El Pirineu Francès – El Capcir – La Cerdanya

Baixar Viatge de Marxa Nòrdica a la Cerdanya
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
El Pirineu Francès – El Capcir – La Cerdanya
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Cap de Setmana 2-3 març 2019 – Sortida 7,00 h – Viatge Cultural

La comarca del Capcir. El Telefèric dels Angles. El Pla de Mir. El Llac de Matamala. Font-Romeu. La Vall de la Cerdanya. Bellver. 


Un atractiu viatge per gaudir de les magnífiques perspectives dels boscos, cims, llacs i paisatges nevats del Pirineu Oriental. Veurem varies poblacions pintoresques de la Cerdanya Francesa, com La Tour de Carol (La Tor de Querol) i Font-romeu, amb grans panoràmiques. A la comarca del Capcir, si el temps es bo podrem pujar al Telecabina dels Angles. Veurem també el històric poble de Mont-lluís, en la cruïlla del Conflent, el Capcir i Cerdanya. Estarem allotjats en un confortable hotel a Bellver de Cerdanya, en pensió completa a l’hotel.

 • Dissabte 2 març 2019
 • El Pirineu Oriental

La Tor de Querol - Paisatges de Font-romeu - La Cerdanya

 • Pel Túnel del Cadí, ens dirigirem cap a les terres de La Cerdanya i anirem a veure la vila de La Tor de Querol (en francès Latour-de-Carol), municipi de la Catalunya Nord, que rep el seu nom del riu Querol, afluent del Segre. La riba del riu presenta un bonic passeig amb grans panoràmiques de les muntanyes pirinenques. Després pujarem cap a la zona de Font-romeu, i veurem la població, el seu santuari i els miradors.

  El poble és situat a 1.800 m d'alçada al peu d'un extens bosc de més de 1.000 ha, al sector més oriental del Carlit. Té l’origen en l'antiga Ermita o Hermitatge de Font-romeu, on és venerada la Mare de Déu, imatge bruna de fusta del segle XIII. Destaca la font miraculosa que des de temps molt antic ha atret els pelegrins i el Mirador del Calvari. A partir del començament del s. XX el poble esdevingué un indret de turisme d’alta muntanya, amb el Centre Francès d’Helioteràpia, el primer de França. Però el seu desenvolupament turístic s’ha accelerat els darrers anys i ara és un centre important d’esquí i esports d’hivern. Veurem les grans vistes panoràmiques d'aquestes muntanyes i paisatges des dels miradors.
  Dinar lliure a la zona i a la tarda anirem de nou cap a la Baixa Cerdanya. Ens instal·larem a l'hotel de Bellver, a on soparem i ens allotjarem.

 • Diumenge 3 març 2019
 • El Capcir

Els Angles - El Telefèric - El Llac de Matamala

 • Avui anirem cap a la comarca del Capcir. En primer lloc veurem el històric poble de Montlluís, situat en la cruïlla del Conflent, el Capcir i Cerdanya. La vila fou fundada al segle XVII per ordre del rei Luis XIV per protegir aquest territori, després del tractat dels Pirineus de 1659. Actualment és la ciutat fortificada més alta de França. Fou construïda per Vauban entre 1679 i 1681, i aquesta antiga plaça forta figura en el Patrimoni Mundial de la UNESCO sota la denominació de "Fortificacions de Vauban".

  Després continuarem cap a Les Angles. Si el temps es bo i favorable, podrem pujar al pintoresc Telecabina dels Angles, que ens deixarà a 2.100 metres d'altitud. Aquí podrem contemplar el Canigó i totes les muntanyes de la zona dels Pirineus Orientals. Veurem els grans boscos i les vistes des del Pla de Mir. En aquesta zona, hi trobem també l'embassament de Matamala, un gran llac artificial que recull les aigües d'aquestes muntanyes. Al migdia anirem a dinar a l'hotel de Bellver, i a la tarda retornarem cap a Barcelona amb arribada prevista cap a les 20,30 h. aprox.

Viatge de Marxa Nòrdica a la Cerdanya

Preu del viatge

188 €

Preu total: 188 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement hab. individual: + 40 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 64 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 10 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU: 

 • Viatge i totes les sortides i excursions en autocar.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Allotjament a l’ Hotel Bellavista de Bellver (3 ***) 
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Règim de pensió completa a l’hotel. Allotjament, sopar del  dissabte, esmorzar i dinar de diumenge. No inclou el dinar del dissabte.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  El dinar del dissabte el deixarem lliure. Podeu portar picnic o dinar als restaurants de la zona que visitem. La resta de menjars son inclosos a l’hotel.

Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Nota: Telefèric dels Angles: 6 € (Pagament al lloc).


Documentació: A tots els viatges cal portar el DNI o el Passaport no caducats.

Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge, però NO inclou la cancel·lació prèvia del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. Consulteu a les nostres oficines.

Informació pràctica

Avís: Com que probablement encara hi haurà neu en algunes zones de muntanya, cal portar un vestuari i calçat adient.

Reunions preparatories

IMPORTANT: Nova data reunió: Dimarts 26 febrer, 19 h.