Tornar Reservar
PDF
Bambuseria

El sorprenent Parc de Bambús del Llenguadoc – 24/06/22 -7h

Pont de St. Joan: Jardins i Paisatges del Sud de França

El sorprenent Parc de Bambús del Llenguadoc – 24/06/22 -7h

El sorprenent Parc de Bambús del Llenguadoc – 24/06/22 -7h

Pont de St. Joan: Jardins i Paisatges del Sud de França
Viajes Verano
Paisajes Jardins
 • image description Dates del viatge

  del viernes 24 junio 2022
  al domingo 26 junio 2022

 • image description Durada

  3 días

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  384€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals. Viatge, visites i excursions en autocar. Hotel 4**** a Montpellier.

 • image description Què trobarem

  Un suggestiu viatge al Llenguadoc, per visitar el famós Parc i la Bambuseria de Prafrance, un magnífic jardí botànic situat a la vora de Montpellier i de les Cevennes.

Resum del Viatge

Viajes Verano

3 días

Bambuseria
Viajes Verano | Activitat Club Cultural.

El sorprenent Parc de Bambús del Llenguadoc – 24/06/22 -7h

Pont de St. Joan: Jardins i Paisatges del Sud de França

Un suggestiu viatge al Llenguadoc, per visitar el famós Parc i la Bambuseria de Prafrance, un magnífic jardí botànic situat a la vora de Montpellier i de les Cevennes.

Lloc de trobada:

Sortida des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals. Viatge, visites i excursions en autocar. Hotel 4**** a Montpellier.

 • Dia de sortida

  del viernes 24 junio 2022
  al domingo 26 junio 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  3 días
 • Preu

  384€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Pont de Sant Joan: 24-25-26 juny 2022 – (3 dies, de divendres a diumenge) – Sortida autocar 7,00 h

Viatge Cultural de Jardins i Paisatges al Parc de Bambús del Llenguadoc


Descripció: Presentem un viatge cultural dedicat especialment als paisatges, els jardins i els parcs del Llenguadoc, una de les regions més suggestives de França. Es un territori a on hi trobem nombroses curiositats naturals, poblacions molt pintoresques i llocs interessants a visitar, en uns bonics paisatges de muntanya i de garriga, situats entre el Parc Natural dels Cevennes, els departaments del Gard i l’Herault i la Costa Mediterrània. Destaca el Parc de Bambús del Llenguadoc, creat amb plantes i flors portades de territoris asiàtics. És un lloc sorprenent i únic, qualificat com un dels parcs més bonics de França.


 • El preu inclou:
 • Viatge i totes les excursions i desplaçaments en el nostre autocar.
 • Organització, explicacions i guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Estada a l’Hotel Mercure Antigone de Montpellier (4****).
 • Allotjament en règim MP (mitja pensió, sopar de dissabte i esmorzar bufet diumenge).
 • Habitacions dobles amb bany. Habitacions individuals amb suplement (Places limitades).
 • Assegurança mèdica de viatge. Taxes i Impostos locals.

 

Pézenas, la vila de Molière - Montpellier

Sortida a les 7,00 del matí amb les parades habituals, cap a les terres del Llenguadoc. Serà un còmode viatge panoràmic en el qual contemplarem variats paisatges del sud de França, i farem diverses parades.


En primer lloc visitarem Pézenas, que és una atractiva població d’art i història, amb nombrosos palaus, cases elegants i carrers típics que guarden el record del gran escriptor i artista francès Molière, considerat el creador de la “Comédie-Française”.


Al capvespre arribarem a Montpellier. Es una animada i cosmopolita població mediterrània, que fou governada durant molts anys pels Reis d’Aragó i de Mallorca, i que s’ha convertit en poc temps en una gran ciutat, amb importants monuments culturals, una arquitectura urbanística admirable i molts llocs interessants. Cal ressaltar el barri d’Antigona amb una nova arquitectura singular i la zona tradicional de la Plaça de la Comèdia, amb el seu típic i animat ambient festiu. Allotjament i sopar a l’hotel.

Montpeller
Montpeller

Els Jardins de Prafrance i la Bambuseria - Anduze

Avui, després d’esmorzar a l’hotel, recorrerem els paisatges dels primers contraforts del Parc Natural de Cevennes. Anirem cap a la Vall Insòlita, per conèixer la famosa Bambuseria de Prafrance, el Parc Exòtic dels Bambús Gegants de la Indoxina, creat el 1855 amb plantes i flors portades de territoris asiàtics. El Parc de Bambús del Llenguadoc va néixer de la voluntat d’Eugene Mazel, gran apassionat de l’horticultura, la botànica i les ciències naturals. Va iniciar les plantacions a les Cévennes, mitjançant l’aclimatació d’espècies exòtiques de la Xina, el Japó, Laos, Vietnam, etc. Té 10 hectàrees i més de 150 varietats de bambús, així com sequoies centenàries, palmeres, jardins aquàtics, flors exòtiques, la jungla tropical i moltes curiositats botàniques. Dinar lliure.


Visitarem també la propera població d’Anduze, amb bells racons com la curiosa Fontana – Pagoda i el temple protestant de 1823, símbol de les lluites religioses dels segles XVI-XVII en aquests territoris. Al capvespre retorn i sopar a l’hotel.

bambuseria
Bambuseria

Nimes, ciutat d'art, història i jardins

Pel matí, després de recollir maletes, començarem la tornada cap a Barcelona. En primer lloc ens arribarem fins a Nimes, una ciutat amb un fort passat romà que ens ha deixat grans joies de la Història de l’Art com, l’amfiteatre romà, el millor conservat del món, la Maison Carrée, un temple increïblement conservat, la Torre Magna, etc. Destaquen especialment els bonics Jardins de la Fontaine, considerats un dels primers parcs públics d’Europa, amb diversos elements que recorden la importància romana de la ciutat.


A la tarda, seguirem el nostre recorregut fins arribar a Barcelona cap a les 21h aproximadament. Ens acomiadarem dels participants en aquest atractiu viatge cultural, del qual esperem guardar un gran record.

 

Apunta’t ara al viatge cultural del Parc de Bambús del Llenguadoc.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en autocar.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en Hotel 4**** a Montpellier: Hotel Mercure Antigone.
 • Règim MP de mitja pensió a l’hotel (sopars, allotjament i esmorzar-bufet).
 • No inclou els dinars en ruta.
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Les habitacions individuals tenen un suplement (Places limitades).
 • Assegurança de viatge. Taxes i Impostos locals

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


 


El preu NO inclou

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, restaurants i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars en ruta, que seràn lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Entrada al Parc de Bambús: uns 10 € aprox. (Pagament al lloc).


 

Condicions Generals

Las condiciones serán las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida. que puedes consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, es necesario realizar a continuación el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No es posible guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha realizado el pago correspondiente.

En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada la misma, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 4 días. Este importe deberá estar siempre pagado antes de la salida.

En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, es necesario realizar un anticipo o paga y señal de reserva (que se indica en cada programa) también en el plazo máximo de 4 días después de la inscripción. El resto del pago se realizará, como máximo, hasta la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los plazos indicados serán anuladas

Assegurança de Viatge

En todos nuestros viajes de más de un día, fines de semana y puentes, hemos incluido en el precio un seguro de viaje que cubre la asistencia médica y otras posibles incidencias producidas durante un viaje. Por eso, no es necesario tener ninguna preocupación al respecto. Se puede solicitar más información sobre esta póliza en nuestras oficinas. Este seguro NO INCLUYE los gastos de cancelación producidos ANTES de la salida, cualquiera que sea la causa. Por otra parte, recomendamos llevar en todos los viajes por Europa, la Tarjeta Sanitaria Europea, que emite la Seguridad Social y que se puede pedir al INSS, personalmente o por Internet.

Seguro opcional de Cancelación

Para evitar cualquier incidencia ANTES de un viaje, recomendamos contratar un seguro de cancelación que cubre una enfermedad grave imprevista (no preexistente), accidente personal, hospitalización, defunción familiar o incidencia, producidos antes de la salida, de acuerdo con las condiciones de la póliza. La contratación de este seguro opcional se puede realizar en nuestras oficinas, deberá pagarse en el momento de realizar la reserva del viaje (y no posteriormente). En caso de contratación, el Centro Europeo es sólo una figura intermediaria en la contratación de seguros de cancelación, siendo la relación contractual entre la empresa aseguradora y la persona participante en el viaje. Alternativamente también puedes contratar un seguro de cancelación directamente en una correduría de seguros, o directamente en la aseguradora de tu elección.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: Cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL.LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.


 

Sortida en autocar des del Centre Europeu de Barcelona (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.


Informació parades autocars:
 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av. Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.