El País Càtar – L’Abadia Medieval de Fontfroide – Mirepoix – França

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Ds 29 Feb 2020 - Dg 01 Mar 2020
Duració
2 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
186€
Preu de la reserva
66€
Supl. Hab. Individual
45€
Viatge Programat
Places Disponibles
Sobre el Viatge
El País Càtar – L’Abadia Medieval de Fontfroide – Mirepoix – França
Resum del viatge
 • Dates:

  Dissabte, 29 de Febrer de 2020 - Diumenge, 1 de Març de 2020

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  2 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  186€

 • Preu de la reserva:

  66€

 • Supl. Hab. Individual:

  45€

 • Viatge Programat

  Places Disponibles

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges pel Sud de França

Cap de Setmana 29 febrer – 1 març 2020 (2 dies)

Us presentem un atractiu viatge pels territoris d’Occitània i el Llenguadoc, al Sud de França. Una interessant sortida per visitar el País dels Càtars, una regió plena de castells, bastides, pobles pintorescs i racons molt singulars. Tota aquesta regió va tenir una gran importància medieval amb la introducció de la doctrina religiosa dels Càtars i les lluites de religió. D’aquests fets queden nombrosos records històrics i sobre tot el patrimoni artístic i cultural de molts pobles i ciutats. Visitarem la famosa Abadía Medieval de Fontfroide, la ciutat de Narbonne, La Cité de Carcassonne, la pintoresca vila de Mirepoix, … etc . Es una bona oportunitat per passar un agradable cap de setmana d’art, història i bells paisatges pel sud de França.

 • Dissabte 29 febrer 2020
 • Les Terres de L'Aude

Narbonne - L'Abadia Medieval de Fontfroide - La Cité

 • Sortida en autocar a les 7,00 h del matí del Centre, amb les parades habituals. Ens dirigirem cap a la Jonquera i les terres de l’Aude. Arribarem a la ciutat de Narbonne, on ens aturarem per visitar el seu interessant nucli antic amb palaus i carrers típics, en el qual ressalta la Catedral de Sant Just i Pastor. Dinar lliure.

  A la tarda anirem amb l’autocar cap a les muntanyes de les Corbières (Les Corberes), per visitar la famosa Abadia de Fontfroide (Fontfreda), un dels monuments més impressionants del Sud de França. Amagada al fons d’una vall i envoltada de xiprers, és una de les més grans abadies del Císter a Europa. Fou fundada l’any 1093 per monjos benedictins. Fontfroide es vincula el 1145 a l’orde del Císter i es converteix ràpidament en una de les abadies cistercenques més poderoses de la cristiandat. Fou un lloc de lluita contra els heretges càtars.

  L'abadia es troba al massís de Fontfroide que consta de 4.000 hectàrees de natura intacta, al cor d'un paisatge típicament mediterrani. Durant la croada contra els albigesos, es va convertir en un baluard de l’ortodòxia catòlica contra el catarisme. Després de la marxa dels monjos el 1901, Gustave i Madeleine Fayet la van comprar el 1908, la van restaurar i la van embellir. Destaca sobre tot el magnífic Claustre, així com l’elegant sala capitular, la gran església, els magnífics jardins, etc.

  Al capvespre arribarem a Carcassonne, la gran ciutat històrica d’Occitània. La Cité fortificada és, sens dubte, una de les ciutats monumentals més impressionants i espectaculars d’Europa. Es un veritable llibre històric de pedra que ens porta al record de l’època medieval i feudal. A finals del s.XIX fou restaurada per Violet-le-Duc i des de llavors Carcassone és un dels gran monuments d’Europa i símbol de la nostra cultura. Allotjament i sopar a l'hotel.

 • Diumenge 1 març 2020
 • L'Arieja

Mirepoix, vila medieval

 • Avui completarem la visita de la Cité de Carcassonne i desprès anirem en l'autocar cap a la regió de Mirepoix (en occità Mirapeis o Miralpeix), al peu dels Pirineus de L’Arieja. Veurem en primer lloc els seus bonics paisatges rurals, amb restes de castells i bastides.

  La ciutat de Mirepoix és una atractiva població que conserva gairebé intacte el seu aspecte medieval del s.XIII. Ressalta la seva típica i encisadora Plaça dels Porxos (Couverts), envoltada per cases amb entramats i curioses escultures de fusta, dels s.XIII al XV. Els travessers de l'antiga Casa dels Cònsols són els més ben conservats. La Catedral de Sant Maurici és d’estil romànic tardà i gòtic. Iniciades les obres el 1298, van durar 6 segles fins a finals del s.XIX, amb nombroses modificacions i canvis. Destaca la nau central gòtica, que és una de les més àmplies d'Europa. Dinar lliure.

  A la tarda, retornarem cap a Barcelona per l’autopista de La Jonquera, amb arribada prevista a les 21 h. (aprox.).

Preu del viatge

186 €
 • Preu total: 186 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 45 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 66 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’ Hotel Trois Couronnes de Carcassonne (4****). Clica aquí per veure:  Hotel Carcassonne
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim MP: Mitja pensió, sopar dissabte, allotjament i esmorzar bufet diumenge.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals. Aquestes possibles activitats opcionals o particulars es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup. 

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Reunions preparatories

Dimarts 25 febrer 2020 a les 19 h.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom) i al costat del C.Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus a la vora Passeig de Gràcia, Metro L3-L4 i Renfe.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.