Bordeus i la Costa Atlàntica – La Ruta del Vins – Les Landes -2021

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 5 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dj 01 - Dl 05 Abr 2021
Duració
5 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
640€
Preu de la reserva
160€
Supl. Hab. Individual
190€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
Bordeus i la Costa Atlàntica – La Ruta del Vins – Les Landes -2021
Resum del viatge
 • Dates:

  Dijous, 1 d'Abril de 2021 - Dilluns, 5 d'Abril de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  5 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  640€

 • Preu de la reserva:

  160€

 • Supl. Hab. Individual:

  190€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge cultural d’art, història i paisatges.

Setmana Santa – Del dijous 1 d’abril al dilluns 5 d’ abril 2021 (5 dies).

El País de Bergerac, la Ruta dels Vins de Bordeus, Saint Emilion, la Costa d’Argent, la gran Duna de Pilat, els boscos de les Landes. 

Presentació: Us proposem un atractiu viatge de 5 dies per la regió de la Nova Aquitània, el País de Bergerac i la Costa Atlàntica del Sud de França. Aquesta zona és una sorpresa i una revelació per a les persones que encara no ho coneixen: unes immenses extensions de dunes amb la cèlebre Duna de Pilat i les llacunes litorals de la Costa d’Argent, la immensitat de la desembocadura del riu Garona a La Gironde, i els grans boscos de les Landes. A tot això s’hi uneix la magnífica ciutat de Bordeus (Bordeaux) amb el seu elegant centre històric del s.XVIII, que desprèn una imatge de distinció i classicisme, molt similar a París.

Bordeus posseeix, a més, la reputació de produir alguns dels millors vins del món. Nombroses finques i mansions senyorials tenen cellers, on s’elaboren els vins que li han donat tanta fama. Els vinyers bordelesos s’estenen en una superfície de més de 105.000 hectàrees. Existeixen més de 12.000 “chateaux” (castells o finques rurals) i 53 denominacions d’origen. Hi ha a més nombroses caves-cooperatives. Entre els vins “rouges” hi destaquen amb denominació d’origen el Saint Emilion, el Pomerol i el gran Château Pétrus.

Visitarem també la zona vinícola de la Vall del Riu Dordogne, coneguda com el Pays de Bergerac. Aquesta regió ens ofereix la imatge típica de la França clàssica i profunda, amb poblacions fortificades i encisadors pobles rurals. Un viatge diferent que ens farà passar uns agradables dies de vacances en ple contacte amb la natura i l’art.

I ens allotjarem en un hotel de 4**** al centre de Bordeus,  ciutat històrica i alhora moderna, banyada pel riu Garona, amb un magnífic conjunt urbanístic declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO.

 • Primer dia
 • Anem cap a França

En ruta cap a Aquitània: Moissac i Bordeus

 • Sortida a les 7,00 h en autocar del Centre, amb les parades habituals, cap a la regió de la Nova Aquitània per l'autopista de La Jonquera. Farem una primera parada cultural a Carcassonne, la històrica ciutat emmurallada. A la tarda, seguirem per la Vall del Riu Garona fins a arribar a Moissac. És una petita localitat situada a la zona nord del Tarn, famosa per la seva església, l'abadia de Saint Pierre del s.XI i els seus racons pintorescs. Després continuarem cap a Bordeus. La magnífica ciutat de Bordeus, a la vora del riu Garona, posseeix un elegant centre històric del s.XVIII, amb excel·lents museus, animats carrers i esplèndides mansions de pedra ocre amb balconades de ferro forjat, construïdes pels rics comerciants del vi. Allotjament a l'hotel.

Moissac
Aquitania-Bordeus
 • Segon dia
 • La Costa d'Argent

El centre històric de Bordeus, la Duna de Pilat i els boscos de les Landes

 • Després d’esmorzar a l'hotel, farem una visita guiada a peu pel casc antic de Bordeus. Destaca el Pont de Pedra sobre el riu Garona (el petit riu que neix a la Vall d’Aran i que aquí es presenta amb tota la seva grandesa), l'esplanada de Quinconces plena de fonts, monuments i estàtues; la plaça de la Comèdia; el Gran Teatre, obra mestra de l'art neoclàssic construït el 1773; la Catedral de Saint-André del s.XI amb un cor i un creuer d'estil gòtic flamíger; la Basílica de Saint Michel amb el campanar gòtic de 114 m d'altura, etc. Bordeus es una ciutat que sempre impressiona i sorprèn a tots els visitants.

  A la tarda anirem amb l'autocar a la Costa d’Argent. A la zona d’Arcachon hi podrem veure la famosa Duna de Pilat, una insòlita meravella de la natura, única a Europa. És la duna més alta i més gran del continent amb 2,7 Km de llarg, 500 m d'ample i 114 m d'altura. El panorama des del cim amb les immenses vistes sobre l’Oceà Atlàntic, és realment excepcional.
  Molt a prop hi han els boscos de les Landes de Gascunya, amb immenses extensions boscoses de coníferes. Després de veure aquests atractius paisatges, retorn a Bordeus i a l'hotel.

 • Tercer dia
 • La Vall del Riu Dordogne

La ruta dels vinyers: Saint Emilion, Bergerac i Eymet

 • Avui anirem en autocar a conèixer la prestigiosa zona dels vinyers de la rodalia de Bordeus. Destaca el poble de Saint Emilion, que representa l'essència d'una localitat vinícola i rural francesa. Aquesta població està qualificada dins del “rànquing” dels “50 pobles més bonics de França”. La vila forma un harmoniós conjunt arquitectònic, perfectament restaurat. Precioses cases de pedra, els tradicionals cellers, racons pintorescs, estrets carrerons i petites placetes plenes de flors atreuen el turisme. Al migdia seguirem la Vall del Riu Dordogne, fins arribar a Bergerac. En aquesta ciutat recordarem al famós “Cyrano de Bergerac” i veurem els pintorescos racons del seu barri antic. A la tarda passarem pels bonics paisatges rurals i vinícoles del sud de la Dordogne, on hi ressalta la petita vila fortificada d’Eymet. Retorn a Bordeus i a l'hotel.

Aquitania- Saint Emilion
Aquitania-Bergerac
Aquitania-Eymet
 • Quart dia
 • Els Paisatges Atlàntics

L'estuari de La Gironde. La desembocadura dels grans rius.

 • Després d’esmorzar a l’hotel, ens dirigirem en el nostre autocar a l’estuari de la Gironda, format per la desembocadura dels grans rius Garona i Dordonya, a les aigües atlàntiques del Golf de Gascunya. És un estuari navegable que té una longitud de 75 km, una amplada màxima a la seva desembocadura de 12 km i una superfície total de 635 km2, dimensions que el converteixen en el més extens de l’Europa occidental.
  Destaca la peculiar morfologia de la seva costa escarpada, esquitxada de “carrelets”, típiques construccions destinades a la pesca i que, a manera dels palafits, es troben bastides sobre llargues xanques parcialment submergides en l’aigua per tal d’evitar les marees més altes.
  Passejarem per Talmont-sur-Gironde, una minúscula vila marinera emplaçada a la riba dreta de l’estuari i lligada històricament a la pesca de l’esturió i l'angula. Un temible punt defensiu medieval del que tant sols resten alguns vestigis de la seva muralla. Població que degut al seu encisador entramat urbà i a la situació inversemblant de la basílica de Sainte Radegonda, gairebé encimbellada sobre el penya-segat, té el privilegi d’estar inclosa dins de la llista dels "Pobles Més Bells de França". Al vespre tornarem en autocar al nostre hotel de Bordeus.

Aquitània -Talmont-sur-Gironde
 • Cinquè dia
 • Tornem a Barcelona

La Vall de la Garona: Auvillar i Tolosa de Llenguadoc

 • Després d’esmorzar a l'hotel, deixarem Bordeus. L'autopista ens conduirà pels paisatges de la Vall del riu Garona cap a Auvillar, pintoresc llogaret emmurallat, amb bells racons, cases amb entramats de fusta i una curiosa plaça major triangular. Al migdia pararem a Tolosa de Llenguadoc, ciutat que conserva un esplèndid centre d'edificis construïts en maons rosats, la “Ville Rose”. Ressalta la Plaça Capitole i la Basílica romànica de Saint Sernin. A la tarda tornarem a Barcelona per La Jonquera, amb arribada prevista a les 21 h aprox. Ens acomiadarem dels participants en aquest viatge cultural del que esperem guardar un gran record.

Aquitania-Auvillar

Preu del viatge

640 €
 • Preu total: 640 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 190 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 160 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 20 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge en autocar.
 • Totes les sortides, desplaçaments i excursions en el nostre autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’ Hotel Mercure Bordeaux Centre (4****).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar bufet.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, jardins, parcs, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.  

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.