València, la ciutat històrica i el nou urbanisme – 2021

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Ds 06 - Dg 07 Feb 2021
Duració
2 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
180€
Preu de la reserva
80€
Supl. Hab. Individual
60€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
València, la ciutat històrica i el nou urbanisme – 2021
Resum del viatge
 • Dates:

  Dissabte, 6 de Febrer de 2021 - Diumenge, 7 de Febrer de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  2 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  180€

 • Preu de la reserva:

  80€

 • Supl. Hab. Individual:

  60€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge cultural de cap de setmana a València – 6-7 febrer 2021 (2 dies).

Descripció: Us proposem un interessant viatge cultural de cap de setmana, dedicat a l’art i la història de la ciutat de València. L’objectiu és veure la renovació urbanística de la ciutat i el contrast entre el barris tradicionals i antics, els grans monuments medievals, els museus i les noves construccions. Un viatge que recomanem especialment a totes aquelles persones que no coneixen encara la renovada activitat cultural i urbanística de la ciutat en aquests darrers anys.

La Llotja, el Palau de la Generalitat, el Barri Antic, les Torres de Serrans, la Basílica dels Desemparats, el Museu de Belles Arts, la Ciutat de les Ciències i les Arts, … son indrets  i monuments que val la pena conèixer.

Alhora, els paisatges i el clima mediterrani de València, caracteritzat per hiverns càlids i moderats, així com l’amplitud del mar obert, la pintoresca albufera i les platges de sorra fina, endolceixen l’ambient de la ciutat en aquestes dates de l’any.

En conseqüencia, aquest petit viatge és una bona oportunitat per passar un agradable i variat cap de setmana, amb els participants i amics del Centre Europeu.

viatge cultural al Parc Natural de l'Albufera a València
 • Dissabte

L'Albufera i la ciutat històrica

 • Sortirem en autocar a les 7,00 h des del Centre Europeu, amb les parades habituals. Començarem el nostre viatge en direcció a València i a mig camí ens aturarem per esmorzar i descansar. El nostre primer objectiu serà arribar a l’espai natural de l’Albufera. El parc natural, amb 21.000 hectàrees de superfície, constitueix un dels espais naturals més representatius de València, i una de les àrees de major valor ecològic d'Europa. A la zona de El Palmar deixarem temps lliure per dinar en algun dels seus restaurants, on es pot gaudir de l'autèntica paella valenciana.

  Després anirem a la part històrica de València. La ciutat conserva diversos monuments que són testimoni de l'auge de la ciutat a partir del segle XV. Destaquen edificis tan emblemàtics com La Llotja de la Seda, el Palau de la Generalitat Valenciana i les torres de Serrans que foren construïdes el 1392 que eren part de l'antiga muralla cristiana. Cal ressaltar també la Catedral de València (S. XIII), aixecada sobre una antiga mesquita i que compta amb el Micalet, el famós campanar gòtic. Després d’un passeig panoràmic pel centre deixarem temps lliure per sopar i passejar pels animats carrers de la part antiga. Allotjament a l'hotel.

 • Diumenge

Continuem la visita a la ciutat

 • Aquest matí, i després d'esmorzar a l'hotel, continuarem les visites d'art i història per la ciutat de València. En la nostra ruta d'avui farem també una visita exterior a la Ciutat de les Arts i les Ciències, un complex d'oci científic i cultural envoltat per parc i jardins, obra del conegut arquitecte Santiago Calatrava i convertit en una gran icona de la renovació urbana de la capital, gràcies a la seva arquitectura avantguardista. Ressalta el Museu de les Ciències, el Palau de les Arts i L’Oceanogràfic. L'Umbracle és una interessant aportació arquitectònica, amb un gran jardí central arbrat, des d'on es pot contemplar tot el complex arquitectònic. Dinar lliure. A la tarda retorn a Barcelona per l'autopista amb arribada a les 21 h aprox.

Preu del viatge

180 €

Preu total: 180 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement habitació individual: + 60 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 80 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a la ciutat de València en cèntric i confortable Hotel (3***).
 • Règim AD – Allotjament i esmorzar Buffet
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  Amb motiu de la situació actual, i a fi de donar la major llibertat possible als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, bars, terrasses, … i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, castells, parcs, monestirs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 


 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.