Tornar Reservar
PDF
Viatge de Marxa Nòrdica a la Cerdanya

Pirineu Francès – El Capcir – La Cerdanya -2019

El Telefèric dels Angles - Font-Romeu - Montlluís - El Pirineu Oriental

Pirineu Francès – El Capcir – La Cerdanya -2019

Pirineu Francès – El Capcir – La Cerdanya -2019

El Telefèric dels Angles - Font-Romeu - Montlluís - El Pirineu Oriental
Viatges Hivern
Art Història Paisatges
 • Aquest viatge es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta els propers viatges disponibles al programa AQUÍ.

Resum del Viatge

Viatges Hivern

2 dies

Viatge de Marxa Nòrdica a la Cerdanya
Viatges Hivern | Activitat Club Cultural.

Pirineu Francès – El Capcir – La Cerdanya -2019

El Telefèric dels Angles - Font-Romeu - Montlluís - El Pirineu Oriental

Viatge NO programat.

Cap de Setmana 2-3 març 2019 – Sortida 7,00 h – Viatge Cultural

La comarca del Capcir. El Telefèric dels Angles. El Pla de Mir. El Llac de Matamala. Font-Romeu. La Vall de la Cerdanya. Bellver. 

Presentació del viatge


Un atractiu viatge per gaudir de les magnífiques perspectives dels boscos, cims, llacs i paisatges nevats del Pirineu Oriental. Veurem varies poblacions pintoresques de la Cerdanya Francesa, com La Tour de Carol (La Tor de Querol) i Font-romeu, amb grans panoràmiques. A la comarca del Capcir, si el temps es bo podrem pujar al Telecabina dels Angles. Veurem també el històric poble de Mont-lluís, en la cruïlla del Conflent, el Capcir i Cerdanya. Estarem allotjats en un confortable hotel a Bellver de Cerdanya, en pensió completa a l’hotel.

 • Dissabte 2 març 2019
 • El Pirineu Oriental

La Tor de Querol - Paisatges de Font-romeu - La Cerdanya

 • Pel Túnel del Cadí, ens dirigirem cap a les terres de La Cerdanya i anirem a veure la vila de La Tor de Querol (en francès Latour-de-Carol), municipi de la Catalunya Nord, que rep el seu nom del riu Querol, afluent del Segre. La riba del riu presenta un bonic passeig amb grans panoràmiques de les muntanyes pirinenques. Després pujarem cap a la zona de Font-romeu, i veurem la població, el seu santuari i els miradors.

  El poble és situat a 1.800 m d'alçada al peu d'un extens bosc de més de 1.000 ha, al sector més oriental del Carlit. Té l’origen en l'antiga Ermita o Hermitatge de Font-romeu, on és venerada la Mare de Déu, imatge bruna de fusta del segle XIII. Destaca la font miraculosa que des de temps molt antic ha atret els pelegrins i el Mirador del Calvari. A partir del començament del s. XX el poble esdevingué un indret de turisme d’alta muntanya, amb el Centre Francès d’Helioteràpia, el primer de França. Però el seu desenvolupament turístic s’ha accelerat els darrers anys i ara és un centre important d’esquí i esports d’hivern. Veurem les grans vistes panoràmiques d'aquestes muntanyes i paisatges des dels miradors.
  Dinar lliure a la zona i a la tarda anirem de nou cap a la Baixa Cerdanya. Ens instal·larem a l'hotel de Bellver, a on soparem i ens allotjarem.

 • Diumenge 3 març 2019
 • El Capcir

Els Angles - El Telefèric - El Llac de Matamala

 • Avui anirem cap a la comarca del Capcir. En primer lloc veurem el històric poble de Montlluís, situat en la cruïlla del Conflent, el Capcir i Cerdanya. La vila fou fundada al segle XVII per ordre del rei Luis XIV per protegir aquest territori, després del tractat dels Pirineus de 1659. Actualment és la ciutat fortificada més alta de França. Fou construïda per Vauban entre 1679 i 1681, i aquesta antiga plaça forta figura en el Patrimoni Mundial de la UNESCO sota la denominació de "Fortificacions de Vauban".

  Després continuarem cap a Les Angles. Si el temps es bo i favorable, podrem pujar al pintoresc Telecabina dels Angles, que ens deixarà a 2.100 metres d'altitud. Aquí podrem contemplar el Canigó i totes les muntanyes de la zona dels Pirineus Orientals. Veurem els grans boscos i les vistes des del Pla de Mir. En aquesta zona, hi trobem també l'embassament de Matamala, un gran llac artificial que recull les aigües d'aquestes muntanyes. Al migdia anirem a dinar a l'hotel de Bellver, i a la tarda retornarem cap a Barcelona amb arribada prevista cap a les 20,30 h. aprox.

Viatge de Marxa Nòrdica a la Cerdanya