El Tren Groc – Els magnífics paisatges del Pirineu i la Cerdanya

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Ds 03 - Dg 04 jul. 2021
Duració
2 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar | Tren
Preu Total
180€
Preu de la reserva
80€
Supl. Hab. Individual
50€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
El Tren Groc – Els magnífics paisatges del Pirineu i la Cerdanya
Resum del viatge
 • Dates:

  Dissabte, 3 de juliol de 2021 - Diumenge, 4 de juliol de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  2 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar | Tren

 • Preu Total:

  180€

 • Preu de la reserva:

  80€

 • Supl. Hab. Individual:

  50€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges – Cap de setmana (2 dies).

Descripció: Us presentem un atractiu viatge de cap de setmana, on podrem gaudir, des del tradicional i pintoresc Tren Groc (Train Jaune) dels meravellosos paisatges dels Pirineus Francesos. Visitarem les comarques del Conflent, el Capcir i la Cerdanya. Un inoblidable viatge pels paisatges del Pirineu, en la millor època de l’any per veure els boscos, cims i llacs, i que recomanem especialment a totes les persones que encara no ho coneguin. Ens allotjarem en un confortable hotel de La Cerdanya.

 • Dissabte
 • El Conflent i la Cerdanya

Vilafranca del Conflent i el Tren Groc

 • Sortirem dissabte a les 7,00 h del mati en autocar cap a La Jonquera, la frontera francesa i el Rosselló. Entrarem a la pintoresca comarca del Conflent. Anirem a visitar la població emmurallada de Vilafranca de Conflent, als peus del Canigó, on veurem els seus típics carrers plens de botigues artesanals, les antigues cases, l’església romànica, i la silueta del Fort Libèria. La vila, perfectament conservada, ens porta segles enrere al record de l’època medieval. Dinar lliure.

  A la tarda farem el viatge amb el Tren Groc del Pirineu Francès. El petit carrilet groc és una línia molt original. Sense presses i amb els típics vagons antics, a una velocitat d’uns 30 km / hora el petit trenet fa un espectacular itinerari amb revolts, rampes, túnels, viaductes i ponts penjats, tot travessant cingles, boscúries, muntanyes i penya-segats, amb grans vistes dels Pirineus Orientals. El trajecte puja fins 1.592 metres i permet descobrir un paisatge magnífic en unes 2 h de trajecte. Després veurem els magnífics panorames de la Cerdanya i continuarem amb l'autocar. Allotjament i sopar a l'hotel.

 • Diumenge
 • El Capcir

El Llac de Matamala. Formigueres. Els Angles

 • Avui anirem a visitar la comarca del Capcir. En primer lloc veurem el històric poble de Montlluís, situat en la cruïlla del Conflent, el Capcir i Cerdanya. La vila fou fundada al segle XVII per ordre del rei Luis XIV per protegir aquest territori, després del tractat dels Pirineus de 1659. Actualment és la ciutat fortificada més alta de França. Fou construïda per Vauban entre 1679 i 1681, i aquesta antiga plaça forta figura en el Patrimoni Mundial de la UNESCO sota la denominació de "Fortificacions de Vauban". Després continuarem cap a Les Angles i Formigueres, amb esplendids paisatges. En aquesta zona, hi trobem el bonic Llac de Matamala, que recull les aigües d'aquestes muntanyes. Al migdia anirem a Puigcerdà, a on passejarem pels voltants de l'estany. Dinar lliure i a la tarda retornarem cap a Barcelona amb arribada prevista a les 20,30 h aprox.

Viatge de Marxa Nòrdica a la Cerdanya

Preu del viatge

180 €

Preu total: 180 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement habitació individual: +50 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 80 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en Hotel a la Cerdanya (3***).
 • Règim MP, mitja pensió a l’hotel: Sopar dissabte, allotjament, i esmorzar buffet diumenge.
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, restaurants i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Tren Groc: uns 15 € aprox. (Pagament al lloc).

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.