadal

Albi, la màgica "ciutat rosada"

Al matí, sortirem amb l’autocar cap a Albi, una de les ciutats més impressionants d’Occitània, coneguda com la “ciutat rosada”, ja que moltes construccions estan fetes en maó rosa. Entre elles destaca la Catedral de Santa Cecília, excepcional obra mestra de l’art gòtic. La ciutat d’Albi és també molt interessant a nivell històric, ja que va ser un dels principals refugis dels Bons Homes o Càtars, que es van enfrontar tràgicament amb l’església de Roma i els reis de França. Albi també presumeix de tenir un bonic Mercat Nadalenc que podrem visitar un cop acabades les visites preparades. Al capvespre retorn a l’hotel.

Occitania Mercats de Nadal

Toulouse, capital històrica del Llenguadoc i retorn cap a Barcelona

Toulouse, com a capital històrica del Llenguadoc i d’Occitània, és una ciutat amb moltíssima història i patrimoni, és per això que pel matí acabarem de completar la visita a la ciutat, als seus monuments i als seus parcs més interessants. Després de dinar, començarem el nostre viatge de tornada a Barcelona, amb arribada prevista cap a les 20h–21h aprox. Ens acomiadarem dels participants amb un gran record del viatge realitzat.

Occitania Mercats de Nadal
Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Organització, acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’Hotel Crowne Plaza (4****) a Toulouse en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Habitacions individuals amb suplement (Places limitades).
 • Règim AD a l’hotel: Allotjament i esmorzar buffet.
 • Assegurança d’assistència sanitària durant el viatge.
 • Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


 


El preu NO inclou

Assegurança de cancel·lació: El preu no inclou l’assegurança opcional de cobertura de despeses de cancel·lació abans del viatge (Consulteu les condicions).


Menjars: El preu no inclou els menjars no indicats que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.


Entrades a l’Abadia de Fontfreda i al Museu Tolouse Lautrec: 15€.Aquest pagament es recollirà durant el viatge. Preguem import exacte en efectiu.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. Pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

Assegurances d’assistència

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.


Assegurances de cancel·lació

D’altra banda, per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’Assegurança de Cancel·lació Extra, que cobreix una malaltia greu imprevista, accident personal, hospitalització, defunció, malaltia familiar o altres incidències, produïdes abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional implica fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge, i té un període de 72 hores de carència. Consulteu a les nostres oficines, per saber tots els detalls de les assegurances de cancel.lació, especialment en el cas de malalties pre-existents o cròniques tant personals com familiars.


Nota: En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

MASCARETA: Mentre no hi hagi canvis en la normativa vigent, cal portar la mascareta a l’interior de l’autocar i en els restants medis de transport públic.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: Cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.

Sortida en autocar des del Centre Europeu de Barcelona (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals:


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu.
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos. 

Participar amb el Centre Europeu és gaudir de Viatges…

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la Divulgació del Patrimoni Cultural i Natural i sempre acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptarem amb Guies Locals experts.
 3. Seleccionem Hotels de qualitat, confortables i cèntrics, que ens permeten realitzar el Programa còmodament.
 4. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura on ningú se sent sol o aïllat. Participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç