El Pirineu Aragonès – Aínsa – Pineta

Bajar
Resumen del Viaje
Sobre el Viaje
El Pirineu Aragonès – Aínsa – Pineta
Viaje no programado

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges al Pirineu Aragonès

Cap de Setmana (2 dies) 

Descripció: Us proposem un seductor viatge d’art, història i paisatges a un dels millors racons del Pirineu Aragonès: El Sobrarbe. Veurem pobles pintorescs i espectaculars panoràmiques, i descobrirem la gran rellevància històrica i cultural d’aquest territori, bressol del Regne d’Aragó. Un viatge en el que gaudirem dels magnífics panorames dels cims i boscos del Pirineu en un dels millors moments de l’any.

 

 • Dissabte
 • Pirineu Aragonés

Barbastro - Alquézar - L'Aínsa

 • Sortida de l'autocar a les 7,00 h del Centre Europeu, amb les parades habituals. Començarem el nostre viatge cap a les terres aragoneses en direcció a Barbastro, que gaudeix d’ un admirable patrimoni cultural, fruit de la seva llarga història i importància comercial. Destaca especialment la magnífica Catedral de la Asunción del segle XVI. Després, continuarem la ruta cap al petit poble d' Alquézar, on podrem recórrer els seus singulars carrerons que ens transportaran al seu passat medieval i creuarem les muralles de la Col·legiata de Santa María, construïda sobre una antiga fortalesa musulmana. Per la tarda, arribarem a la vila de L’Aínsa, poble de postal, i joia medieval d’ Espanya, que compte amb un barri antic magnífic on hi destaca la famosa Plaza Mayor, per les seves grans dimensions i nombrosos porxos, testimonis d'una gran activitat comercial que hi va haver temps enrere. Ens allotjarem en un cèntric hotel, on soparem.

 • Diumenge

Bielsa - Valle de Pineta - El Monte Perdido

 • Avui després d'esmorzar a l'hotel, anirem seguint la Vall del Riu Cinca, cap a Bielsa, un poble de muntanya del Pirineu que enlluerna amb les seves cases rurals. Després, gaudirem de les meravelloses vistes de la Vall de Pineta i del Parador Nacional del Monte Perdido, zona declarada Patrimoni de la Humanitat i que sense cap mena de dubte és un veritable balcó als Pirineus. Aquest paratge és un tresor d'impressionants pics, penyasegats escarpats, boniques cascades, grans boscos i mantells de neu perpètua als cims. Dinar lliure. Finalment a la tarda, retornarem a Barcelona, amb arribada cap a les 21 h aprox.

Precio del Viaje

184 €
 • Preu total: 184 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 50 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 70 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’ Hotel Mesón de L’Aínsa (2**).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim MP: Mitja pensió a l’hotel. Inclou allotjament, sopar del dissabte i esmorzar del diumenge.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

 • NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.

EL PREU NO INCLOU:

Els dinars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup. 

Información práctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2021 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:


Autocar y horarios

1ª parada: Muntaner 213 (entre Diagonal y Londres, acera Bar Velódromo) y al lado del C. Europeo.

Hora de Salida indicada en el programa

2ª parada: València 266 (Parada bus cerca de Passeig de Gràcia, Metro L3-L4 y Renfe).

5 minutos después, aprox.

3ª parada: València 460 (Parada bus entre Marina y Lepant, cerca Metro L2-L5 Sagrada Familia).

10 minutos después, aprox.

4a y última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus frente a la “colchonería” de la esquina del Paseo Fabra y Puig, cerca Metro L1 Fabra y Puig, y Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓN: No es en la estación de autobuses.

20 minutos después, aprox.