El País Càtar – Carcassonne – El poble medieval de Lagrasse – Mirepoix

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
El País Càtar – Carcassonne – El poble medieval de Lagrasse – Mirepoix
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges pel Sud de França

Cap de Setmana 29 febrer – 1 març 2020 (2 dies)

Us presentem un atractiu viatge pels territoris d’Occitània i el Llenguadoc, al Sud de França. Una interessant sortida per visitar el País dels Càtars, una regió plena de castells, bastides, pobles pintorescs i racons molt singulars. Tota aquesta regió va tenir una gran importància medieval amb la introducció de la doctrina religiosa dels Càtars i les lluites de religió. D’aquests fets queden nombrosos records històrics i sobre tot el patrimoni artístic i cultural de molts pobles i ciutats. Visitarem la famosa Abadía Medieval de Lagrasse, la Cité de Carcassonne, la pintoresca vila de Mirepoix, … etc . Es una bona oportunitat per passar un agradable cap de setmana d’art, història i bells paisatges pel sud de França.

 • Dissabte 29 febrer 2020
 • Les Terres de LAriège i 'Aude

Mirepoix - Carcassonne - La Cité

 • Sortida en autocar a les 7,00 h del matí del Centre, amb les parades habituals. Ens dirigirem cap al Tunel del Cadí i entrarem a França per Puigcerdà. Seguirem pel Tunel de Puimorens i arribarem a la ciutat de Foix, on ens aturarem per visitar el seu interessant nucli antic amb palaus i carrers típics, en el qual ressalta la silueta del seu pintoresc Castell. Dinar lliure.

  Desprès anirem en l'autocar cap a la regió de Mirepoix (en occità Mirapeis o Miralpeix), al peu dels Pirineus de L’Arieja. Veurem en primer lloc els seus bonics paisatges rurals, amb restes de castells i bastides. La ciutat de Mirepoix és una atractiva població que conserva gairebé intacte el seu aspecte medieval del s.XIII. Ressalta la seva típica i encisadora Plaça dels Porxos (Couverts), envoltada per cases amb entramats i curioses escultures de fusta, dels s.XIII al XV. Els travessers de l'antiga Casa dels Cònsols són els més ben conservats. La Catedral de Sant Maurici és d’estil romànic tardà i gòtic. Iniciades les obres el 1298, van durar 6 segles fins a finals del s.XIX, amb nombroses modificacions i canvis. Destaca la nau central gòtica, que és una de les més àmplies d'Europa. Al capvespre arribarem a Carcassonne, la gran ciutat històrica d’Occitània. Allotjament i sopar a l'hotel.

 • Diumenge 1 març 2020
 • L'Aude

Lagrasse, vila medieval - La Vall del riu Orbieu - Les Corberes

 • Avui completarem la visita de la Cité de Carcassonne. La pintoresca Cité fortificada és, sens dubte, una de les ciutats monumentals més impressionants i espectaculars d’Europa. Es un veritable llibre històric de pedra que ens porta al record de l’època medieval i feudal. A finals del s.XIX fou restaurada per Violet-le-Duc i des de llavors Carcassone és un dels gran monuments d’Europa i símbol de la nostra cultura. Dinar lliure.

  A primera hora de la tarda, anirem cap al massís de les Corberes. Aquí i a la vora d'un plàcid riu, es troba el pintoresc poble de Lagrasse, inclòs entre els 50 més bonics de França. Forma un conjunt harmoniós, amb el seu vell pont sobre el Orbieu, les seves cases medievals, els vestigis d'antigues muralles i la seva famosa abadia de Santa María fundada el segle VIII i dominada per una imponent torre-campanar. Destaca també el vell mercat del segle XIV amb pilars de pedra, i diversos racons i paratges del poble que ha estat declarat Monument Històric Nacional. L'abadia benedictina de Santa Maria d'Orbieu, va conèixer en el passat una gran prosperitat i una gran projecció intel·lectual. Al capvespre retornarem cap a Barcelona per l’autopista amb arribada prevista a les 22 h. (aprox.).

Preu del viatge

186 €
 • Preu total: 186 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 45 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 66 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’ Hotel Trois Couronnes de Carcassonne (4****). Clica aquí per veure:  Hotel Carcassonne
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim MP: Mitja pensió, sopar dissabte, allotjament i esmorzar bufet diumenge.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals. Aquestes possibles activitats opcionals o particulars es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup. 

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Reunions preparatories

Dimarts 25 febrer 2020 a les 18 h i 19 h.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.