Tornar Reservar
PDF

La Grècia Mediterrània -1/06/22 -8h -Vol 10,20h

L’origen de la civilització occidental

La Grècia Mediterrània -1/06/22 -8h -Vol 10,20h

La Grècia Mediterrània -1/06/22 -8h -Vol 10,20h

L’origen de la civilització occidental
Viatges Primavera
Art Història
 • image description Dates del viatge

  del Dimecres 01 juny 2022
  al Dilluns 06 juny 2022

 • image description Durada

  6 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Avió

 • image description Preu

  1580€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Aeroport de Barcelona. Terminal T1 Vueling – Viatge en avió. Visites i excursions en autocar. Hotel 5**** a Atenes.

 • image description Què trobarem

  Viatge d'Art i Història a Grècia i Atenes on descobrirem els orígens de la cultura i el pensament europeu, i ens submergirem en els grans temples i edificacions que han perdurat al llarg dels anys.

Resum del Viatge

Viatges Primavera

6 dies

Viatges Primavera | Activitat Club Cultural.

La Grècia Mediterrània -1/06/22 -8h -Vol 10,20h

L’origen de la civilització occidental

Viatge d'Art i Història a Grècia i Atenes on descobrirem els orígens de la cultura i el pensament europeu, i ens submergirem en els grans temples i edificacions que han perdurat al llarg dels anys.

Lloc de trobada:

Aeroport de Barcelona. Terminal T1 Vueling – Viatge en avió. Visites i excursions en autocar. Hotel 5**** a Atenes.

 • Dia de sortida

  del Dimecres 01 juny 2022
  al Dilluns 06 juny 2022
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  6 dies
 • Preu

  1580€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Del dimecres 1 al dilluns 6 de juny 2022 (6 dies)  –  Segona Pasqua

Viatge Cultural a Atenes i la Grècia Clàssica


Presentació: Participa en un interessant Viatge Cultural a Atenes i La Grècia Clàssica. L’antiga Grècia és considerada la base de la cultura europea: en ella es van desenvolupar les ciències naturals i socials, els diversos models polítics, les idees, l’art, el comerç i una infinitat d’innovacions en què s’inspiraran els segles posteriors.


Durant l’època clàssica de Grècia, Atenes va ser una poderosa ciutat-estat que va tenir un paper fonamental en el desenvolupament de la democràcia. També va ser un centre cultural on van viure molts dels grans artistes, escriptors i filòsofs de l’Antiguitat. Aquestes contribucions d’Atenes al pensament de la seva època van tenir una gran influència en el desenvolupament de Grècia, de Roma i de la cultura occidental.


Un magnífic viatge per submergir-se fins a les antigues cultures gregues i gaudir de la màgia de grans temples i majestuoses edificacions que han perdurat en el temps.


Hotel: Farem estada al confortable i cèntric : Hotel Divani Palace Acropolis (5*****)

Viatge: en avió des de Barcelona i excursiones i visites per Grècia en autocar.


Horaris:

Sortida: Dimecres 1 juny – Trobada 8,00 h Aeroport BCN T1 – Vueling mostrador 451 – Sortida vol 10,20 h.

Retorn: Dilluns 6 juny – Sortida Atenes 14,55 h – Arribada a Barcelona 17,00 h.


NOTA: Veure l’apartat Preu i Condicions respecte als bitllets d’avió.


ITINERARI i VISITES

Volem cap a Atenes i visitem el Cap Súnion

Presentació a l’aeroport de Barcelona on ens espera el guia del Centre Europeu que ens acompanyarà durant tot el viatge. Fets els tràmits de facturació, embarcarem al vol que ens portarà a Atenes. En aterrar i un cop recollit l’equipatge començarem una excursió amb autocar fins al cap Súnion, a l’extrem de la península Àtica.  Un cop arribem visitarem el temple dedicat a Posidó, el déu del mar en la mitologia clàssica grega. Les restes es troben dalt del cap, en un lloc espectacular envoltat pel mar Egeu i l’arxipèlag de les Cíclades.

Acabada la visita retornarem cap a Atenes on ens allotjarem.

Visitem Atenes

Avui dedicarem el dia a descobrir la ciutat. Visitarem les restes arqueològiques de l’Acròpolis d’Atenes, l’acròpoli grega més important. L’entrada a l’Acròpoli es realitza per una porta monumental anomenada Porta dels Propileus. Al costat es troba el Temple de Nike Àptera. Una gran estàtua de bronze d’Atena, construïda per Fídies, es trobava originàriament al centre. Al costat d’on s’alçava aquesta estàtua es troba el Partenó, consagrat a la deessa grega Atena Pàrtenos, a qui el poble d’Atenes considerava la seva protectora. A l’esquerra i al final de l’Acròpoli hi ha l’Erectèon, amb la seva cèlebre tribuna sostinguda per sis cariàtides. També es troben les restes d’un teatre a l’aire lliure anomenat el Teatre de Dionís, on van estrenar les seves tragèdies Sòfocles, Eurípides i Èsquil.

Acabada la visita caminarem fins el nou Museu de l’Acròpoli d’Atenes inaugurat al 2009 on s’exhibeixen totes les restes arqueològiques de d’Acròpoli.

Creuem el Canal de Corint i visitem Epidaure i Nàuplia

Esmorzarem a l’hotel i tot seguit començarem el nostre camí cap a la Península del Peloponès. Durant el nostre recorregut creuarem el canal de Corint, una via d’aigua artificial que uneix el Golf de Corint amb el Mar Egeu, obrint aquesta via al transport marítim i separant la península del Peloponès de la resta de Grècia.

Ens acostarem a Epidaure on visitarem el seu teatre, edificat el segle IV aC per acollir els Asclepeia, concurs en honor del déu metge Asclepi. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1988 fou el model de nombrosos teatres grecs i probablement el més icònic de tots. Acabarem el dia fent una passejada per la bonica població costera de Nàuplia. Situada al golf Argòlic, destaca pel seu port i el seu tradicional casc antic.

Visitem Delfos

Aquest matí començarem l’etapa que ens ha de portar fins a Delfos, lloc que els grecs consideraven el melic de la Terra. Allí existia un santuari dedicat al déu Apol·lo ja en el segle VIII aC, i des de llavors es va establir una xarxa de pelegrinatge que unia tota Grècia amb aquest lloc. Ciutadans, sobirans i simples particulars acudien al temple d’Apol·lo, esperant que l’oracle del déu els aconsellés a l’hora de prendre decisions d’importància. Entrarem al museu local, on podrem veure la famosa escultura de l’Auriga, visitarem el recinte arqueològic per conèixer el santuari d’Apol·lo i disposarem de temps lliure per visitar el teatre o pujar a l’estadi.

Naveguem pel golf Sarònic i visitem l’illa d’Egina

Aquest matí ens dirigirem al port del Pireu on agafarem un ferri que ens portarà fins l’illa d’Egina, al mig del Golf Sarònic. L’illa és cèlebre pel seu temple d’Afaia, un dels tres temples del triangle sagrat format pel Partenó, el temple de Posidó al cap Súnion, i el temple d’Afaia. Va ser durant molt temps una gran rival d’Atenes, tant a l’Antiguitat com al principi del segle XIX, quan va esdevenir la primera capital de la Grècia moderna que lluità per la seva independència. Durant el nostre recorregut visitarem les seves restes arqueològiques, gaudirem dels seu paisatge de petites platges vorejades pel blau del mar, passejarem pel seu pintoresc port, ple de cases tradicionals i barquetes de pesca, i tindrem temps per degustar els seus famosos festucs.

Retorn a Barcelona

Durant el matí, disposarem de temps lliure per passejar o fer les últimes compres. Després, anirem a l’aeroport per emprendre el vol de retorn  a Barcelona. En arribar donarem per acabat aquest viatge del que esperem guardin un bon record.


Clica aquí i apunta’t ara al Viatge Cultural a Atenes i La Grècia Clàssica

Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en avió des de Barcelona.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guies Locals.
 • Estada en cèntric i confortable a Atenes – Hotel Divani Palace Acropolis (5*****)
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar bufet.
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Habitacions individuals amb suplement (Places limitades).
 • Totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar:
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes i imposts locals.

IMPORTANT: Amb motiu del canvi de preus dels bitllets d’avió, les persones apuntades a partir del 8 de maig, tenen que pagar un suplement de 160 €


Nota: Al fer la reserva cal pagar la bestreta o paga i senyal indicada. La resta del pagament com a màxim fins a 30 dies abans de la sortida.


El preu NO inclou

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, bars, terrasses, … i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. El preu no inclou les entrades a museus o monuments que es recolliran al lloc. Les possibles entrades opcionals a museus, castells, parcs, monestirs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports petits. No obstant això, sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.


 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

IMPORTANT: Cal portar el certificat de vacunació UE al mòbil i/o imprès en paper.


Documentació: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI i/o Passaport, no caducats. Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.


Vestuari i calçat: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això a tots els viatges recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits, així com un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense dificultat, tant per les ciutats com per zones rurals o de muntanya. També es recomanable portar roba impermeable, paraigües, protecció solar, farmaciola, etc.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el pagament del viatge i no posteriorment. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges per Europa la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Seients:  No es poden reservar o guardar seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats. En cas d’una modificació imprevista de taxes o tarifes aèries s’actualitzarien els preus. La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.

Aeroport de Barcelona – Terminal T1