Lisboa – La Costa d’Estoril – El Castell-Palau de Queluz

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 4 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
Lisboa – La Costa d’Estoril – El Castell-Palau de Queluz
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Viatge cultural d’art, història i paisatges – Del 12 al 15 març 2020 (4 dies – De dijous a diumenge).

Visita a Lisboa, Queluz, Cabo da Roca, Cascais i la Costa d’Estoril.

Un petit viatge que us recomanem especialment ja que podrem gaudir d’una ciutat que entusiasma a tots els visitants …  Lisboa, coneguda pels seus racons encisadors, tradicionals i nostàlgics, la seva bellesa romàntica i la seva llarga història. Visitarem també Queluz, Cabo da Roca i Cascais, amb palaus, castells i racons molt pintorescs que ens ofereixen des d’un sorprenent patrimoni arquitectònic fins a penya-segats de 140 metres. Un viatge de gran interès cultural i paisatgístic, sempre acompanyats pels Guies i Professors del Centre Europeu.


Durant aquesta escapada a Portugal descobrirem una de les capitals històriques més fascinadores d’Europa. Fundada en els marges del riu Tajo i oberta a l’Atlàntic, l’antiga Lisboa amb set turons, al igual que Roma, coronada per un castell àrab i banyada d’una poètica llum, té una estampa melancòlica i una història captivadora. Lisboa és una ciutat de descobridors, de mariners i de cantants de fados, impregnada de passat i abocada al futur, de carrerons estrets i traçat laberíntic, de trepidants tramvies, funiculars i ascensors de ferro forjat, … una ciutat de saudade però també d’alegre vida nocturna. Modernitat, carisma, art i bellesa: Lisboa ho té tot i sempre entusiasma als visitants quan passegen pels seus barris antics i populars.


A Lisboa hi destaca un dels seus barris més coneguts: A Baixa, nou eixample que te el seu origen en el terratrèmol de 1755 que va destruir la ciutat antiga. Aquest eixample lisboeta serà escenari de la revolució cultural de finals del XIX i principis del XX, amb figures com Eça de Queiros, Sá-Carneiro i Fernando Pessoa.

Val la pena també passejar en un dels mitjans de transport més populars de la ciutat, el tramvia 28 (o eléctrico) per veure el barri més popular de Lisboa: Alfama. Autèntic barri vell de Lisboa amb carrers estrets. Destaca el Mirador de Graça i el Castell de São Jorge, antiga fortalesa àrab, des d’on es té una magnifica vista sobre el pont 25 d’abril. Al Barri Alto, hi han les típiques tasques on encara es poden sentir cantar fados, menjar el xoriço flamejat i beure el típic vi de Porto …


Passejarem per la riba del riu Tajo, visitarem el Monestir dels Jerònims, la Torre de Betlem i el Monument als Descobridors. Ens traslladarem també fins les properes poblacions de Queluz i Cascais i gaudirem de les vistes més espectaculars de la costa retallada sobre l’oceà des del Cabo da Roca, el punt on acaba la terra i comença el mar, com el va definir el cèlebre poeta Luís Vaz de Camões.

Tot això ho combinarem amb una confortable estada a un cèntric hotel de Lisboa (5*****), el que ens permetrà passejar pels indrets més emblemàtics i atractius de la població.


Horaris dels vols:

Sortida: Dijous 12 març pel matí. Trobada 5,30 h a l’Aeroport de Barcelona T1 – Mostrador 451 (Vueling) – Sortida vol destinació Lisboa a 7,10 h.

Retorn: Diumenge 15 març. Sortida de Lisboa a les 21 h i arribada a Barcelona a les 23’50 h.


 

Lisboa
 • Dijous 12 març 2020
 • Arribada a Portugal

Descobrim l'encant de Lisboa

 • Arribarem a l’aeroport de Barcelona on ens espera el guia del Centre Europeu que ens acompanyarà durant tot el viatge. Fets els tràmits de facturació, embarcarem al vol que ens portarà a Lisboa. En aterrar i un cop recollit l’equipatge ens dirigirem al centre per començar la visita de la ciutat.
  Durant el recorregut visitarem els jardins d’Estufa Fría, hivernacle que reuneix nombroses espècies de plantes tropicals sota un sostre de cristall. Travessarem l’avinguda da Libertade, columna vertebral de Lisboa, és un bonic bulevard flanquejat d’arbres i fontetes que conviden al passeig. Ens acostarem fins a la plaça do Comercio, una de les més belles del món per l’elegància de la seva arquitectura i per obrir-se a l’estuari del Tajo per una de les seves bandes. Veurem la Catedral, edificada al segle XII en estil romànic, malmesa parcialment pel terratrèmol de 1755 i restaurada amb encert anys més tard. Anirem al mirador de Santa Luzia per contemplar una panoràmica del barri d’Alfama. Allotjament a l'hotel.

Lisboa - Catedral
 • Divendres 13 març 2020
 • La desembocadura del Tajo

Lisboa Atlàntica: Betlem i el monestir dels Jerònims

 • Esmorzarem a l’hotel i tot seguit anirem al barri de Betlem, situat a l’oest de la ciutat, on el riu Tajo es fon amb el mar i forma el gran Estuário do Tejo, des d’on van partir els exploradors portuguesos que tanta gloria van donar a Portugal, conquerint gran part del món.
  Visitarem el Monestir dels Jerònims, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1983 i construït per ordre del rei Manel I per celebrar els viatges de Vasco de Gama. També podrem contemplar el Monument dels Descobridors, dedicat al príncep Enric el Navegant i erigit per commemorar el 5è centenari de la seva mort. Finalment, ens acostarem a la Torre de Betlem construïda per Francisco de Aruba entre 1515 i 1520 amb la finalitat de defensar el port de Lisboa.

Lisboa - Mosteiro dos Jerónimos
 • Dissabte 14 març 2020
 • La Costa de Estoril

El Palau de Queluz - Cabo da Roca - Cascais

 • Desprès d’esmorzar sortirem cap a la bonica vila de Queluz, situada a la vora de la capital. Aquí visitarem el Castell-Palau Nacional de Queluz. Construït per ordre del futur Don Pere III, consort de la reina Maria I, va ser inicialment concebut com a residència d'estiu de la Família reial. Conegut com el Versalles portuguès, la participació dels millors arquitectes, decoradors i jardiners d'Europa van ajudar a convertir el recinte del Palau Reial en un referent de l'arquitectura palatina del segle XVIII. Destaquen també els seus bonics jardins.

  Tot seguit ens dirigirem al Cabo da Roca, el punt més occidental de l’Europa continental. Podrem passejar pels seus penya-segats, amb una alçada de 140 metres sobre el nivell del mar, i gaudir de les vistes del mar i de la part de la costa que envolta la zona. Forma part de la zona protegida del Parc Natural de Sintra-Cascais. Acabarem el dia a Cascais, antic poble de pescadors que des de començaments del S. XX ha estat destí d’artistes i aristòcrates. Disposarem de temps per passejar pel casc antic de la ciutat, format per una xarxa de carrerons, petites places i carrers sense sortida on s’eleven antigues cases amb façanes de rajola. Al capvespre retorn a Lisboa per la ruta de la costa de Estoril.

Lisboa - Cabo da Roca
 • Diumenge 15 març 2020
 • Vol cap a Barcelona

Saudade: ens acomiadem de Portugal

 • Esmorzarem i tindrem temps lliure per passejar, gaudir de la ciutat o fer les últimes compres. Per la tarda, anirem a l’aeroport de Lisboa per emprendre el vol de retorn a Barcelona. En arribar ens acomiadarem dels participants i donarem per acabat aquest viatge cultural del que esperem guardar un gran record.

Lisboa
Lisboa

Preu del viatge

860 €
Preu total del viatge: 860 €  
 • Preu per persona compartint habitació doble.
 • Suplement habitació individual: + 250 € – (Places limitades).
 • Forma de pagament: 360 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 30 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge en avió des de Barcelona i retorn.
 • Totes les excursions, desplaçaments i sortides en el nostre autocar.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guies locals.
 • Allotjament en l’ Hotel Eurostars Museum 5***** Lisboa.
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Règim AD a l’hotel (Allotjament i esmorzars bufet).
 • Assegurança de viatge.
 • Imposts i taxes locals.

 • EL PREU NO INCLOU:
 • Menjars: A fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, els menjars seran lliures. Els esmorzars – bufet son inclosos a l’hotel. Les diverses poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.
 • Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Tots els desplaçaments, sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, parcs, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Reunions preparatories

Dimecres 26 febrer a les 19 h. Recomanem l’assistència.

Punt de trobada

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Mostradors Vueling 451