Tornar Reservar

Avignon – La Provença romana i medieval

El Pont de Gard, la meravella romana - La Vall del riu Rhone - El Vaucluse

Avignon – La Provença romana i medieval

Avignon – La Provença romana i medieval

El Pont de Gard, la meravella romana - La Vall del riu Rhone - El Vaucluse
Viatges Tardor
Art Història Paisatges
  • Viatge NO programat.

Resum del Viatge

Viatges Tardor

3 dies

Viatges Tardor | Activitat Club Cultural.

Avignon – La Provença romana i medieval

El Pont de Gard, la meravella romana - La Vall del riu Rhone - El Vaucluse

Viatge NO programat.
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Presentem un atractiu viatge cultural. Farem una ruta per la Provença Francesa i els seus pintorescs paisatges i ciutats.  Es un territori que compta amb un ric passat cultural, especialment de l’època romana i medieval. Aquí van deixar la seva empremta els homes prehistòrics, els grecs i sobre tot els romans amb espectaculars monuments. D’altra banda, el paisatge de la Provença presenta una especial bellesa, entre els Alps del Sud i la Mediterrània, amb encisadores poblacions i interessants ciutats històriques.

Destaca el famós Pont de Gard, monument declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Aquesta construcció monumental és una de les obres mestres de l’antiguitat. Segueix subministrant aigua 2.000 anys després de la seva construcció, en temps de l’Emperador Claudi. És una extraordinària obra de 50 metres d’altura, situada a la Vall del Riu Gardon, en un entorn natural de singular bellesa.

Avignon, és una magnífica població. El monument més important és el Palau dels Papes, símbol de la majestuositat de la Cort Papal.  Molt a la vora, trobem i el Pont de Saint Benezet, sobre el riu Roine (Rhône / Ródano) immortalitzat en la popular cançó «Sur le Pont d’Avignon …”.

Durant el nostre viatge farem estada a un cèntric hotel (4****) d’Avignon, i diàriament farem amb el nostre autocar les diverses visites per la Provença.

El Pont de Gard, la meravella romana - Uzès

Sortida en autocar del Centre, puntualment a les 7,00 h del matí, amb les parades habituals. Per l’autopista ens dirigirem cap a les terres del Llenguadoc i la Provença. Arribarem a Uzès, ciutat medieval amb pintorescos racons. Destaquen el Castell dels Ducs, els carrers típics i la típica Plaça des Herbes. A la tarda anirem a veure el famós Pont de Gard. Aquesta construcció monumental és considerada com una de les grans meravelles del món romà. Segueix subministrant aigua 2.000 anys després de la seva construcció, en temps de l’Emperador Claudi. Al capvespre arribarem a la ciutat d’ Avignon, la capital del Vaucluse, i ens instal·larem a l’hotel.

Avignon, la ciutat papal - La Fontana de Vaucluse

Avui visitarem Avignon, que és una magnífica població amb més de 5 Km de muralles, 39 torres i 7 portes. El monument més important de la ciutat és el Palau dels Papes, símbol de la majestuositat de la Cort Papal entre 1309 i 1377. Molt a la vora, trobem la Catedral de Notre-Dame i el Pont de Saint Benezet, A la tarda anirem en autocar a veure la curiosa surgència de la Fontana de Vaucluse i la vila de L’Isle-sur-la-Sorgue.

Tarascon - Arles, ciutat romana

Anirem cap a la regió del Delta del riu Roïne. Veurem exteriorment el pintoresc castell medieval de Tarascon, amb el record del Rei René. Desprès continuarem cap a Arles, un dels llocs preferits del Poeta Frederic Mistral i del gran pintor Van Gogh, amb els seus magnífics monuments romans. Trobarem un típic paisatge fluvial i mediterrani amb pins, xiprers i oliveres, i les extenses planes de La Camarga. A la tarda, retorn a Barcelona per l’autopista amb arribada a les 21 h aprox.

Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, explicacions i guiatge dels Professors i Guies del Centre Europeu.
  • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
  • Estada en hotel cèntric a Avignon: Hotel Mercure – Palais des Papes (4****) Vegeu: www.mercure.com
  • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
  • Règim AD, allotjament i esmorzar bufet.
  • Assegurança de viatge.
  • Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


IMPORTANT: Al fer la reserva cal pagar la bestreta o paga i senyal indicada. La resta del pagament com a màxim fins a 20 dies abans de la sortida.El preu NO inclou

Menjars: Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. No obstant això, cal sempre tenir en compte els horaris de menjars de França.

Entrades opcionals: El preu no inclou les possibles entrades opcionals i particulars a museus, monuments, parcs, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics locals, funiculars, telefèrics, trens, tramvies, embarcacions, taxis, etc, … ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. En aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grupVisita Palau dels Papes, uns 10 € aprox.  (Pagament al lloc).

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

COVID IMPORTANT: Cal portar el certificat de vacunació UE amb la pauta completa al mòbil i/o imprès en paper.


Documentació: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI i/o Passaport, no caducats. Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.


Vestuari i calçat: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això a tots els viatges recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits, així com un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense dificultat, tant per les ciutats com per zones rurals o de muntanya. També es recomanable portar roba impermeable, paraigües, protecció solar, farmaciola, etc.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el pagament del viatge i no posteriorment. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges per Europa la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Seients:  No es poden reservar o guardar seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals).