Els Parcs Naturals de Cádiz – Els Pobles Blancs

Baixar
Resum del Viatge
Rutes de Natura | Paisatges / 5 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dt 07 - Ds 11 Abr 2020
Duració
5 dies
Tipus de viatge
Rutes de Natura | Paisatges
Transport
Avió
Preu Total
984€
Preu de la reserva
320€
Supl. Hab. Individual
290€
Viatge Programat
Places Disponibles
Sobre el Viatge
Els Parcs Naturals de Cádiz – Els Pobles Blancs
Resum del viatge
 • Dates:

  Dimarts, 7 d'Abril de 2020 - Dissabte, 11 d'Abril de 2020

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  5 dies

 • Tipus de viatge:

  Rutes de Natura | Paisatges

 • Transport:

  Avió

 • Preu Total:

  984€

 • Preu de la reserva:

  320€

 • Supl. Hab. Individual:

  290€

 • Viatge Programat

  Places Disponibles

Viatge de Senderisme Cultural i Natura per Andalusia

Setmana Santa: Del dimarts 7 al dissabte 11 abril 2020 (5 dies) 

Avanç Informatiu

Us presentem un atractiu viatge de Senderisme Cultural per terres d’Andalusia, concretament a la província de Cádiz/Cadis, durant el qual coneixerem la seva rica història, visitarem alguns dels seus encisadors pobles blancs i caminarem pels seus bonics espais naturals.

Passejarem per les cales i el centre històric de Cadis, l’anomenada “Tacita de Plata”. Visitarem el poble blanc d’Alcalá de los Gazules, porta d’entrada al parc natural de Los Alcornocales. Recorrerem a peu la Senda del Pinsapar, un singular bosc vestigi de la última glaciació. Caminarem pel Parc Natural de l’Estret, on descobrirem la platja i duna de Bolonia i les ruïnes de la ciutat romana de Baelo Claudia.

Anirem també a Tarifa, privilegiat mirador d’Àfrica i de l’estret de Gibraltar. Des de la badia d’Algesires contemplarem l’espectacular Penyal de Gibraltar. I ens allotjarem en un confortable hotel de 4**** a Cadis.

Un viatge de senderisme cultural, natura i paisatges per una suggestiva zona, que ens permetrà passar uns agradables dies de vacances de Setmana Santa.


 

Viatge en preparació. Properament ampliarem les informacions i posarem el programa detallat amb els horaris dels vols, visites i activitats diàries.

Preu del viatge

984 €
 • Preu total: 984 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 290 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 320 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 30 dies abans de la sortida del viatge.

Nota: El preu podria variar en cas de modificacions imprevistes i excepcionals de tarifes i taxes aèries.


EL PREU INCLOU:

 • Viatge en avió.
 • Totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guies locals.
 • Estada a l’ Hotel Occidental Cádiz (4****).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar bufet.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants preferits o menjar de pícnic. Els Professors i Guies informaran al respecte.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.  


Properament ampliarem aquestes informacions.

Informació pràctica

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Reunions preparatories

Oportunament informarem als inscrits de la data i hora de les reunions informatives. Recomanem l’assistència.

Punt de trobada

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Mostradors Vueling