La Vall d’Aran – Luchon – El Comminges

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 3 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dv 01 - Dg 03 Mai 2020
Duració
3 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
348€
Preu de la reserva
70€
Supl. Hab. Individual
90€
Viatge Programat
Places Disponibles
Sobre el Viatge
La Vall d’Aran – Luchon – El Comminges
Resum del viatge
 • Dates:

  Divendres, 1 de Maig de 2020 - Diumenge, 3 de Maig de 2020

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  3 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  348€

 • Preu de la reserva:

  70€

 • Supl. Hab. Individual:

  90€

 • Viatge Programat

  Places Disponibles

Pont de Maig – Del divendres 1 al diumenge 3 de maig 2020 (3 dies)

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges – Sortida autocar, 7,00 h del Centre amb les parades habituals.

El Centre Europeu us proposa un atractiu viatge cultural al bell mig dels Pirineus Occidentals, a la regió de la Vall d’Aran i de Luchon, i que sens dubte ens deixarà la memòria plena de bonics records. Per una banda, la comarca catalana de l’Aran, sembla un món a part, tant des de un punt de vista paisatgístic com geogràfic i històric. Les altes muntanyes, els llacs, les cascades, els pobles encisadors, els grans boscos, els prats i les pastures,… ens desvetllaran davant dels nostres ulls les vistes panoràmiques que sempre hem somiat.

Alhora, aquesta regió compta amb una identitat pròpia molt interessant, i que es va començar a desenvolupar molts segles enrere. Ja al 1313, el rei Alfons II d‘ Aragó va concedir als aranesos un conjunt de privilegis coneguts com “Era Querimonia”, que constituirien les bases de les llibertats i drets històrics de la Vall d’ Aran. Actualment, aquesta regió forma part de Catalunya sota un règim especial d’ autogovern, amb el Conselh Generau d’Aran, el síndic d‘Aran i els conselhers com a òrgan de govern. A més, compta amb una cultura i llengua pròpia, l’aranès, que destaca per tenir una clara influència occitana i que conviu de manera cooficial amb el català i el castellà.

Anirem també a visitar un dels sectors més atractius del Pirineu Francès. Per la Vall del Garona, ens dirigirem a Saint Bertrand de Comminges, petit poble classificat dins dels 50 més bonics de França, amb la seva esplèndida catedral medieval, el magnífic claustre, les muralles, els portals, carrers típics, i racons molt pintorescs.

Després anirem a Bagnères de Luchon, (Banhèras de Luishon en occità) població balneària amb fonts d’aigües termals sulfuroses, i un entorn de esplèndids boscos de pi negre i avets. A més de visitar la ciutat anirem fins la Vall de Lys, al peu de la zona de Superbagnères, a on veurem unes extraordinàries panoràmiques dels cims del Pirineu Central i on l’aigua hi té un paper molt rellevant, amb torrents i rius que baixen de les muntanyes, rierols, i cascades com la Cascade de l’Enfer.

Aquest viatge també és ideal per a tots els amants de l’arquitectura, ja que visitarem pobles molt pintorescs com Salardú, Vielha, Bossost, Arties, … on podrem gaudir de les típiques esglésies romàniques araneses i els seus reconeguts campanars amb taulades punxegudes, viles refinades, cases senyorials, morades neopaladianes … Sense cap mena de dubte, aquest viatge ens revitalitzarà amb un patrimoni natural únic i ens descobrirà la variada riquesa cultural, geogràfica i històrica del nostre país.


Viatge en preparació: Més informació properament al web.

Preu del viatge

348 €
 • Preu total: 348 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 90 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 70 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a Vielha a l’Hotel Melià – Tryp Vielha-Baqueira (4****).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim MP: Mitja pensió. Allotjament, esmorzar-bufet i sopars a l’hotel.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

 • NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.

EL PREU NO INCLOU:

Els dinars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.  

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

 

Reunions preparatories

Oportunament informarem als inscrits de les dates i horaris de les reunions preparatòries del viatge.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom) i al costat del C.Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus a la vora Passeig de Gràcia, Metro L3-L4 i Renfe.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.