La Toscana – Art, Història i Paisatges al cor d’Itàlia

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 5 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
La Toscana – Art, Història i Paisatges al cor d’Itàlia
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Viatge Cultural d’art, història i paisatges per la Toscana Italiana

AVIS IMPORTANT: A causa de la situació actual, aquest viatge queda ajornat a una nova data que comunicarem oportunament. 

Un viatge cultural per una de les zones més interessants i famoses d’Itàlia: la Toscana. Aquest és un territori diferent, ple de monuments, museus i suggestius paisatges, classificats com a patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Visitarem les ciutats més destacades de la regió, situada al peu de la serralada dels Apenins.  Viatjarem en avió des de Barcelona. Ens allotjarem en un hotel confortable i cèntric a Siena, des d’on farem diàriament les visites de la ciutat antiga i les diverses excursions en autocar per la regió.

Siena és considerada una de les ciutats més boniques de la Toscana. Hi ressalta sobretot el conjunt monumental de la catedral, destacada per la singular policromia bicolor dels seus marbres. A la Piazza del Campo, dominada per la silueta del Palazzo Pubblico, recordarem la festa més popular de la ciutat, el Palio. A prop de la ciutat, podrem visitar el pintoresc poble de San Gimignano, conegut per conservar unes sorprenents torres, fetes pels antics senyors feudals, veritables gratacels medievals.

Visitarem també una de les regions més suggestives de la Toscana, el Chianti. Aquesta comarca és internacionalment coneguda per l’elaboració de magnífics vins. El paisatge és deliciós, amb turons plens de rengleres de vinyes, amb boscos i, sobretot, la típica silueta dels xiprers.

Per descomptat, també hem de destacar  Florència, la gran capital històrica de la regió. Allà, visitarem espais tan espectaculars i famosos com el Ponte Vecchio sobre el riu Arno, la Piazza della Signoria, Orsanmichelle, el Duomo amb la seva grandiosa cúpula, els museus, etc.

Aquest és, doncs, un viatge cultural d’art, història i paisatges per una suggestiva zona d’Itàlia, que ens permetrà passar uns agradables dies de vacances de Setmana Santa.


Horaris: 

-Anada: Dimecres 8 abril: Trobada 5,00 h del matí – Terminal T1 Barcelona – Al costat del taulell/mostrador 451 de Vueling – Sortida vol: 6,40 h a Florència.

-Retorn: Diumenge 12 abril: Sortida de Pisa: 22,30 h – Arribada a Barcelona a les 23,55 h aprox.

 • Dimecres 8 abril 2020
 • Arribada a La Toscana

Vol a Florència - La ciutat i els museus

 • Ens trobarem amb tot el grup a la Terminal T1 de l’aeroport del Prat, i començarem la facturació de les maletes per embarcar a l’avió cap a Florència. Un cop arribats a Florència, agafem el nostre autocar, que ens acostarà al centre de la ciutat. Amb un guia local iniciarem un recorregut panoràmic a peu per veure exteriorment alguns dels seus principals edificis, places i carrers. Hi destaquen el magnífic Duomo de Santa Maria del Fiore revestit de marbre de diverses tonalitats i coronat amb la majestuosa cúpula de Brunelleschi, o l’edifici del baptisteri i la seva Porta del Paradís de Ghiberti. També ens acostarem a la vora del riu Arno per veure el pintoresc Ponte Vecchio, una de les icones de la ciutat. També hem d’assenyalar la Piazza della Signoria, dominada pel Palazzo Vecchio, on recordarem diversos fets històrics així com la família Mèdici que governà la ciutat.

  Després de dinar lliurement per la ciutat, anirem a la Galleria dell’Accademia, per veure una magnífica col·lecció d’escultura. Hi destaca per sobre de tot el David de Miquel Àngel. Aquesta escultura de marbre de Carrara, és un símbol de la ciutat a l’època del Renaixement, i encara sedueix a l’espectador que la contempla gràcies a les seves proporcions perfectes. Tot seguit, ens dirigirem a la ciutat de Siena on tenim el nostre hotel. Sopar lliure.


 • Dijous 9 abril 2020
 • Ciutats medievals

Siena - La Piazza del Campo - La medieval Volterra

 • Avui aprofitarem per fer una visita guiada a la bonica ciutat de Siena, que ens acollirà aquests dies del nostre viatge. Farem un recorregut per la ciutat, per veure els seus principals monuments i conèixer la seva història i curiositats. Veurem la Piazza del Campo, majestuosa plaça en forma d’amfiteatre, on hi destaca la silueta de la torre del Palazzo Pubblico. En aquesta plaça és on cada estiu s’hi celebra el conegut Palio, una festa d’origen medieval, que confronta diversos districtes de la ciutat. A Siena, hi destaca el magnífic Duomo començat al segle XII i exemple importantíssim de l’arquitectura medieval italiana. Hi destaquen els diversos relleus de la façana i la particular combinació bicolor de les seves pedres.
  I a la tarda anirem a la població de Volterra. Aquest poble situat al cor de la Toscana està situat dalt d’un turó envoltat d’un paisatge preciós. Està envoltat d’antigues muralles etrusques i medievals i conserva l’encant d’un típic poble de la Toscana. La seva aparença peculiar ha fet que s’hagi utilitzat diverses vegades com a espai per a gravar-hi pel·lícules. Al vespre tornarem a Siena. Sopar lliure.

 • Divendres 20 abril 2020
 • La regió del Chianti

Els vins de la Toscana - Greve in Chianti - San Gimignano.

 • Aquest matí anirem a visitar la regió del Chianti, un dels espais paisatgístics més pintorescs de la Toscana. És un paisatge suau, amb petits turons, vinyes i xiprers. Hi visitarem un celler on s’elabora un dels vins típics i amb denominació d’origen, i que s’han convertit en un dels més valorats del món. I anirem en un dels pobles més coneguts de la zona, Greve in Chianti. La Piazza Matteotti és el centre d’aquesta població que viu lligada a la producció vitivinícola. A la tarda visitarem un dels pobles més coneguts i visitats de la Toscana, San Gimignano, conegut per les altes torres medievals dels antics palaus i residències senyorials, que li han valgut el qualificatiu de la Manhattan medieval de la Toscana. Al vespre tornarem a Siena. Sopar lliure.

 • Dissabte 11 abril 2020
 • Art i Museus

El Patrimoni de Florència - Galeria degli Uffizi

 • Avui tornarem a la ciutat de Florència per visitar de nou el seu gran patrimoni ric i extens. Concretament visitarem la seva pinacoteca més important, on podem trobar moltes obres que són referència mundial en la història de l’art. Aquest museu de Florència conté moltes de les col·leccions artístiques particulars dels Mèdici i està instal·lat en un Palau, bastit per Giorgio Vasari, que en origen tenia les oficines de l’administració medicea. A finals del segle XVI, hi començaren a dipositar la col·lecció d’obres d’art que avui podem admirar. Cal destacar les pintures dels primitius toscans, Cimabue, Duccio i Giotto, però sobretot ressalten les sales dedicades al Renaixement i en concret les obres de Botticelli de temàtica mitològica, com ara la Primavera o el Naixement de Venus. Farem una visita guiada pel museu i veurem aquestes obres i altres de destacats artistes com Leonardo da Vinci, Rafael, Miquel Àngel, Tiziano…
  Al vespre tornarem a Siena. Sopar lliure.

 • Diumenge 12 abril 2020
 • Retorn a Barcelona

La ciutat de Pisa i la Torre inclinada

 • Avui ens acomiadarem de Siena i anirem en una de les altres ciutats toscanes més conegudes i visitades, Pisa. Aquesta població situada a concretament a 12 km de la desembocadura de l’Arno ha tingut una història molt remarcable gràcies al seu port fluvial, sobretot a l’època medieval. D’aquest passat remarcable ens queda un conjunt monumental extraordinari. Es tracta del complex catedralici que es troba a l’anomenada Piazza dei Miracoli o del Duomo. Hi destaquen la catedral, el baptisteri i la coneguda torre exempta. Aquesta torre ha estat la que ha fet popular la ciutat a tot el món, ja que està visiblement inclinada. Aquesta torre va ser començada el segle XII i acabada al XIV i a finals del segle XX va patir una restauració profunda i van aconseguir redreçar-la uns 13 cm i així evitar el seu esfondrament. Tot aquest conjunt és una mostra referent de l’art medieval, i hi destaquen els treballs amb marbre dels seus relleus i escultures.
  A la tarda ens dirigirem a l’aeroport de Pisa on tindrem el nostre vol per retornar a Barcelona. Ens acomiadarem dels amics i participants en aquest interessant viatge cultural, del qual esperem guardar un gran record.

Preu del viatge

980 €
 • Preu total: 980 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 240 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 300 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 30 dies abans de la sortida del viatge.

Nota: El preu podria variar en cas de modificacions imprevistes i excepcionals de tarifes i taxes aèries.


EL PREU INCLOU:

 • Viatge en avió
 • Totes les sortides, desplaçaments i excursions en el nostre autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guies Locals.
 • Estada a l’ Hotel NH Siena (4****).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar bufet.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, parcs, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.  


Entrades opcionals previstes: Galleria dell’Academia: 15 € ; Galleria degli Uffizi: 20 € ; Catedral de Siena: 5 € ; Castello del Chianti: 20 € ; Radioguia: 6 € (Preus aproximats de grup. Pagaments a cada lloc. Es possible que hi hagi algun altre monument o església en que demanin entrada).

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol problema ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


AVÍS: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors. 


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Reunions preparatories

Oportunament informarem als inscrits de les dates i horaris de les reunions preparatòries del viatge. Recomanem l’assistència.

Punt de trobada

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Taulells / Mostradors Vueling 451