Cádiz, els Pobles Blancs i l’Estret de Gibraltar

Bajar
Resumen del Viaje
Rutas de Naturaleza | Historia | Paisajes / 5 días
Viaje no programado
Sobre el Viaje
Cádiz, els Pobles Blancs i l’Estret de Gibraltar
Viaje no programado

Viatge Cultural i de Natura per Andalusia

El nucli històric de Cádiz, la «Tacita de Plata». Arcos de la Frontera, Zahara de la Sierra i Grazalema. Tarifa, el mirador de l’Estret de Gibraltar i la costa d’Àfrica. La Duna de Bolònia i les ruïnes romanes de Baelo Claudia. La Badia d’Algesires, el balcó del Penyal de Gibraltar.

Descripció:

Un atractiu Viatge Cultural i de Natura al sud d’Andalusia, concretament a la província de Cádiz / Cadis, durant el qual coneixerem la seva història, visitarem alguns dels seus encisadors pobles blancs, com ara Arcos de la Frontera, Grazalema, Alcalà de los Gazules i Zahara de la Sierra i farem agradables passejades i rutes de natura.

Visitarem el centre històric de Cadis, l’anomenada la “Tacita de Plata”. Passejarem també per la platja i duna de Bolonia, on trobarem les ruïnes de la ciutat romana de Baelo Claudia. Anirem a Tarifa, el millor mirador d’Àfrica i de l’Estret de Gibraltar. Des de la badia d’Algeciras contemplarem l’espectacular paisatge del Penyal de Gibraltar. I ens allotjarem en un confortable hotel de 4 **** de Cadis.


 • Viatge en avió i excursions en autocar.
 • Més informació properament.

Precio del Viaje

 • Preu total: 984 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 290 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 320 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 30 dies abans de la sortida del viatge.

Nota: El preu podria variar en cas de modificacions imprevistes i excepcionals de tarifes i taxes aèries.


EL PREU INCLOU:

 • Viatge en avió.
 • Totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guies locals.
 • Estada a l’ Hotel Occidental Cádiz (4****).
 • Enllaç hotel:  Clica aquí: Web Hotel
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar bufet.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

 • Les entrades / visites a Torre Tavira (8 € aprox), Baelo-Claudia (5 € aprox) i Castell Zahara de la Sierra (12 € aprox). Com que la realització de les activitats indicades dependrà de les condicions meteorològiques, els imports se’n recolliran durant el viatge.
 • Els menjars, begudes i extres a l’hotel.
 • Els imports corresponents als mitjans de transport públic / privat local ni les entrades / visites no contemplats en la programació de el viatge i que es poguessin utilitzar o realitzar de manera improvisada i / o voluntària.
 • Tot allò no inclòs en l’apartat «el preu inclou».

Nota: En els viatges del Centre Europeu, normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.  

Información práctica

AVISOS i CONSELLS PRÀCTICS

Vols: Totes les persones inscrites seran oportunament informades amb la confirmació de totes les dades referents als vols del viatge (número/referència, terminal i horaris). El bitllet d’avió és nominal i no atribuïble a cap altra persona. En conseqüència, un cop el bitllet hagi estat emès, l’import corresponent mai no serà reemborsable en cas d’anul·lació, independentment del motiu.

S’adverteix que incidències imprevistes alienes a l’organització, com ara hipotètiques afectacions dels accessos per carretera o de l’espai aeri, o bé, possibles canvis dels imports dels mitjans de transport utilitzats (motivats per fluctuacions dels preus dels combustibles / taxes d’avió), podrien modificar la programació final del viatge i/o incrementar-ne lleugerament el preu final.


Programació del viatge: com que el viatge es desenvoluparà majoritàriament per paratges naturals, hi hauria la possibilitat que durant la seva evolució poguessin tenir lloc alteracions en la seva programació ocasionades per causes imprevisibles, com podria ser una situació meteorològica desfavorable o altres circumstàncies alienes a l’organització. Modificacions que es realitzarien en benefici de la seguretat de totes les persones participants.


Climatologia / meteorologia: el clima gadità és mediterrani, amb hiverns suaus i estius calorosos. Les temperatures de la ciutat de Cadis durant el mes d’abril oscil·len entre els 12,5ºC de mínima i els 20ºC de màxima, valors que poden disminuir o augmentar en zones de muntanya o costa. La pluviositat total del mes d’abril a Cadis és de 48 mm.


Calçat / indumentària: per realitzar amb comoditat i seguretat les diferents visites, cal portar-hi:

 • calçat esportiu amb sola adherent no desgastada
 • paraigua, roba d’abric i impermeable
 • una bossa còmode tipus motxilla per portar hi una mica d’aigua, la roba sobrant, la documentació, la càmera de fotos,……

-Activitats de pagament:

Els corresponents imports es recolliran durant el transcurs del viatge. La realització d’aquestes activitats dependrà de les condicions meteorològiques i / o altres circumstàncies imprevisibles i alienes a la nostra organització. Aquestes activitats són opcionals. Però per imperatius a l’hora de gestionar les reserves, i com per dur-les a terme serà necessari un mínim d’assistents, l’organització dóna per fet que en apuntar-te en aquest viatge també participaràs en aquestes activitats. En cas contrari ens ho hauries de comunicar en el moment d’ apuntar-te. Les persones que sense el degut i previ avís decidissin durant el viatge no realitzar cap de les activitats, haurien d’assumir-ne les despeses corresponents.


Pícnics:

Per optimitzar la dinàmica del viatge, es contempla la realització de pícnics a l’aire lliure. Durant el viatge, les persones responsables indicaran on i quan adquirir-ne les provisions necessàries. En cas que unes condicions meteorològiques desfavorables, o altres imprevistos, poguessin desaconsellar la realització d’un pícnic, aquest se substituiria per un àpat que es realitzaria per lliure en alguna àrea de servei o en alguna població amb locals de restauració. En qualsevol cas, l’ import sempre seria a càrrec del client i, si escau, es recolliria durant el desenvolupament del viatge.


Idioma:

El Professorat i Guies del Centre Europeu s’adreçaran al grup en català (de manera puntual i sense cap tipus de prejudici, se’n faran els aclariments en castellà que calguin). Els guies locals s’expressaran en castellà.


IMPORTANT: qualsevol modificació imprevista, que afectés a la programació del viatge abans del seu inici, s’actualitzaria automàticament a la nostra web, i únicament es notificaria de manera directa a les persones que hagin formalitzat la seva inscripció / reserva amb anterioritat a la data de modificació.


VESTUARI i CALÇAT: A tots els viatges recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

reuniones preparatorias

Oportunament informarem als inscrits de la data i hora de les reunions informatives. Recomanem l’assistència.

Punto de encuentro

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Mostradors Vueling 451