El País Càtar, terra medieval – Font Freda – Lagrasse – Carcassonne

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Ds 15 - Dg 16 Mai 2021
Duració
2 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
185€
Preu de la reserva
75€
Supl. Hab. Individual
45€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
El País Càtar, terra medieval – Font Freda – Lagrasse – Carcassonne
Resum del viatge
 • Dates:

  Dissabte, 15 de Maig de 2021 - Diumenge, 16 de Maig de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  2 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  185€

 • Preu de la reserva:

  75€

 • Supl. Hab. Individual:

  45€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges pel Sud de França.

Descripció: Us presentem un atractiu viatge pels territoris d’Occitània i el Llenguadoc, al Sud de França. Una interessant sortida per visitar el País dels Càtars, una regió plena de castells, bastides, pobles pintorescs i racons molt singulars. Tota aquesta regió va tenir una gran importància medieval amb la introducció de la doctrina religiosa dels Càtars i les lluites de religió. D’aquests fets queden nombrosos records històrics i sobre tot el patrimoni artístic i cultural de molts pobles i ciutats. Destaca la famosa Abadía Medieval de Fontfreda, la Cité de Carcassonne, la pintoresca vila de Lagrasse, … etc . Es una bona oportunitat per passar un agradable cap de setmana d’art, història i bells paisatges pel sud de França.

 • Dissabte
 • Les Terres de L'Aude

Narbonne - Fontfroide - La Cité

 • Sortida en autocar a les 7,00 h del matí del Centre, amb les parades habituals. Ens dirigirem cap a la Jonquera i les terres de l’Aude. Arribarem a la ciutat de Narbonne, on ens aturarem per visitar el seu interessant nucli antic, en el qual ressalta la Catedral de Sant Just i Pastor. Dinar lliure. A la tarda anirem amb l’autocar cap a les muntanyes de les Corbières (Les Corberes), per visitar la famosa Abadia de Fontfroide (Fontfreda), un dels monuments més impressionants del Sud de França. Amagada al fons d’una vall i envoltada de xiprers, és una de les més grans abadies del Císter a Europa, en un atractiu paisatge típicament mediterrani. Destaca sobre tot el magnífic Claustre, així com l’elegant sala capitular, la gran església, els magnífics jardins, etc. Al capvespre arribarem a Carcassonne, la gran ciutat històrica d’Occitània. Allotjament a l'hotel. Sopar lliure.

 • Diumenge
 • Les Terres Càtares

Lagrasse, vila medieval

 • Avui completarem la visita de la Cité de Carcassonne. La pintoresca Cité fortificada és, sens dubte, una de les ciutats monumentals més impressionants i espectaculars d’Europa. Es un veritable llibre històric de pedra que ens porta al record de l’època medieval i feudal. A finals del s.XIX fou restaurada per Violet-le-Duc i des de llavors Carcassone és un dels gran monuments d’Europa i símbol de la nostra cultura. Dinar lliure.

  A primera hora de la tarda, anirem cap al pintoresc poble de Lagrasse, inclòs entre els 50 més bonics de França. Forma un conjunt harmoniós, amb el seu vell pont sobre el Orbieu, les seves cases medievals, els vestigis d'antigues muralles i la seva abadia de Santa María fundada el segle VIII i dominada per una imponent torre-campanar. Destaca també el vell mercat del segle XIV amb pilars de pedra, i diversos racons i paratges del poble que ha estat declarat Monument Històric Nacional. Al capvespre retornarem a Barcelona per l’autopista, amb arribada prevista a les 21 h. (aprox.).

Preu del viatge

185 €
 • Preu total: 185 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 45 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 75 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en Hotel a Carcassonne (3***).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD, allotjament dissabte i esmorzar bufet diumenge.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible als participants, d’acord amb la situació actual. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants, bars i cafeteries amb terrasses, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals. Aquestes possibles activitats opcionals o particulars es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup. 

-Entrades a Fontfreda i Lagrasse: uns 10 € aprox.  (Pagaments al lloc).

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.